Blaha blaha.

Just nu så känns det nästan som om jag skulle kunna ta sisådär ledigt fram tills skolavslutningen, haha. Jag är så less på att dels åka den jävla biten fram och tillbaka varje dag nu när det är varmt ute sen också föratt jag skulle lika gärna få lika mycket gjort hemma som i skolan, om inte mer.

Tanken om att göra en jättefin liten barnbok som slut uppgift i illustrationen sket sig. dels föratt jag blev sjuk och orkade knappt sitta upp riktigt inte ens få i mig mat(!) sen så när jag pratade med Marie så tyckte hon att jag hade gjort mycket och att mitt betyg var stadigt, så då kändes det inte sådär jättenödvändigt att göra det med tanken på att jag inte ens hade börjat på det sista projektet innan sommarlovet. Så jag prioriterade lite. 

Det skulle ju varit roligt att göra en barnbok. Men det får bli ett senare projekt. Just nu så ska jag se till att få allting annat gjort vilket är endel. livsvillkor & socialism, samhällsprov, projektet (dvs en fakta uppsats & en debatt artikel) och sist muntliga nationella i engelska. Men det ska nog funka.

Annars så hade fick vi ju långledigt den här helgen, dessvärre har den ändå gått fort. Var i stugan torsdag-fredag. Åt grillat med bakadpotatis, badade tunna & bastu och sen blev det ost och kex. Fredagkväll var jag med mathias, kollade på talang och åt popcorn och bara hade det mys. Sen idag skulle jag egentligen hittat på någonting med Elin, men det blev inte av. Och imorgon måste jag ner på dollar store en sväng sen iväg till sävstaås på kattutställning, haha.
Och ja, sen är det ju måndag igen..

Men nu ska jag njuta av varenda lediga sekund, helt till fullo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback