Shoppingrunda

Känner mig helt slut i kroppen efter en dag med shopping i Gävle. Var tänkt att jag skulle ner för att kika ifall jag hittade några jeans, - kom hem med en klänning, bh, mascara & ett linne. Ioförsig så behövde jag verkligen en ny mascara då min tidigare verkligen var i princip slut. Och ja resten får man väl se som en bonus, haha. Blev inte allt för dyrt, tack och lov! Blir nog en till sväng innan jag börjar skolan skulle jag tro, blir efternyår då när rean har satt igång lite mera tror jag, var lite dåligt idag måste jag säga. Men som sagt lite smått och gott fick jag med mig hem!

Glee - Teenage dream

Jag går verkligen och suktar efter mer glee avsnitt, är inne på S02E10, man jag lyckas inte hitta fler avsnitt! Antagligen är det väl för att dom kanske inte har hunnit visas på tv än.. så ja, jag får väl helt enkelt vänta lite igen..

Målardag

Hade tänkt tagit en vända ner till Gävle idag, men jag tror det får bli av imorgon istället. Är alldeles för trött och slut i kroppen för att armbåga mig fram i butikerna. Ska nog istället ta och måla om i min lilla "walk-in-closet", tar och börjar med vitt, sen får jag ser vad jag hittar på, nått roligt ska det nog vara där iallafall.. Ska även försöka få någon ordning på våran lovuppgift som vi fick innan vi fick lov. Vad jag har fattat det så handlar det om att vi ska tolka en film och göra någonting utav det, har en liten idé i bakhuvudet vad jag skulle kunna göra... 

Dag 29 - Mina ambitioner

Mina ambitioner är att alltid försöka bli till det bättre,  att jag alltid ska få ut någonting utav det jag själv gör. Hur det sedan blir, kan ju variera väldigt mycket.

Dag 28 - Det här saknar jag

Någonting speciellt som jag saknar just nu är faktiskt den där julkänslan man hade när man var mindre, då när man verkligen gick och räknade ner dagarna. Och verkligen satt som på nålar när man kollade på Kalle Anka på julafton och visste att så fort det var slut, då kunde tomten dyka upp när som helst!

Någonting annat som slog mig häromdagen var hur mycket jag saknar att gå på lågstadiet igen. Träffade på en hel del gamla klasskompisar (som jag har gått med ända ifrån dagis upp till sexan) ihelgen som var och ja, det ända vi kunde komma fram till var just att vi alla saknar varandra. Har varit på prat förut om att vi skulle anordna en klassfest, men det är inte riktigt någon som har tagit tag i det, synd nog.  Där borde vi alla vara lite mer som vi var mindre, då var det bara att dra ihop ett gäng, behövdes inte ens ringas förväg utan då gick man helt enkelt hem till någon och satt där i några timmar, det var liksom så enkelt.


Dag 27 - Min favoritplats

Min absoluta favorit plats är, eller ja, var ska man väl kanske säga nu, på altanen på baksidan på sommaren i vårat gamla hus. En tidning eller bok i handen, lite musik som hörs lite dovt inifrån och en mormor och katt som bjuder på jordgubbar och mjölk. Det var inte alls dumt!

Dag 26 - Mina rädslor

Som jag skrev i ett tidigare om vad som gör mig rädd och ledsen så var det att bli fast i trånga utrymmen. Detta har då dock kommit på senaste tiden har jag märkt, vet inte riktigt varför heller, det har liksom bara blivit så, inget speciellt som har hänt som skulle kunnat orsakat det heller vad jag kommer på.. Så ja, det är min räddsla. Sen har jag ett "litet" obehag för spindlar, kan dock inte påstå att jag är rädd för dem, vill bara inte ha dem nära, haha.

Dag 25 - En första

En första? En första vadå liksom? Den här låter jag vara så länge...

Dag 24 - Det här får mig att gråta

Någonting jag har märkt på senaste tiden är att jag har blivit väldigt feg när det kommer till trånga utrymmen, och att sitta fast i någonting. Det är någonting som får mig så panikslagen att jag kan börja grina som en liten barnrumpa.

Ja, jag lever.

Sådär ja, nu har jag uppdaterat min blogglista lite grann igen.. Den känns lite smått dryg. Men vad gör man inte? 

Har hur som helst varit hemma hela veckan pga feber & förkyldning. Kände i fredags då när vi hade redovisning att jag kände mig konstig i kroppen samt att det snurrade i huvudet på mig, så jag förstod att någonting var på gång.. Så nu sitter jag här med förkyldning men febern verkar ha lagt sig nu tack och lov!
Nu under dom här dagarna så har jag roat mig åt att kolla på Glee. Tror jag har kollat på sammalagt 12-13 avsnitt, nu får jag dock vänta lite igen eftersom senaste avsnittet tydligen inte har kommit ut än. 


Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Någonting som får mig att må bättre kan vara så enkelt som att bara ta det lugnt, att inte göra någonting, att inte veta att man inte behöver göra någonting ifall man inte vill. Men det kan också vara helt tvärtom, som att hitta på någonting, träffa någon vän, åka ner på stan en sväng, vad som helst. Det är så olika beroende på vad som har gjort mig att må dåligt, vilket händer väldigt sällan. Försöker alltid se någonting bra i allt.

Dag 22 - Det här upprör mig

Kan inte direkt komma på någonting som jag tycker är upprörande... nog för att det finns mycket saker jag irriterar mig på, men det har inte nått den gräns att jag blir upprörd över det.. än.

Dag 21 - Ett annat ögonblick

Ett annat ögonblick? Oj, det blir bara svårare och svårare..Men ja, eftersom jag var inne på det där med att vi åkte utomlands med hela släkten var ett roligt ögonblick jag kommer ihåg så fortsätter jag på samma spår med att åka utomlands. Det var när vi åkte till Bulgarien, det var på hösten då när det precis hade blivit lite smått kallt här hemma så bestämde vi oss för att åka bort till lite värme, men ack, det var varmt två och en halv dag av sju dagar vi var borta, dom två första och sen den sista dagen när vi skulle åka hem, det var verkligen typiskt, haha. Kommer ihåg att vi fick pylsa på oss allt vi hade med oss.  

Men istället för att ligga på straden och bränna sig, så åt vi en massa god mat och kikade runt på olika grejer istället som vi kanske annars inte hade sett! Så det var ju kanske lite tur i oturen på något vis. Men ja, jag hade nog tyckt att det kunde ha varit lite varmare ändå! Hade ju inte skadat precis! Haha.

Dag 20 - Den här månaden

Den här månaden har det faktiskt hänt ganska så mycket.. 

vi har flyttat från vårat gamla hus som jag har bott i 20år i till ett hus 5 ½ minut därifrån, jag har hunnit blivit förkyld, köpt julklappar, sålt en massa grejer på Tradera, flyttstökat en massa för att få iordning (och fortfarande inte klar...), grattat mormor som fyllt 80, samt grattat Maria som, ja vad ska man säga, som äntligen fyllde arton år?
Så ja, det har väl hänt lite av varje den här månaden.

Dag 19 - Detta ångrar jag

Varför ska det vara så energikrävande "frågor" på den här listan? Haha, tyckte det har blivit det nu på slutet.. haha, men ja, den här vet jag faktiskt inte svaret på, inte just nu iallafall. Får nog klura på den ett tag..

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

oj, den här listan blir ju bara svårare och svårare känns det som. Många grejer som man verkligen får ta och tänka igenom. Den här dock, vet jag inte riktigt, känns som om när man var mindre så varenda födelsedag sin favoritfödelsedag, så jag tror faktiskt inte jag kan peka ut någon speciell födelsedag faktiskt..

Bli sjuk, igen?

hua, börjar på att bli förkyld igen nu. Var helt slut imorse när jag vaknade trotts att jag hade lagt mig tidigt. Men ja, får ta och kurera mig nu under helgen, samla lite krafter för att sen sätta igång med projekt vecka 2.. 

dock känns det som om jag borde ha tagit och packat upp allting, det står liksom kvar rätt mycket i garderoben... men det får bli sen! Nu har jag fastnat med Glee igen, tror jag har sett 7 avsnitt nu dom senaste dagarna så nu har jag plöjt igenom första säsongen så nu blir det till att börja på den andra. 
och ja, förlåt om jag skrev fel årtal igår på "blogglistan" fick det tydligen påpekat av min syster, haha. Men ja, jag vet iallafall att vi var där över jul/nyår nått år, och ja det var mitt favoritminne ^^

Dag 17 - Mitt favoritminne

Oj, mitt favoritminne? Det finns ju hur många som helst. Men om jag ska välja ett så är det nog ett minne som ligger nära hjärtat, det var då när mormor och morfar bjöd med hela släkten till Gran Canaria och vi firade jul & nyår där. Det var verkligen mysigt. Tror det var mellan 1999-2000 för jag kommer ihåg att det pratades då om hur allting skulle bli när det slog över från år 1999 och blev till år 2000. Folk trodde att all eletronik skulle slås ut, men nej, riktigt så blev det inte. Men tankarna då var många vad jag vill komma ihåg.

Dag 16 - Min första kyss

Första kyssen? Allra, allra första kyssen, eller ja pussen kanske man ska kalla det, var nog på dagis med en kille som jag faktiskt bor granne med nu. Eller jag vet faktiskt inte om han bor kvar hemma fortfarande eller hur det är, men hans mamma och pappa bor kvar här iallafall, haha, lite roligt kanske.

