Så, det här är tacken för allt man gör?

Så är det här liksom tacken för att man jämt och ständigt ställer upp för dig?
Visst du kan ha egna åsikter om andra, men håll dom för dig själv istället för att slänga ut dom bara.  Jag vet inte vad som har hänt med dig på sista tiden. Synd att du inte är den samma som jag lärde känna en gång. Den oseriösa grejen tog du till allvar, blodigt allvar.  Haha.  Just nu är hudiksvall mycket frestande, bort från allt det här och börja om igen!

27 dagar kvar nu.
bort från kylan och till värmen.

Det känns som om jag inte har skrivit här på ett tag nu, så det är väl kanske dags att ta och skriva någonting.

Jag har ju gjort en massa den här veckan. Eller, det där lät ju som om jag nästan har gjort överdrivet mycket, men så är det inte. Men jaja skitsamma hur det lät. Jag har iallafall upptäckt att jag klarar av att fixa i ordning mig och så innan skolan om jag har minst 45minuter på mig. Det kan bli lite stressigt men det funkar iallafall, det fick jag reda på nu i veckan. Hela jävla veckan har jag vart helt slut på morgonen, är faktisk förvånad att jag aldrig sov över någon dag. För jag var så grymt trött, tror jag aldrig har vart så trött någongång. Så nu ska det bli skönt med helg så man kan sova ut igen. Imorgon blir det iallafall så. För då ska alla här hemma bort, bort till örebro och kika på någon utställning som Linda har lite grejor på. Ajustja förresten! Igår så var vi på folkan med skolan 19-22. Hade ju dansträning i tisdags på idrotten.  Foxtrott & bugg eller vad det nu var så då skulle man liksom dansa det där hade dom tänkt. Men inte kom man ihåg hur man skulle dansa. Nej här körde man på sin egna stil och dansa bara på. Tro det eller ej, men jag som var så fast bestämd att jag inte skulle dansa, dansade ändå. Hahah. Det var faktiskt rätt så kul ändå. Sen så blev det lite såndär "vanlig musik" också, så då kom det ju upp fler och dansade också. Så gårdagen var rätt kul ändå, även om man inte trodde att den skulle bli det. 

FYFAN. jag hatar det här jävla vädret som är ute nu. Man blir så deprimerad & trött av det. Man vill bara spy på det. Nu skulle man vart utomlands, då hade man kommit undan det här jävla april vädret. Brrr. Ena sekudnen är det vart & soligt och då kan man gå i shorts. Andra sekunden snöar det ute och är skitkallt och man måste nästan ha vinterjacka på sig. Ysch! Jag hatar april. 

Ajustja.. GRATTIS i efterskott Lundman! hihi.

lots of kisses and hugs :)


För världen är du någon , För någon är du världen

"För världen är du någon, För någon är du världen "
Kan stämma men jag har bara inte hittat vem som skulle kunna säga något sånt. Eller?

Idag fick vi reda på vilka linjer vi hade kommit in på här i Bollnäs. Kom in på Både Media och Hotell&Resturang. Kommer förmodligen inte att gå Hotell&Resturang ändå för jag ska gå på media här i Bollnäs eller media i Hudiksvall eller också! Bygg i Hudik. Men därifrån har jag inte fått något svar än, så jag vet inte hur det blir. Det kommer att bli jättesvårt att välja iallafall, eller det är jättesvårt att välja.

Puss&Kram

Hej älskade sol!

Nu börjar det på att bli sommar iallafall. Det märker man bara på Msn. Ungefär 75% av allt folk är ute och solar eller bara är ute. Det är så skönt. Själv har man suttit ute i solen i ungefär en halv timme och redan så har man fått lite färg på sig.. magen iallafall. Fast det är kanske bara för stunden, det brukar ju vara så. Och förresten snart så sticker jag ju iväg. Lite drygt en månad kvar tills jag ligger på en sandstrand i Tunisien och steker. Så skönt!
take care :*

Förkyldningar är inte kul.

