You can stand under my umbrella. Ella ella eh eh eh!

Blev lite ändringar igår kväll för mig och Malin. Hade tänkt att åka ner på Crusingen här nere på stan men det blev istället  Persmässan.

Var ju dit i fredags och kikade på när Danny spelade med Maria. åh, fyfan vad härligt det var! haha. Efter spelningen så gick vi in på discot och dansade lite. Så ser jag en kille som kommer in och är jättelik han. Och vet ni? Det var han också. Så jag trippade fram lite diskret till honom och fick en kram sen stod jag där och dansade med han & hans kompisar till livvakter. Woho. Rätt fränt. Sen efter några minuter så såg allt fler och fler att han stod där och dansade så det blev allt trångare och trångare. Tillslut var jag som fast klistrad på Dannys skinnjacka. Jag stog mitt i gröten, med både galna tjejer dom ville komma så nära han som möjligt, hans livvakter, Jonah från idol, nån körsångare, och Danny och inte nog med det, ur högtalarna kom Rihanna - Umbrella. Det blev ett härligt gung!
Så vad kan man säga?
Bättre plats kunde man ju inte få.

image47image48


Sen så var jag ju som sagt dit igår också, fast med Malin. Och då var Markus Fagervall där och spelade. Kom precis i tid till Everything Changes, så vi stod där och lyssnade. Sen när det var slut så gick vi och dansa och sjöng. Är alldeles hes & slut nu. Träffade på Denise där med, fast jag såg henne där i fredags också, men då hade jag inte tid att heja på henne eftersom danny var där och dansade också. haha (a)

image46image49

Så här roligt har jag inte haft på länge!
Pysspysspysspysspysspysspyss!

Alla har väl en sån där "ska göra lista" så varför skulle inte jag ha någon då?


27/7
  - Persmässan
28/7 - Crusing
30/7 - Grillnatta
1/8 - Galven?
27/ 8 - Flytt till hudiksvall.
28/8 - Skolan börjar

Sen har jag massa människor jag måste hitta på saker med som jag knappt har hunnit att vara med pga. dom har jobbat och så. Men nu så!  Nu ska det bli ändringar på det! Innan jag flyttar till Hudiksvall ska jag träffa allt folk.

Näe nu ska jag kila iväg & fixa mig, ska kolla vad jag ska ta på mig för kläder för det regnar ju ute.. Sen ikväll blir det som sagt Persmässan för mig! Kolla på Danny! Moahaha.

Det var sättet du log mot mig, just den där dagen, som fick dig att fastna hos mig.

Jag ryser i hela kroppen ju! Det är så här det ska kännas! Jag trodde jag visste, men nu vet jag..
äntligen!

Tankar & funderingar

jag har insett hur jävla smal jag är. Mina armar ser ju fan ut som två små stickor, satt och tänkte på den för någon dag sen när jag låg ute och solade i solen. Dom som inte känner mig, borde ju nästan tro att jag ha anorexia eller något liknande. Jag ser läskigt smal ut om handlederna. Och nu när jag har fått problem med magen igen så har jag börjar äta allt mindre. Så imorse när jag öppnade kylskåpet så gick jag igenom allt. Fil - nej det får jag ont i magen av. Yoghurt - nej det är samma sak som fil så det är bara att skippa. Mjölk - nej. det är vänder upp och ner på min mage. En macka med smör - nej smöret vågar jag mig inte på ifall jag får ont i magen.  Tillslut blev det ändå en macka och jucie. Till kvällsmat blev det lite ris med soja och lite kassler. Det kommer bara att bli skinn och ben kvar av mig om det fortsätter såhär. Mår inge bra utav det heller, känns rikigt läskigt.

Sen har jag suttit och funderat på en annan sak också.
Hur mycket man kan sakna någon & hur mycket man verkligen vill ha någon. Tror jag aldrig här kännt mig som jag gör nu. Är så grymt rädd att allting ska bli fel, men ändå grymt nyfiken på vad som händer. Om det verkligen kan bli en verklighet istället för bara en dröm?
 Vågar jag ta steget ut på okänt vatten?


