Blev en sväng till Gävle nu ihelgen för att hälsa på systeryster.


Kanske måste börja med att säga att jag var först en sväng iväg på släkträffen i Hå igår, men släkt och släkt.. det var mer bara främlingar allihopa i princip, kände kanske max 10personer av totalt 80personer, så man kände sig rätt liten. Men det var väl ändå lite roligt ändå att se folk som man är släkt med på ett eller annat vis. 

Tog hur som helst tåget till Gävle vid sju tiden så vid sex tiden skjutsade mamma mig där ifrån och hem för att packa ihop lite och sedan ner till tåget.

Så väl i Gävle så käkade vi pizza och var bara allmänt lata och trötta. Idag dock, var vi i princip uppe med tuppen, konstigt nog. Kom till Valbo vid 11 tiden kanske? Kommer inte ihåg, men tror det var någon gång runt det. Sprang in på IKEA och Linda köpte sin efterlängtade haj som hon tidigare hade sett på IKEA och som nu idag var extra pris på eftersom det var Cirkus på IKEA? Sedan blev det lite tittande i resterande affärer, vilket gjorde mig till lycklig ägare av två par jeans och ett par örhängen som jag hade kollat på länge men aldrig kommit till skott och köpt. Tror vi åkte hem så vi var hemma till tre- fyra tiden iallafall då vi blev lite sittandes i soffan en stund innan vi fick för oss att gå ner till havet och kika. Väl tillbaka efter en extreeeeemt lång prommenad (vad det kändes som iallafall) satt vi åter igen i soffan, fötterna kändes verkligen som bly ett tag där. Drygade mig ett tag, kollade på tv sen så traskade jag iväg till tåget vid sju tiden.

Och nu är jag hemma. Tröttare än någonsin tidigare, MEN mätt. Nu ska jag fixa till tackkorten till folk som var och firade min student! Hejs!

Midsommar

Blev inte så mycket till midsommarfirande för min del iår, känner inte precis att jag går miste om någonting heller, och om jag gör det, kan jag lika ta igen det sen någon annan dag. Jag har ju som sagt "sommarlov" ända fram till sista augusti..

Anledningen till varför det inte blev någonting speciellt idag var väl dels för att jag kände att om jag skulle vart ut på nå, så hade jag antagligen tagit nån cider, sen har jag nästan en hel Artic-flaska kvar, så den hade nog också rykt, så det hade blivit en hel del och jag hade antagligen mått dåligt imorgon, trött och bakis. Den andra anledningen till varför jag inte valde det alternativet var för att jag ska på släktträff imorgon med 80st bjudna, storkalas med andra ord. Känns inte som om man vill sitta där och känna sig alldeles unken, trött och kanske lite illamående och sedan på det spela trevlig mot allt och alla som kommer och hälsar på en.

DÄRFÖR blev det lugnt för min del.

Ska väl ta och gå och lägga mig och sova nu snart med, funderar på att ta och kolla på Justin Timberlake's konsert som jag såg på tvn för några årsen, fastnade verkligen för den. Så den ska jag nog kika på nu innan jag går och lägger mig!

Detta må vara den godaste kombinationen.

En hårdbröd macka med skinkost och några körsbärstomater på och ett glas mjölk till, det är svårt att klå.

Kissemiss

Möttes av denna lite underliga syn för någon vecka sen ute på gräsmattan på framsidan. Katt i barnvagn är kanske inte någonting man ser varje dag. Eller ska jag säga en väldigt hårig unge? haha


Kan ni ana vem som norpade en plats på Idévärlden med över 90sökande? Jo jag!


I höst, snarare den 30 augusti kommer jag officiellt plugga igen. (den här gången med lite mer motiverade klasskamrater och som verkligen är intresserade av design och kommunikation förhoppningsvis) Det är väl i princip det ända jag vet för tillfället, kommer säkert få nå mer information ju närmare man kommer. Kanske namn på vilka som har kommit in osv? Kan ju vara lite spännande att veta.

Hur som helst. JAG och 29 andra kom in bland över 90 sökande!
En annan sak som också var bra är att jag nu är utskriven från arbetsförmedlingen, så slipper gå deras tjaffs nu iallafall.

Nytt favorit Online spel

Haha ni må kalla mig nörd som sitter och spelar en massa online spel, men det är faktiskt rätt "rogivande" så att kalla. Ni kanske kommer ihåg för ett tagsen att jag nämnde Bubbles Shooter? Att jag var helt fast vid det? Det är jag ju till en viss del fortfarande men inte lika mycket som då.

Hur som helst, det jag försöker komma fram till är att jag hittade ett nytt beroende framkallande spel igår, Farmer Frenzy 2. Det är nästan så att jag råder er alla som ser detta att prov spela.