ÅH. Jag hatar att vara förkyld. Bara för att jag hatar det så mycket så ska jag självklart jämt och ständigt vara det också. Jag hatar verkligen det.  Huvudet sprängs nästan, surr i öronen, kliande hals, nysningar som känns som om man ska falla sönder helt och hållet av. Ja usch, bort med förkyldningar. Tur att man hittade en bra skiva igår iallafall. Mika, Life In Cartoon Motion. Ja,jag vet inte det är inte alls min stil av musik. Men Mika, han är rätt skön faktisk. Det är bra med lite oväxling ibland. Och speciellt när man har huvudvärk så är det inte så kul att sitta och lyssna på nå dunkdunk.  Favorit låtarna på skivan än så länge är Happy Ending & Big Girl.  Om man inte har dom, så tycker jag att man kan ladda hem den. Dom är riktigt skön.

Förresten nu har jag nästan bestämt mig helt och hållet. Jag flyttar.

Lots of love ♥


Om jag flyttar, så får ni komma och hälsa på!

Idag så var jag till Hudiksvall en sväng och kikade på vart BromansGymnasiumet låg. Och sen åkte vi till Glada Hudik Skolan och kolla på vad som fanns runt omkring. Det som fanns där var väl typ, en bensin mack som hade lagts ner och hagar med en massa hästar i. Den närmaste affärn var ungefär 4km bort - ICA Kvantum. Så om man flyttar så är det väl där man får köpa maten skulle jag tro. Aja, fast det låg faktiskt en pizzeria 2,5km bort från skolan också. Så äre nån dag man inte pallar att fixa mat så är det bara att ta en liten promenad dit. haha

Till helgen ska jag kanske till fjällen en sväng också. Fast blir nog inge skidåkning då, utan då blir det nog bara att ligga och steka i solen. Ska dit och hälsa på lite folk som har hyrt en stuga där :)  Troooor att stugan låg i Björnriket om jag inte minns fel.

Puss

En liten blogg om nästan ingenting.

Varför ska det jämt finnas det rubrik på en blogg? Varje gång är det lika svårt att komma på någonting. Man sitter och funderar på det sen ger man upp och börjar skriva själva bloggen och hoppas på att man ska ha kommit på en rubrik när man har skrivit klart. Men oftast brukar det sluta med någon tråkig rubrik, som typ, Söndag, Hej, eller också en liten bit ifrån en låt som inte har någonting att göra med innehållet i bloggen eller också nått sånt där helt onödigt litet grejs. bah, jag är så pissoff på rubriker.

Jag vet inte alls vad jag håller på med längre, eller vad jag håller på med? Snarare vad folket runt omkring mig håller på med. Ni gör mig så förrvirrade ibland. Det har börjat hända mycket saker nu den sista tiden. Både bra & dåliga, och endel saker som jag inte vet alls i vilken kategori jag ska placera det i. (fan, det här kommer ju inte att leda någonstans. Fast är det meningen då? Näe det är det kanske inte. Det är nog bara nått som ska få ett att fundera ett tag. Fundera och försöka komma på vad jag menar, det är nog det jag försöker med. Tror jag.. )
 
Det är en sak jag inte kan förstå..  Hur går det till när någon tar sig in i hjärtat och stannar där, utan en egentlig anledning? Jag nog har hittat någonting som jag inte kommer att släppa taget om, som jag aldrig vill släppa taget om. Det är nått speciellt med dig. Vad vet jag inte, men någonting är det. 
(Nu får ni ännu en grej att fundera över ett tag)

Byebye.

Ge mig 23 maj, nu!

Vad är det för jävla väder ute egentligen? Ena sekunden är det soligt och himlen är helt moln fri, och andra sekunden så haglar det ute! Jag tycker inte alls om april väder, det är rent ut sakt skit väder. Så nu tycker jag att vi kan hoppa över april så det blir maj, helst den 23 maj för då åker jag! Då jävlar ska jag steka som bara fan så att jag blir brun & go lagomt till skolavslutningen.