Breaking Benjamin - Had enough

You had to have it all,
Well have you had enough?
You greedy little bastard,
You will get what you deserve.
When all is said and done,
I will be the one to leave you in the misery and hate what you've become.


Jani. det var en natt i natt också, haha. mysigtmysigt.

Har legat ute i solen hela dagen idag. Var sådär lagomt varmt idag, varken stekhett eller kallt - lagomt. Känns faktiskt som om jag har fått lite färg på mig. Men det är väl kanske bara nu. Får väl se hur det bli till kvällen, det brukar synas efter ett tag om det liksom har fastnat eller inte. Haha. Ska försöka få med mamma till valbo imorgon för jag måste ta och köpa både en ny skärm till datan och sen ska jag köpa kläder (a) eller också blir det bara kläder nu den här svängen om vi åker. Och om vi inte åker alls, då vill jag åka till Galven och bada. Myspys ställe!

Som en sommar dröm.
för bra för att vara sann
Puss!

You are still here..

.. when i close my eyes.

Ja det var ju tänkt att jag skulle på Bollnäsfestivalen igår kväll och kolla på Takida. Hade gjort i ordnig mig och allt och tänkte höra om någon skulle dit så jag kunde lifta med dom dit. Men icke, det var ingen som skulle dit, utan alla som skulle dit var redan där. Så då var jag tvungen att försöka ragga lite skjuts av folk. Testade med folk på msn, sen via sms. Men det gick ju inte så värst bra. Alltingen vägrade dom eller också var dom som sagt redan där på festivalen. Jag kunde ju ha gått dit till sävstaås, men jag kände inte för att gå i skogen själv.  Och jag tänkte om jag verkligen hade viljat gått, så hade jag gått för länge sen.. Så det blev ingen bollnäsfestival för mig. Mina 350kr är kvar och jag ska köpa en locktång för det istället.

Var ner på brännbollsyran en sväng idag. Otroooligt varmt men så mysigt! Var där ett tag sen åkte jag hem & la mig på baksidan och solade.

btw. nu kan jag inte dricka mjölk igen. Laktosintolerant? usch. Har inte druckigt mjölk nu sen jag kom hem från åland, alltså sen i onsdags. När jag drack det då kändes det som om magen skrek allt vad den orkade! Jag fick jätteont. Tror aldrig jag hade haft så ont någon gång :O Så nu ska jag dricka vatten några dagar framöver och se sen hur det blir, om det blir bättre, eller om det är lika. Skulle vara rätt kasst om jag blev laktosintolerant, då kan jag ju inte dricka vanlig mjök..

30:e är det Grillnatta också här i Bollnäs. Då ska jag nog försöka ragga ihop lite folk och sen dra till prästnäset eller nått sånt å grilla. Skulle vart rätt mysigt :) aja, jag ska inte säga så mycket.. vi får se hur det blir med det!

och föriövrigt så såg jag Nordman trippa runt på stan idag. Eller rättare sagt, han var påväg in till Scanic Hotel inne i stan. Jag tyckte jag också att jag kände igen honom. Sen hade han ett sånt där kort som artiser/pressen och all övrig personal som jobbar på Bollnäsfestivalen. Så jaa, jag såg Nordman som sagt :j

Puss.

5minuter kvar tills Bollnäsfestivalen öppnar!


Har världens beslutsångest. Bollnäsfestivalen är idag, och jag vet inte om jag ska gå eller inte. Trött som fan & ont i halsen har jag med. Sen kanske det inte är så säkert att det finns nå biljetter kvar.. faaan!  Men om jag inte går idag, så ska jag nog gå imorgon. Takida!

