Negativ, som bara den.

Det fina vädret är som totalt bortblåst. Vilket märks inte bara ute i luften utan även på humöret på människor, dvs bland annat jag. Jag har varit jättetrött idag. Less också. Speciellt på det eviga tjatet om våran klass, om att vi inte samarbetar på det bästa möjliga sättet och även tjatet mellan elever och lärare, vilket aldrig leder någonstans utan bara blir att man blir bara mer och mer less för varje gång det tas upp.

3pass har gått bort åt sådant snack dom här två dagarna, vilket gör yttligare att alla blir mer förbannade för att alla har kvar grejer att göra i projektet som var. inte nog med det, så fick vi yttligare en uppgift idag av Mathilda, en samhällsuppgift som hanlade om att vi skulle sätta oss in i hur det var att leva i antiken. Hur allting gick till osv. Dessutom skulle vi koppla det till en kategori som varje grupp fick. Och det ska vara klart i slutet av morgondagen.. Så då försvinner yttligare ett pass.

Kanon, verkligen.

Det ända bra med den här dagen var väl isåfall att jag bestämde mig att jag ska börja på teorin till körkortet nu nästa vecka på tisdag.


New Moon

Nu har jag läst mer än halva "När jag hör din röst"  ur twilight serien. Och jag kan säga att det kommer gå fort nu att läsa dom kommande kapitlerna. huhu! Dags att köpa nästa bok snart.

I veckan så blev det även klart vilka som ska spela "Wolfpack" i filmen. Passande nog så kom jag precis in på det kapitlet i boken där det börjas berättas mer om dem, vilken tajmning. Tiden fram till 20 november då filmen har biopremiär känns som en evighet.



 


Nej, det är ingen vanlig dag..

Okej, lite dålig uppdatering den här veckan kanske. Men jag har varken haft lusten eller orken att sitta vid datorn den här veckan eftersom jag har lyckas dragit på mig någon "dunder-förkyldning" som går upp och ner hela tiden. Det har pendlat mellan att jag ha haft feber, hostat, haft ont i halsen och snörvla som en tok. Just nu för tillfället så är nästan febern och snörvlingen borta, vilket känns bra. Men ändå så känner jag mig inte pigg nog för att ha orken till saker.

Dock så satt jag och försökte plugga lite idag eftersom jag har endel i både projektet och sidoarbete som ska göras. Det gick väl lite sidådär med det om jag själv få säga det, men jag försökte åtminstonde.

Idag är det ingen vanlig dag för Erika fyller nämligen 18år (finally!) tyvärr blev det inget med födelsedagskalaset för henne som var tänkt imorgon i ljusdal, jag var sjuk och sen var det någon som inte skulle komma och nån som inte skulle med ut på krogen. Så då kan det ju vara roligare när alla är med. Iallafall, så HURRA HURRA till ERIKA MATTSSON.  :D

.. litet hurra till pappa med, eftersom han har namnsdag idag! :D

Lördag

Sitter här med svullen hals och täppt näsa, men glad är jag, för vi kom iväg till gävle ändå trotts att mamma var lite skeptisk emot det. Vi kom tillochmed ut till valbo & owes! Det var mest för att mamma tyckte att när vi medans var på gång så kunde vi ta allting. Vilket var ganska så smart gjort, blev endel inköp. en tunika, ett linne & två t-shirts. Sen blev det lite småplock, såsom kollegeblock, duschkräm och lite smink.

Kom och tänka på dårdagens talang, det var helt klockrent.
Knäckebrödsdansen var helt oväntad, vilket dels gjorde den så rolig som den blev. Och tillochmed Bert, bert karlsson, tyckte att det var bra! haha. Nu ska jag äta någonting, sen så blir det robinson-tittande med mamma. Vilket också som ni kan ränka ut så ska jag inte iväg och grilla ikväll, jag mår inte så speciellt bra varken i halsen eller i huvudet, förmodligen så är det förkyldning på gång..


Twilight release!

Vet ni vad jag just såg? Twilight kommer ut på Dvd den 29:onde april, gissa vem som kommer köpa den?
muhahaha.

För iövrigt har det gått lite trögt med boken, inte för att den är dålig eller någonting sånt. Mest bara för att jag inte är riktigt säker på om jag vill läsa boken före innan jag ser filmen. Men jag antar att jag inte kommer att kunna hålla händerna borta ändå, så det blir nog att jag läser ut den innan jag ser filmen. Dessutom har jag sett så mycket olika grejer om vad det kommer att komma i kommande filmer, så jag vet ju praktiskt taget ändå vad som kommer ändå.

Uppdatering.

Festen hos mathias i onsdags blev faktistk förvånadsvärt bra, däremot blev väl tranan isådär. En knuff & en smäll på näsan var det jag fick ut utav kvällen.

Annars så har jag inte alls gjort någonting speciellt, varken igår eller idag. Bara tagit det lugnt med Mathias. Faktiskt hur skönt som helst. Men imorgon är jag på gång igen, då blir det att åka ner till Gävle med mamma & mormor föratt hälsa på min syster, så det blir förmodligen en sväng in på h&m. Sen på kvällen är det kanske grillning.

Men nu ska jag ta och återgå till min bok! Hejs.


Onsdag

Fest idag.

Har fortfarande ont i huvudet/nacken och trött, fast det där med trött kan jag ju bara skylla mig själv för. Jag satt uppe halva natten igår, varför vet jag inte, det blev bara så. Men jag ska alldeles snart ta mig i kragen och släpa upp dammsugaren & allt det där som hör till städning, för det är nämligen verkligen behövligt just nu i mitt rum.

Hoppas iallafall på en rolig kväll. :D

Fiskhistoria.

jag höll seriöst på att skita på mig igår natt när jag satt vid datorn.

Både mamma & pappa hade gått upp och lagt och jag satt själv kvar i vardags rummet med laptopen. Alldeles kolsvart både ute och inne. Så som vanligt börjar jag tänka på vad jag skulle göra ifall jag hör att det är någon i källaren som är på väg upp eller om det är någon som står och kikar på mig igenom vardagsrums fönstet. Så helt plötsligt så hör jag hur det skvätter till och sen "plaskar" under soffan. Rädd som jag blev var det nära på att jag skulle ropa på mamma, haha!
Hur som helst så vågade jag iallafall resa på mig och gå och knäppa på taklampan. Då hör jag igen hur det låter under ifrån soffan. Så jag kollar lite sådär försiktigt, och ser till min förvåning att det är en av fiskarna som har hoppat ur fiskskålen!

Då kom jag till problemet, hur fan skulle jag få upp den?
Jag som inte alls tycker om att ta i fisk. Så jag letade desperat igenom vardagsrummet om jag skulle kunna hitta någonting som jag kunde lyfta upp den med. Sen slog det mig, - en plastpåse. just då hade det gått en stund och jag trodde fisken skulle dö, så jag hoppade upp & riktigt sprang till köket i hopp om att jag skulle hinna rädda fisken.
Vilket jag gjorde!

Men hur stor är chansen att en fisk ska hoppa ur fiskskålen klockan ett på natten?!
min syster som tidigare hade haft den fisken sa
"- ojdå, jag glömde att berätta det. Han brukar göra så lite då och då. "

sjuka fisk, självmordsbenägen.
Han höll ju tillochmed på att dra med mig på kuppen!

När jag hör din röst.

Jag har den nu, fortsättningen på om jag kunde drömma. Gissa vem som kommer att sitta och läsa för fulla muggar nu på lovet?


Before you know it



ser ni någon likhet? haha, ja förmodligen. Det var tänkt att jag skulle rita av honom helt och hållet, men det blev bara endel sen så lät jag fantasin ta över lite grann. Vad tycker ni?

Långfredag

Om jag inte minns fel så var väl långfredagen förr i tiden den längsta, gråaste och tråkisgaste dagen på året? då dom sörjde jesus död? Inte riktigt så är det kanske inte riktigt, bara mer att jag känner att jag inte alls vet vart jag befinner mig.  Jag känner mig nästan borttappad. På något vis. Jag vill bara att dagen ska försvinna, nu på en gång.

Jag har bara ett ynka kapitel kvar i boken nu, ett enda. Kan ni tänka er det? Jag kommer att få nå fel nu också när det är "påskledigt" eftersom alla affärer är stängt och jag hade tänkt att åka och köpa nästa bok så fort jag har läst ut den här.  Så jag kommer att få vänta ända fram tills tisdag-onsdag? Det kommer bli en långhelg.

annars får jag väl ta och önska er en Glad Påsk och bjussa på en bild på robert pattison. (
klicka här så kommer ni till hans egna låt, som han själv sjunger och som också är med i filmen. Robert Pattison - Never think.)




Mammas dag!

kör lite snabb uppdatering.
fredags, hem, duscha, åt god mat stack sen iväg till Mathias.
lördags började med att jag inte hade någon alls lust att festa, men det slutade ändå i det, hörde världens sämsta raggningsrepilk, hade mycket bra sällskap, god maxmat och god sömn med världens finaste.
söndag behöver jag inte säga mer är att jag vakna klockan 1.

Idag fyller mamma år, hela 54år! Från mig och min syster fick hon en fin blomuppsättning från presenter
& smide. Samma sväng som jag köpte blommorna till mamma så kikade jag runt på lite alltning. Och ännu en gång, så var det faktiskt jätteskönt att traska runt där i sin egentakt, jag som är som jag är, kan gå runt och strosa i en affär i en timme, minst. haha.


Den bortglömmda klassen. Som alltid hamnar fel.

Jag har köpt en bok idag. Inte vilken bok som helst, utan Twilight-boken som på svenska heter om jag kunde drömma. Har redan läst en liten bit på den och den verkar jättebra den också. Bara tanken av att jag kan sitta ute och läsa den i solen på kvällarna när jag kommer hem från skolan gör mig alldeles glad i hela kroppen!


Jag blev så oerhört förbannad imorse när vi kom till skolan. Vi satt och väntade på lärare 5-10minuter, sen kom vi på att vår lärare redan hade åkt till UF-mässan i Edsbyn. Så där satt vi, utan lärare. Kändes faktiskt grymt onödigt måste jag säga.. att åka buss i 1 ½ timme för att lärarna tidigare i veckan sa att "vi har ju trotts allt en lektion innan ni ska iväg till edsbyn och den kan nu ju inte missa för det är ju som en vanlig skoldag!"  Så för oss som pallrat oss från bollnäs & söderhamn blev ju en aning less när detta hände. Men vad kunde man göra? Då hade vi ju redan åkt dit. VI gick iallafall upp och pratade med vår rektor, som sa ´"Oj, nämen. Ja, det blev ju lite krångligt, ja Hasse är ju i Edsbyn. " 

Vi är den bortglömmda klassen. Som alltid hamnar fel.


Sedan fick vi ha Marie den lilla stunden som var kvar av lektionen innan vi skulle iväg. Och jag kan säga det, jag var helt opepp på att jobba över huvudtaget pga dels för att jag var hungrig & trött men även att lärare kan vara så otroligt klumpiga & osmidiga ibland. Så det var ingen bra start på dagen. Det ända bra jag kunde tänka på då var att jag skulle komma hem tidigare än vanligt på fredagar och att det är helg snart. Annars så var allting skit, verkligen.

Väl på uf-mässan fanns det väl endel saker som fick en att börja fundera om det verkligen behövdes eller inte, så som en bh med fickor för att kunna lägga värde grejer i, (såsom bankomatkort & sånt) eller en liten grej som man satte fast på databordet som man sedan fäste sladden till data musen i för att slippa det där krångliga då när sladden åker ner bakom databordet och man måste slita fram det för att kunna flytta musen, just den idén var faktiskt ganska så bra kanske långsökt, men det är kanske det som säljer? Haha.  Jag ska försöka klura ut någonting bra tills nästa år, någonting som ingen annan har och bli massmiljonär på det, eller nått.

Twilight

Det är en sån där film som är gör en så skör så att man tror att man ska gå sönder vilken sekund som helst. Jag fick rysninar i hela kroppen flera gånger under filmen. Jag får det nästan nu också bara av tanken. Den filmen var verkligen i min smak. Musiken, skådelspelarna, handlingen allt.

När jag hörde talas om filmen, såg trailern och så. Så tyckte jag inte att den verkade så speciell. Men se vad man kan bedömma fel.
Och om det är någon som har soundtracket till Twilight, hör gärna av er :>


Efter lite runt klickande på google hittade jag när nästa film av twilight kommer ut och såg att den kommer ut redan iår! Jag tror det var någon gång i November den skulle komma, då den heter New Moon. Året därefter, alltså år 2010 kommer ännu en till film ut, Eclipse! Så det ser jag fram emot.