& förresten! Idag så åt jag första jordgubbarna för iår! Det var kanon gott!

Puss


Ont från topp till tå ;)

Mina lockar som mamma gjorde på mig igår, sitter fortfarande i. Fast det är väl kanske inte så konstigt. jag hade ju mint 100kg hårspray i håret. Det blev faktiskt riktigt snyggt, men det tog som sagt ett tag at göra det på mig.

Aja, igår så åkte jag hem till Malin vid nio, och då hade hon inte gjort i ordning sig än. Så då fixade hon sig i ordning och så sen så ställde jag mig och lockade håret på henne när klockan ar tio över tio, och det var då vi hade sagt till dom andra att vi skulle stå där utan för tranan. Så det ringde folk från alla håll. Endel hade inte kommit iväg andra hade stått ute och frysit och en hade suttit i en bil och väntat i 20minuter. Så jag och Malin fick skynda oss. Så vi kom väl dit när klockan var halv elva tror jag?

Och precis när vi hade kommit in så träffade jag på Robin :) Tyvärr skulle han precis gå när jag kom så jag hann inte prata så mycket med han.. Såg han när han skulle hämta sin jacka och gå. Han kollade på mig sen så gick han bara förbi utan att säga nått. Så jag trodde att han tänkte skita i mig så jag vände mig om. Sen så känner jag att det är någon som knackar mig på axeln och så var det han.  "- men, det var ju du ju!"

Sen så träffade jag på annat trevligt folk också :) & Nathalie och Malin var det fart på igår kan jag då säga er, dom dansade non-stop! haha. Själv så dansade man lite då & då. Det var ingen bra musik där så det blev inte så mycket dansande. Men det kanske var bra att det inte blev så mycket dansande för jag har asont i kroppen idag. Speciellt höger låret gör jätteont. Men sånt får man väl ta, jag hade iallafall det skoj igår!

NU är det påsklov också!

PUSS


Hönan Agda

Ja det var iallafall ingen bra start på morgonen. Första innebandy matchen var kaos. Sen den andra gick det väl ganska bra. Det var emot Kilafors, då blev det 2-1 bara. Men sen gick det bättre och bättre för oss. För volleyboll matchen som vi hade mot 9:5 vann vi, och sen, hör här : VI VANN MOT 9:3a! Vilken jävla engergi man fick sen! Det var det härligaste på länge. Dom med deras självförtoende, det är fan skamligt hur mycket vi slog dom med. Det blev 4-0 i set. Så dom kan ju känna sig lite nedtryckta ;) Så vi kom till kvartsfinal. Spelade mot 9:4b då och det blev 3-2. Så vi förlorade och åkte ut. Men det var bra kämpat av oss ändå. Dom hade ju 3 killar på planen medans vi bara hade två.

image26

Men nu ska jag gå och klä på mig och  sen ska jag åka till Malin och senare blir det Tranan med alla flickor!

Godkväll allt folk

Igår så var jag ju iväg till Hudiksvall och kollade på skolan jag har sökt till. Det var kanon där! Funderar på om jag ska ta och gå där.. för det var riktigt mysigt. Elevhemmet där man fick bo var ju ett gammal hotell, så rummen och så var jättefräscha. Något litet, men mycket större behöver man nog inte. Sen köket & sällskapsrummet hade dom nyss gjort om så det var också jättesnyggt.

Men det finns flera saker som får mig att fundera en massa. Undra hur det blir om jag flyttar dit.. ? Hinner jag träffa mina vännner då? Jag är ju borta under veckorna och kommer hem över helgen. Det är ju annat om man går här i Bollnäs då hinner man ju träffa folket i skolan och så. Men samtidigt så skulle det vara grymt skönt att börja på nått nytt ställe, träffa nytt folk, få vara lite för sig själv eller ja klara sig på egen hand. Jag har så GRYMT många tankar i huvudet så allt bara snurrar runt för mig. Men det jag har kommit fram till är att jag ska ta bort några val som jag har valt.. Det är media i Uppsala & media i Gävle. John Bauer, media i Gävle alltså. Det var en skitsnygg skola men folket som gick där verkade lite underliga och arbetssättet dom hade där blev jag inte så lockad av.. 