Förresten kom ju hem från Åland igår, hade det faktiskt rätt bra. Men det blev mycket väntan.. men så är det alltid.
Men iallafall när all väntan var slut så var jag och Maria och badade & solade på däck 10 där det var "beach". Haha där vi även fick 2 beundrare. Senare på kvällen/natten blev den daaaans!

pyss

You can't be close enough..

..unless I'm feeling your heart beat.

Idag, sola sola sola sola.
Imorgon, buss till Stockholm, båt till åland och kommer hem någon gång på onsdag kväll.

Sms/ring om det är någonting eller om ni bara har det tråkigt. Fast iofs. Jag tror inte det är någon täckning.. har för mig att det inte brukar vara det när man åker båt? Aja. Nu ska jag ut i solen igen.

Pyss



 


Peace.


 

oh. kan äntligen andas ut igen. Härligt värre.
Ta dagen med ett leende på läpparna!
image41
BIG SMILE

Är det såhär det känns att va lycklig?

..det är ju inga problem!


Kallt som satan men så satans underbart!

Idag ska jag leka med Maria, kolla på John Tucker Must Die. Har hört att den ska vara bra, så vi får väl se om det stämmer eller inte. Men nu ska jag nog ta och lägga mig ute i solen ett tag. Jag har ju blivit så vit :o Jag som trodde att jag hade fått lite färg på mig.. men nej, såg att jag inte hade fått det igår. hahah. Tror fan att jag ska äta mer också!

itz jöst ju n´ mi.
haha.
Take care, sweethearts.

Du öppnar fler dörrar än du stänger.

Det är sant.


Fick någonting som jag har gått och väntat på nu i ett år snart, ett svar.
Ett svar som gav mig ännu mer funderingar men ändå jag kan inte påstå ändå att jag inte tycker om det. Fick även endel saker sagda som jag har gått och väntat på att få säga. Så nu känner jag. Jag hade så fel om dig, och jag är ledsen för allt. Men nu är allt löst.  Vet ni vad jag känner? Jag känner en grym lättnad, och faktisk så känner jag, att jag kan dö lycklig.


men..
varför händer allting mig på en och samma gång?!
lots of love!

Another summer day

has come and gone away..


Två dagar i rad nu så har jag badat, jag är riktigt stolt faktiskt! Även fast att det har vart "lite"  kallt så kom jag i. Förresten igår var jag ner på stan med maria, skulle ju köpa dom där sixtyseven skorna på chrispin, men sån otur som jag hade så fanns det inte rätt storlek kvar.. Så vi trallade hemåt igen, tog först en sväng in på Dollar Store och kikade. Två glassar var det ända vi kom ut med därifrån. Och jag kan säga, mer behövdes det inte. Det smakade jättegott med glass just då.

När vi väl var hemma så bestämde vi oss för att åka till prästnäset och bada. Så vi packade ihop lite grejer och cyklade till kiosken där en stor jävla chäfer flög på mig nästan. godegud, hjärtat på mig hållde ju förfan på att fasna i halsen på mig. Ni kan inte ens föreställa er ju rädd jag vart! Hunden satt ju där så lugn, sen så kollade jag på han och visslade lite. "-woow woooow wooow WOW!" Han vart helt jävla tokig :| Inte nog med att jag blev halvt överfallen av en hund, när vi cyklade igenom skogen till prästnäset så körde jag på en sten så jag skrapade upp hela lilltån.

Så det man kan säga om gårdagen var att den inte var så himla toppen.
Men idag då?

Jo, idag har det faktiskt vart rätt lugnt. Åkte med Maria hem till henne så jag sov där. Låg väl och sov till klockan var runt 1? eller vi och vi.. Jag hade legat vaken i 1 timme och väntat på att Maria skulle vakna. Men tillsist gjorde hon det =) Så då blev det frukost, studsmatta och sen stack vi iväg till badet.

Och imorgon då?
Jo, då ska jag träffa Nathalie!

Puss