Om jag ska jämföra det med Bubble Shooter så har det ju en heeelt annan handling, dock framkallar det den där känslan som gör att man blir lite små stressig och hispig, att man sitter där och i princip stampar fötterna i golvet för att hinna i tid. 

Så varsegod mina vänner,låt mig presentera:
Farm Frensy 2
http://games.yahoo.com/free-games/farm-frenzy-2

haha, fråga mig inte


Samsung R580

Igår köpte jag en ny dator! Fick pengar i studentpresent (förutom Thomas sabo amrbandet plus ett hänge av Linda och ett par örhängen och glas ifrån Ann-Christin) eftersom mamma hade skvallrat till släkten att jag verkligen var i behov av en dator, så både släkten, mamma, pappa, Mathias och hans familj sponsrade med en dator till mig. Så egentligen kan man väl nästan säga att hela släkten har en liten del av datorn.

Så då slog vi helt enkelt två flugor i en smäll när vi ändå skulle ner till Linda i Gävle för att lämna smådjuren så passade vi även på att åka ut till Valbo en sväng för att kika på Media Markt (och sedan en jäättesnabb sväng på IKEA) där vi även köpte datorn till sist.

En glad student


Inhandlat

Kan ju säga att det här med stressen verkar aldrig ta slut. Hela tiden är det någonting som händer eller som jag måste fixa. Nu idag var jag tvungen att åka ner på stan för att skriva in mig på arbetsförmedlingen sen trodde jag att jag hade tandläkartid men det visade sig att jag var nästan en hel månad för tidigt, jag skulle dit den 1 juli. Så jag gjorde lite andra nödvändigt heter då, köpte bland annat en ny hårtork som verkligen var behövligt. Har lånat mormors hårtork i ex antal veckor, så det kändes som ett alternativ att köpa en egen nu.

Sedan blev det även ett par skor, kanske inte alls lika nödvändiga men dom var jättefina sen var det ju dessutom länge sen jag köpte skor och sen tänkte jag att jag kunde unna mig det nu när jag har tagit studenten. Hittade också sista boken i Twilight serien. Så nu ska jag ta mig i kragen och börja läsa alla böcker om ifrån början för att friska upp minnet lite och dessutom lagomt till den senaste filmen kommer ut på bio, Eclipse. Sist när jag läste så stannade jag upp vid Eclipse boken eftersom jag inte vågade läsa hela förrens jag har sett filmen, haha men nu känns det som det inte spelar så stor roll nu när det ändå är biopremiär för den.


Studentutvärdering

Jag vet inte ens vart jag ska börja, har hänt så enormt mycket nu dom senaste dagarna bara. Studentmiddagen drog jag lite kort om tidgare men glömde säkert hälften ändå av allt som hände. Torsdagen var vi ledig och sedan på fredag fick ta på oss våra efterlängtade studentmössor och i princip skrika halsen av oss i studenttåget igenom Hudiksvall.

Väl hemma i Bollnäs (ca 15.00) bjöds det på en massa smörgåstårta, supergott var det verkligen och 18.30 var jag tvungen att lämna endel av gästerna som fortfarande var kvar eftersom jag skulle vidare mot Ljusdal där efterfesten höll till. Dock var jag den ända studenten på festen och sen så var det rätt lugnt, men jag kände att jag behövde en liten lugn stund innan stormen.  Sedan blev det utgång på Stadt och ja sen efter det vet jag inte riktigt vad som hände, det gick ut för iallafall. Var nog bra kalas när jag åkte hem, haha. Det var nog dom allra flesta vid den tidpunkten.

Dagen efter, dagen igår alltså, mådde jag väl lite sisådär. Inte på det värsta viset iallafall. Låg och funderade på ifall jag skulle köra en utgång till på kvällen meeen det slutade med att jag och Mathias låg och kollade på film och käkade upp resten som blev kvar av smörgåstårtan i fredags. Inte så dumt det heller kan jag säga er. Dock blev jag lite ångersam när jag fick sms mitt i natten av folk som undrade vart jag var. Men jag kan gott meddela att det blir nog en utgång på onsdag om inget annat hinner bestämmas.

Imorgon ska jag upp i tid, måste vara nere på stan till klockan 10.00 då jag ska in på Arbetsförmedlingen och skriva in mig och tjosan sen vidare mot tandläkaren där jag tror att jag har tid klockan 11.00.. Så jag har ju verkligen en superrolig dag att vänta mig imorgon


Studentmiddag

Efter skolan så tog jag och Frida en liten snabb sväng in på Ur & Penn där jag köpte mig ett stressarmband till kvällen eftersom det är studentmiddag, och ja, fröken Malin är alltid ute i sista sekund som vanligt. Hur som helst så är allting klart nu, nu gäller det bara att fixa till sig med klänning, smycken, hår och allt sedan ska vi tydligen iväg till Lollo,(där även Sara är fattade jag det som) innan vi sedan promenerar vidare mot Radjos där studentmiddagen kommer att vara.
Fått jäkligt dålig information inför kvällen iallafall, att vi ska få en 2rättersmiddag och att det börjar 18.00 det är i princip det ända vi vet. Så kvällen kommer nog att bestå av rätt mycket överraskningar eftersom dom har vägrat att sagt nå mer än så.