Dålig tajming

Det här med "blogglistan" var ju inte så bra tajmat av mig. Har verkligen inte någon ork till den. packat, packat, packat lite mera, flyttat, flyttat och flyttat lite mera, packa upp, packa upp och packa upp ännu mer och nu städa.. jag är helt slut.Dag 15 - Mina drömmar

mina drömmar just nu är att få plugga klart, få ett bra jobb inom den grafiska branschen och verkligen storm trivas med det. Det är en av mina drömmar just nu. En annan vore väl också att jag skulle vakna en morgon och upptäcka att alla flyttlådor var uppackade, just nu så står det lådor verkligen överallt, vet ju inte ens själv vart jag ska börja..

Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?

Eftersom jag var mitt upp i all flyttstök så blev det ingen bild den här gången. Hade rätt bråttom imorse med så det blev lite som det blev, hade knappt några kläder hemma upptäckte jag. Det blev iallafall jeans, svart tshirt & grå kofta. 

Nu har vi förresten flyttat in i nya huset också. Iskallt och fullt med lådor är vad man kan beskriva det som just nu..

Dag 13 - Den här veckan

Den här titeln var ju lite som man tolkar den själv. Det kan ju antingen handla om veckan som har varit eller veckan som kommer... hm, jag kör båda två!

Den här veckan som har varit har varit väldigt hektisk om jag får säga mitt. Har verkligen varit mycket i skolan. Det har varit lite som att när man väl är klar med en uppgift, så kommer en annan. Och utöver det så har vi även börjat flytta, fick nyckeln i onsdags. Så det har varit ett och annat flyttlass som har gått dit var dag om man säger så. Mitt rum är i princip helt borta nu, finns bara säng, skrivbord, spegel och nån blomma kvar sen är det tomt. Känns tråkigt. Vill fortfarande inte flytta. Maja mår dåligt och äter inte någonting, känns lite som en protest att vi inte ska flytta. 

Den här veckan som kommer påbörjas bland annat ett nytt grupp-projekt i skolan. Vet inte alls vad det kommer bli men kan ana att det kommer att ha någonting att göra med produktfoto eller något liknande, ska bli spännande att se vad det blir.. Och ja.. sen har vi det där med flytten igen, allt ska vara ute från huset imorgon var det tänkt.... så det här blir nog den sista natten på klockarvägen! Vill fortfarande inte... Dag 12 - I min handväska

Om man tänker sig hur min väska för det mesta brukar se ut så är det nog ungefär såhär: 

- lipsyl
- anteckningsblock
- penfack
- 2st usb-minnen
- plånbok
- telefon
- massa papper på uppgifter
- meningslösa kvitton
och sist men inte minst, småkraffs som bara ligger och skräpar (Hårsnodd, hårspänne, alvedon m.m.)

Dag 11 - Mina syskon

Mina syskon består av min 6år äldre halv syster, Linda, som bor i Gävle med hennes lilla familj som består av de två marsvinen, Elvis & Ringo och hennes nyförvärv till familjen, katten Rorschach. Jobbar som tattuerare och befinner sig i studion "PeWe" tror jag den heter.. Och är förövrigt en jätteduktig tecknare! 
Här är en av hennes alla teckningar!


Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag

Jag är alldels för lat för att ta en bild på vad jag har på mig, sen vet jag inte vart kameran är heller, nånstans i röran. Så jag får väl göra det bästa av situationen helt enkelt. 

Eftersom det var så kallt ute idag och för att jag började så sent och inte orkade fixa håret så drog jag på min svarta mössa och sen min varma och sköna tröja med smådöskallar på och sen jeans. Ångrar dock att jag inte tog på mig långkalsonger också, hade inte en tanke på det imorse när jag klev upp. Men ja, jag får kommer ihåg det till nästa gång jag ska ut, haha!Det kallas "effektivitet produktivitet"

Har varit en väldigt effektivt arbete nu den senaste veckan känner jag, allt har liksom flytit på som det ska vilket känns jätteskönt. Har till och med fått stunder över då jag bara kan ligga och lata mig, så det känns verkligen som om jag har lyckats kommit in i "skolans rutiner", jobb på jobb på jobb. Så fort man har gjort klart en, hugger man in på en annan. Lika bra att gör allting gjort så fort som möjligt eftersom man har lite mer minne av då vad man har gått igenom på föreläsningar osv. 

kvällen/nattens arbete kommer bland annat att bestå av en uppgift som vi fick idag, "fyra fototekniker i Photoshop" sedan ska jag sätta mig och finslipa min Flash uppgift lite grann tror jag. Nattuggla som jag är, så kommer jag nog inte sova än på ett tag iallafall, inte gör det nått heller, börjar inte förrens vid klockan ett imorgon heller så jag kommer ju kunna sova ut ett tag imorgon!

Dag 09 - Min tro

Min tro? Ja jag vet inte, jag är ju både döpt och konfirmerad så enligt pappren är jag väl kristen? Fast ja, det är ju bara som sagt papprena. Jag har inte direkt någon tro själv om man säger så. ^^