Men, en glad nyhet är iallafall att jag fick Mvg på min musik uppsatts!
Det lönade sig visst att lägga ner så mycket jobb som jag gjorde på det. Jag är suuuuperglad! :)

PÅ TORSDAG ÄR DET HÖNAN AGDA!
/ #161 SANDISTROMPAN

Hudiksvall ikväll

Just nu så sitter jag och väntar på att maten ska bli klar sen så ska jag iväg itll hudiksvall och kika på skolan jag har sökt till. (Har en känsla av att jag kommer att somna i bilen.. även om det inte är så jättelång bilresa.) Får väl hoppas på att det ser bra ut där då.

Idag var det en grej som störde mig riktigt reält mycket. Alla var på mig. Allt började som ett skämt och då tyckte även jag att det var kul. Men sen när allt fler & fler börja lägga sig i, då blev det för mycket. Det blev föör uppförstorat. "amen hon byter ju kille hela tiden" HAHAH. herregud. Skaffa dig ett liv lilla vän så går allt fint ska du se. Berätta för mig nu hur det är, om du nu vet så himla mycket. Berätta för mig vilka jag har hållt på med? Engligt dig så låter det som om jag har haft jättemånga, vilket jag inte har haft.  JAG BLIR SÅ GRYMT IRRITERAD PÅ SÅNT FOLK SOM TROR DOM SÄGER RÄTT. Det ända man kan säga om er som är så "perfekt och allting" är att ni inte vet ett piss.

Men men, nu ska jag lugna ner mig lite grann. Så nu ska jag gå och käka pappas älskade köttfärssås och spagetti Ha en kanon kväll!

Ps. ni får gärna dra ett sms till mig när jag sitter i bilen påväg upp till hudiksvall! Det skadar aldrig med lite sällskap. :)
PUSS


 


Klippidiklipp (?)

Jag blev så trött på min långa lugg idag så jag tog fram saxen klippte lite. Inte sådär värst mycket, men en liten bit. blev faktisk rätt nöjd med resultatet. Sen så lekte jag lite med min plattång och försökte få lockar, gick väl sisådär med det. Ibland blev det bra & ibland inte. Men iallafall. Jag funderar på om jag ska beställa en tid hos frissan och fixa till mitt hår lite grann. Just nu så är det bara platt & tråkigt. Jag vill ha något nytt! 
Såhär blev iallafall håret, inte världens bästa kort. Men dom får duga! Det är ju alltid någonting!
image23   image24

& imorgon blir det en liten tripp upp till hudiksvall med mamma & pappa. Ska till skolan som jag hade sökt till. Tyvärr hade jag fel förut. Jag tror jag har skrivit att jag skulle dit på tisdag, men det var fel. Jag ska dit imorgon - Måndag klockan 18.30.

Och jag & Maria har haft "film maraton" ihelgen också. Har kollat på en massa filmer.
Click, Bortspolad, På Andra Sidan Häcken, The Perfect Man, Fantastic Four och sen blev det lite tv på det.
Sen så har vi käkat.. Om jag en gång har tagit ett chips kan jag inte sluta att äta sen. Det är det som är så farligt med chips. Och inte nog med det, igår kväll så åt vi pizza + en massa dricka också. Uff, jag känner mig helt uppblåst nu av allt. Jag var så mätt imorse när jag vaknade att jag knappt fick i mig 2mackor. Annars brukar det ju inte vara några problem! Pizza är inte lika gott längre som det var förut. Om pizzan ska vara riktigt god, så ska den vara kall! Vilket den är nu! ;)

Blaaablaablaaa

Någon som vill hitta på någonting kul på påsklovet förresten?  det är bara att hööra av sig isåfall! För jag blir förmodligen hemma hela lovet om jag inte åker till stugan eller nått!


Pusss