Kände verkligen idag på loggbok & fjäder att nu är det nära. Sån otrolig lättnad men ändå någonstans, kommer jag att sakna det. Speciellt Pia & Rich, "tjejgänget" och Gry och Cilla mina kompanjoner på mediaproduktionen och martin, min "illustratorkompis"!

Nu kan man verkligen säga att dagarna verkligen är räknad och dagarna är verkligen full fart på från morgon till kväll. Vilket också visade sig imorse när jag klev ut ur duschen och höll på att svimma, lika på bussen till skolan. Och väl på skolan fick jag lägga mig och vila i en timme innan jag blev en människa igen. Dock så känner jag mig lite seg i huvudet fortfarande, men ska se till att dricka mycket vatten så ska det nog lösa sig det med!

I studentens dagar kan allting hända!


Arbetsprov & intervju

Hjälp mig, jag tror jag fick hjärtat i halsgropen för en stund. Har nyss kommit hem från Idévärlden och precis när vi hade börjat med informationen om skolan kom det fram att det var drygt 90st sökande varav 30st kommer att komma in.

Hur som helst så ska jag försöka få i mig lite mat nu och snabb städa mitt rum, sedan ska jag iväg till Arbrå till Skönhetsmarkar'n för att fixa naglarna och sedan ska jag så fort som möjligt komma iväg till Idévärlden igen för att få in intervju gjord. Så dagen känns fullspäckad!

Dålig uppdatering

Har verkligen varit dålig på att uppdatera mig nu känner jag, men jag har i princip haft fullt upp sen i torsdag. Har knappt har suttit still och tagit det lugnt en sekund. Har körtbil, varit till järvzoo, hälsat på Tony, Varit hos Erika och Christian och kollat på deras nya lägenhet, planerat inför studenten, tagit kort till körkortet, ja allting på samma gång kan man nog säga. Det som jag har hunnit med att gjort under dom här dagarna skulle jag knappt ha gjort under en månad känns det som. Och mer blir det.

Imorgon har jag dagen verkligen schema lagt, med tider och allt vad det nu innebär. Måste upp 08.30 för att hinna duscha och göra mig iordning, sen ner på Idévärlden för info klockan 10.00 sen iväg till Arbrå till O'rakel klockan 14.00 sen efter det tillbaka till Idévärlden för en personlig intervju som skulle bli någon gång runt 16.00-17.00 och därefter ska jag försöka hinna in på Lindex och köpa en tunika som jag hittade idag. Och sen måste jag hem och fixa till Tackkorten till folk som ska gratta mig på studenten.

Så jag har verkligen FULLT UPP med ALLTING nu. Onsdag är det studentmiddag också, så jag anar att det blir minst lika stressigt.

Körkort körkort körkort!

Jag kan nog inte annat än vara helt överlycklig idag. Klarade det förbannade körkortet idag som jag har slitit med i ja, jag vet inte hur länge. Så jag måste säga att det känns förjävla bra nu när jag vet att jag ALDRIG mer måste öppna en teoribok eller inte ens sitta och göra dom förbannade teorifrågorna. Det är nog det som är det bästa med hela grejen att ta körkort för min del iallafall. Tror jag aldrig har gjort någonting jobbigare i hela mitt liv! Så huaaaligen, nu är jag äntligen klar med det iallafall.  Det är ju nästan så att den här dagen kommer bli en historisk dag för hela världen, haha!

Fick hem korten från studentfotograferingen idag också, var faktiskt helt okej. Trodde att det skulle bli någonting som jag blev jätteonöjd med, men nja, dom var hyffsad. Får se vad det blir att vi köper. Känns iallafall som om jag kommer göra mina egna Tack-kort, för dom var riktigt hemska.  Någonting annat som jag blev lycklig över idag var att jag hittade biknini, två dessutom! Dock var bikini trosan till den grön-vita slut, så jag måste köpa mig ett par vita eller svarta till dem. Verkligen supernöjd att jag äntligen hittade någonting som jag kunde ha och verkligen trivdes i!





"We have cookies"

Jag tror jag har hittat mitt favorit märke för tillfället iallafall, David & Goliath. Och ja, första tshirten är redan införskaffad, fick den av Mathias! (köpt från Sweden Rock Shop)





 Finns även lite fler som jag skulle kunna mig att investera i, haha. Eller ja, det finns väl egentligen hur mycket som helst när man väl kollar efter, men här hittade jag några iallafall på den sida.
http://www.davidandgoliathtees.com/