Savage Garden - The Love After Me

Here I go again I promised myself I wouldn't think of you today. It's been seven months and counting. You've moved on. I still feel exactly the same. It's just the that everywhere I go all the buildings know your name. Like photographs and memories of love. Steel and granite reminders. The city calls your name and I can't move on

The time goes by so slowly, the nights are so cold and lonely. I shouldn't be holdning on.
But i still holdning on for you.. 
 

it's true.. 

Don't try so hard, the best things come when you least expect them to.

Det ligger nog lite sanning i det. Man ska inte försöka så mycket, dom bästa sakerna händer när du minst anar det. Ungefär så har det vart nu för mig dom senaste månaderna tycker jag. Så fort man har laggt av och bry sig så kommer det upp en massa saker för en.

Take care ♥

.. Man förstår aldrig hur mycket en person betyder för en, förns man har mist den.

.. man förstår aldrig hur mycket en person betyder för en, förns man har mist den. Det är ju så man brukar säga, och det stämmer. Ett år har gått nu snart och jag har konstigt nog fortfarande känslor kvar för dig, även fast att jag egentligen inte ska ha det. det är helt knasigt, jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte vad jag ska säga, allt vore så mycket enklare om du & jag inte hade träffats överhuvudtaget. För det jag vill förstår inte du, det är inte ens lönt att försöka, så det finns ingen anledning till att ägna tankarna åt dig mer. Men jag kan inte låta bli, du är och kommer alltid att vara du, och kommer alltid att vara speciell.

Varför ska allting jämt hända på en och samma gång för mig?!


Idag så var det elevensval dag, vilket innebärde att jag hade studiestugan hela dagen. Fast jag kan då inte påstå att jag gjorde så mycket. skrev 2 rader och läste lite. Sen så nu här efter lucnh så fick vi kolla på Forrest Gump, - en jättefin film.  Har den här hemma och men jag har aldrig orkat kollat på den för fodralet till den såg så himla tråkig.  "döm inte boken efter dess utsida"  ja, i det här fallet så skulle man inte ha gjort det. Kommer klart att kolla på den flera gånger!

Puss

Vet ni varför inte en negerunge ska leka i sandlådan?

.. Jo föratt katten kan gräver över den.  
haha, tyggen kan vara lite rolig ibland han.

Idag så ringde mamma och fixade en klipptid till mig, 22 maj klockan 4 på trionsklipphörna hos Siv. Kanoners! Sen 23maj, allstå dagen efter, åker ju jag bortbortbort! sen kommer jag till skolan, brun, blond och nyklippt! Den ni, slå det om ni kan!  Yscha vad jag längtar nu. Jag är så himla skoltrött nu så det är inte sant.

AJUSTJA! Fick papper ifrån komunen idag också. Då det stog att jag skulle få sommajobba dom två första veckorna på sommar lovet. Så jävla skönt! Börjar den 11 juni, så det är ju på måndagen efter skolavslutningen. Härligt att få undan det så snabbt som möjligt.  Är sugen på att köpa Wii för pengarna jag får då, men jag vet inte. förmodligen kommer jag att köpa kläder eller nått för dom. Men, Wii skulle vara rätt kul det. Och om jag flyttar till hudik då är det ju helt perfekt att ha det. Någon att underhålla sig med på kvällarna! Haha. 

MAJ
10  Slutval till gymnasiet
22  Klippning
23  Tunisien
30  Hemma i Sverige igen (brun och go förhoppningsvis!)
31  Det sista No provet för högstadiet, eller förmodligen det allra sista provet någonsin i högstadiet.
JUNI
1 Ledig från skolan
5 Klassensdag. (Fagernäs eller Paintboll/gokart är inte riktigt bestämt ännu)
8 Skolavsluning + Stockholmsresan
11 Börjar på att sommarjobba på Karlslund (9-12)
22 Slut på sommarjobbet

Sen så är alla klockslag/dagar/månader för mig borta i några veckor/månader! Det är så sommaren ska vara. Helt obestämd. Man ska ta dagen som den kommer med ett leende på läpparna! Det är då allt känns toppen!


image31

take care folk's! ;)