Dagens Outfit.

 DAGENS OUTFIT 
Pyjamasbyxor med hjärtan på och en stooor mysig tröja.
yeah. känns som om jag nyss har klivit upp ur sängen, vilket jag inte har gjort för en gång skull.

*surrsurr*
klockan 09:01:57, precis, så vaknade jag.
Fick ett sms av mitt lilla energipaket, eller min lilla morronpigga vän, Malin.
" Gote morgen! haaha. Sovit gott, my little prinsess? ;) "

Jag svarade på det, sen somnade jag om, vaknade igen, svarade igen, sen somnade jag om igen. Och vaknade igen vid 12 tiden, gick ner satte mig är och kollade om filmen hade laddat klart, vilket den hade gjort! tyvärr gick det inte att bränna den. Jävlafijådöödätgthralvatttavfarvfrygrttajjtktiit.

t a k e c a r e   


Snö överallt, vitt överallt, kaos överallt.

Igår på dagen så var det grönt ute, imorse när jag vaknade vart det vitt & det blev bara vitare och vitare ju längre tid det gick! Fast just nu har det slutat och snöa, meen det kommer säkert mer under natten skulle jag tro..

- ohlala, änligen snö!
skiiidorskiidor! ;)

Det ända jag är orolig för, är hur jag kommer till skolan imorgon. det är ju snö överallt, hah.
tror det löser sig. Charlie, grannen, kommer säkert att gå före mig (som vanligt) så, då kan jag ju gå i hans spår. muahah.

Näe, nu ska jag ta och sova. GODNATT.

Malin vs Maja

*kraffskraffs*
*knarr*
"
- mjao, mjaoo"
*kurrkurrkurr*

 
Vilken morgon.. vaknade vid 11tiden av att katten hoppar upp i sängen och nästan skrämmer skiten ur en, och sen trappar runt på en så man tror man ska sjunka igenom sängen för hon är så tung, sen hon tar upp hela sängen.

Idag var det en sån där dag som jag inte orkade med henne, så jag bara ignorerade henne så gott jag kunde. Men inte gädde sig den katten i första taget, nej, hon tass på min näsa och kraffsar lite löst för att kolla om jag sover eller om jag helt enkelt inte har sett att hon är där. så då var jag tvungen att vända på mig. tror ni inte på fan att katten kommer till den sidan och sätter sig på mig och kurrar som ja, jag vet inte vad..  aja, jag somnade om till slut. och sen när jag vaknade igen så log hon vid mina fötter och sov x)

hah, stackars katt.