Lovuppgift: rörelse



"The dancer's body is simply the 
luminous manifestation of the soul."




Och här är alltså bilderna jag använde:


Kommentarer
Postat av: Jessica

fy vad coolt!

Postat av: Linda

Hej!

Som jag förstår det så går du på Idévärlden i Bollnäs? Jag är intresserad av att söka dit i höst, men vet inte riktigt om utbildningen passar mig eller om jag skulle klara av den, då jag inte har någon vidare erfarenhet av de program som används. Så jag undrar om du har lust att svara på några frågor? Vill du inte det, så kan du bara ignorera den här kommentaren.



Det jag undrar är:

1. Är utbildningen anpassad för "nybörjare" eller måste man ha mycket goda kunskaper i Illustrator, Photoshop, Indesign och Dreamweaver mfl. Eller får man lära sig grunderna och verktygen på plats?

2. Måste man kunna rita och skissa på fri hand, både för hand och med hjälp av dator? Jag kan i princip inte rita alls, då jag inte gjort det sedan jag gick i mellanstadiet.

3. Vad tycker du om utbildningen? Är den intressant? Motsvarar den dina förväntningar? Hur stor erfarenhet hade du av programmen som används innan du ansökte till utbildningen?



Ska precis börja med mitt arbetsprov och känner att uppgiften känns övermäktig då jag som sagt varken kan rita eller kan så mycket om de olika programmen. Men ska göra ett försök och håller tummarna för att jag ändå blir antagen.

Tack på förhand

Linda

2011-03-16 @ 09:27:44
URL: http://redish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback