Södertälje

Imorgon bär det av till södertälje över helgen med stopp både i Gävle och i Uppsala. Sen väl i södertälje på Tomtits.

Alice In Wonderland

Denna film är nog någonting att se fram emot kan jag tänka mig. Vad jag vet, så har Tim Burton bara gjort filmer som jag har tyckt om. Så som Beetlejuice, Edward Scissorhands, The Nightmare Before Christmas och Corpse Bride. Så nu är det bara att vänta tills 5 Mars 2010, kanske lite senare också. Det beror ju på när den kommer till Sverige.
Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=LjMkNrX60mA

Grillnatta

Det blev en sväng ner på Grillnatta med Maria och Mathias igår ändå trotts att jag tidigare i veckan inte alls hade någon lust att gå. Men det blev så ändå. Och eftersom det var rätt så bra väder igår så gick vi runt på ett bra tag på stan och kollade innan vi började pallra oss hem igen till Hedhamre och Maria till Finnfara.

Imorgon ska jag iväg och jobba igen, dom ringde och frågade igår om jag kunde komma och hjälpa till. Blir förmodligen att jobba mellan 18.00 & 23.00 så då får jag lite till pengar i augusti, vilket är ganska så bra eftersom man inte får studiebidraget förrens i september. Så det är ju bra!

GratisMode.se

Har ni hörttalas om att man kan få gratis kläder igenom några enkla besök på olika internet sidor? När jag hörde det lät det som något slags knep för att lura oss på pengar. Men faktiskt inte. Jag tittade runt på en massa sidor vad det stod om de olika gratis sidorna som man skulle få såkallat gratis kläder ifrån, och vad jag hittade så verkade det rätt lugnt.
 
Det finns olika alternativ att samla poäng på såsom bjuda in vänner, delta i olika undersökningar, besöka internet sidor eller som jag gör nu, blogga om det.

Så det hela går alltså ut på att man ska samla ihop poäng för att sedan växla in poängen till ett presentkort på valfritt ställe/butik, som bla H&M, MQ, SIBA, Cubus m.m.  Klicka
här för att komma till regristrering hos gratismode.se!


http://ethelie.deviantart.com/

Min syster är riktigt sjuk på att rita! Vet ni vem bilden är till? Till mig :Dhttp://ethelie.deviantart.com/

Crusing

Crusing i Bollnäs ikväll, vilket betyder fest för dom allra flesta kan jag tänka mig. Men inte för mig, har ingen stor lust känner jag, jag kan spara mig till bättre tillfällen. Så jag och Elin bestämde att vi skulle kolla på film och bara sitta och ta det lugnt, kanske ta en prommenad ner till stan där crusingen ska hålla till om vi får lust. Det är ju alltid någonting iallafall.

Igår kom Mathias hit en sväng när han hade rast, och vet ni vad han kom med? -En digitalfotoram.
Att en sån grej kan göra en så fascinerad, det är just bara det att det blir som ett bild spel på en liten tvskärm. Hur enkelt som det än låter, så är det faktiskt jätteroligt & snyggt. Dessutom kommer ju alla bilderna som jag har till användning.
Ny design

Drog ihop en ny design igår kväll/natt, men jag vet inte vad jag tycker om den. Den känns alldels för "flickig" för mig. Så jag tror att jag ska spåna vidare på en ny design.  Hur som helst har jag den här så länge.


Torsdag 23 Juli

Idag var dagen hur seg som helst. Dels för att jag sprang som en tok igår när jag jobbade och för att det blev lite sent igår.

Slutade klockan elva  igår och då var det bara att hoppa upp på cyklen och trampa in mot stan där jag mötte upp Elin som sedan följde med mig hem fast att jag hade jobbat. Kom hem någon gång runt tolv sen blev det att vi satt och prata och plötsligt såg vi att klockan var tre! Så då gick vi upp och borstade tänderna och bäddade och sen blev det helt enklet att vi satt och prata ett tag till. Så vi la oss nog när klockan var närmare fyra. Sen klev man upp runt tio. Så dagen har varit lite seg idag, ja. Men det var sånt väder idag med, sånt väder då när det egentligen inte gör någonting om man sitter inne hela dagen och kollar på tv/film.

Men man får väl se det från den ljusa sida, jag har fått lite motion, lite pengar.
Haha.


Jobb!

Det går framåt med mitt körkort iallafall! Har haft 4 körlektioner här i Bollnäs nu och bara på dom har jag lärt mig mycket. Känns riktigt bra, dessvärre har jag typ tappa intresse helt för teorin. Det är blä.

Hur som helst så ringde Hans ifrån Rehngården idag och frågade om jag kunde jobba ikväll. 18-22, synd bara att jag hade bestämt med Elin att hon kunde komma hit. Men det kändes så dumt att tacka nej en gång till när dom är snäll och ringer. Tidigare har det varit att jag har varit på Rosenström, och festat. Men jag har då bara mig själv att klandra då, det är ju jag som missar pengar. Skitsamma, ikväll ska jag jobba.


Skumparty

Jag överlevde både skummet och dagen efter, haha. Fast ett tag så det mörkt ut.

Jag tror jag inte har mått så dåligt som jag gjorde idag, på jättelänge. Jag hade inge kraft kvar i kroppen, hade fått ur mig allt man kunde tänka sig så jag var helt tom men mådde fortfarande illa, skakade som ett litet asplöv och kallsvettades emellan åt. Och just då så kändes det som om det skulle ta timmar innan jag kom på benen. Men här sitter jag, som en ny människa nästan!
Man får väl skylla på att jag svalde för mycket skum, haha.
(smygreklam för efterfesten.com också, men det bjuder jag på.)


  
Fredag 17Juli

Vet ni vad som låg i brevlådan idag? Jo, Mysims Racing. Så ikväll blir det att spela! Men först, solning ute i fina vädret!


Hokuspokusfillejukos.Tada!
En Nynnande Uggla.

Ännu ett fynd (och en gnutta tur)

Inte nog med att jag fick armbandet tidigare idag, så fick jag och Mathias spelet som vi har gnatat efter ett bra tag. Först att det inte hade kommit ut i affärerna sen att vi inte hade råd och så såg vi helt plötsligt att spelet fanns ute på tradera, så vi la bud, - och fick det!

233kronor för Mysims Racing, det är hur billigt som helst. Vi tjänade in nästan 400kronor, för om vi hade beställt det ifrån Ginza.se hade spelet gått på 549kronor och sen hade frakten gått på 29kronor sammanlagt hade det blivit 578kronor.
Varför vi fick det så billigt är antagligen föratt spelet är såpass nytt så att ingen har riktigt upptäckt det än, det kom ju ut nu i juli, så det är inte alls gamalt.

Så det var minst sagt ett kap.
 


Ett fynd från Tradera.

Ett pilgrims armband för 81kronor, som kanske i vanliga fall skulle gått på över 150kronor? Nu är det bara att vänta några timmar och se om mathias & jag får wii spelet som vi har, eller ska lägga bud på.


Gratiskläder på gratismode.se?

Har ni hörttalas om att man kan få gratis kläder igenom några enkla besök på olika internet sidor? När jag hörde det lät det som något slags knep för att lura oss på pengar. Men faktiskt inte. Jag tittade runt på en massa sidor vad det stod om de olika gratis sidorna som man skulle få såkallat gratis kläder ifrån, och vad jag hittade så verkade det rätt lugnt.
 
Det finns olika alternativ att samla poäng på såsom bjuda in vänner, delta i olika undersökningar, besöka internet sidor eller som jag gör nu, blogga om det.

Så det hela går alltså ut på att man ska samla ihop poäng för att sedan växla in poängen till ett presentkort på valfritt ställe/butik.  Klicka
här för att komma till regristrering hos gratismode.se!Dessutom finns en annan sida, med liknande idé. Gratisklader.se
Där man också ska samla poäng för att få present kort.

Kings Of LeonPå något vis så påminner Kings Of Leon - Use somebody om Twilight. Antagligen för att sångaren låter litegrann som Robert Pattinson. Grymt bra låt hursomhelst.

Twilight

Ljudet av ditt hjärta är snart avklarad, jag har läst mer än hälften och om jag fortsätter och läsa i den här takten kommer den att ta slut någon någon den här veckan eller nästa, vilket då innebär att jag måste ta och köpa nästa bok, Så länge vi båda andas.  Sen får jag ta tid på mig för boken där på har inte ens kommit ut än. Den boken kommer att vara Edwards sida av historien.

Jag förstår inte hur någon som jag har kunnat fastnat för att läsa, jag som aldrig riktigt har haft intresse för det. Så det är tydligen någonting väldigt speciellt med den här serien.

Det rycktas även att Lee Safar ska ha med en låt i kommande film, New moon.
"Im here"
Ganska så bra låt faktiskt, så vi får väl se om den dyker upp i filmen i november eller inte! 

Fredag 10 Juli

Äntligen är det slut på åkandet mellan Hudik och Bollnäs. Det tackar jag för. Hade nämligen min sista körlektion idag och jag kan säga att det kunde inte ha vart ett bättre slut. Jag känner mig faktiskt jättestolt. Tidigare i veckan har jag kännt mig okoncentrerad och bara trött och resultatet av det blev bara bajs. Men idag tog jag ett ryck och fixade den förbannade vänstersvängen som min körskollärare har gnatat på hela veckan dessutom fixade jag backning runt ett gatuhörn. Så idag gick det galant.  Så nu är jag "ledig" i några dagar sen fortsätter jag på körskolan här i Bollnäs.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen kommer mathias och hämtar mig! Imorgon bär det av till Furuvik eller Valbo, beroendet på vädret.

Sommarbild


Rosenström på Parken.

Igår blev det fullrulle i Bollnäs. Och om det var någon som inte var där, så blir man nästan förvånad. Det var nog höjd punkten på hela sommaren för alla bollnäsbor. 160 spänn för inträde är kanske ingenting man hurrar för men jag hade iallafall roligt, riktigt roligt.

Träffade en massa gamla godingar som vanligt när bollnäs är på party humör. Barndomskompisar, gamla klasskompisar och folk som man inte har sett på ett jävla bra tag. Det är kvällar som igår som gör att man nästan saknar att man spenderar all tid i Bollnäs istället för Bollnäs/Hudik. Men jag antar att jag har någon baktanke att jag går i Hudik ändå.  

Hur som helst så får man tacka allt folk igår.

Design Bombadill

Idén att skapa saker sötsaker och annat gott i tyg känns roligt på något vis, både för vuxna och små. Jag funderar stark på att köpa någon såndär liten godsak, har nämligen sett att det finns på en butik i Hudiksvall som jag brukar kika in lite då och då när jag har lite tid. Antagligen går dom på några slantar, men med tanke på hur dom ser ut är det värt.

         


För er som vill se mer:
http://bombadill.se/