Tröttsam dag

Den här dagen har verkligen tagit ut på alla mina krafter känns det som. Började med att det var så kallt så jag trodde jag skulle frysa och gå sönder på väg till bilen och sen ut från bilen och in till skolan, var verkligen iiiskallt! Sen rullade det på med en föreläsning på förmiddagen, mestadels bara om sånt min tidigare utbildning har gått ut på, lay out. Men försökte hålla min trötta och sega kropp vaken så jag gjorde lite kludd-anteckningar just för att göra nått och inte somna. Och ja, sen kommer vi till det energikrävande på hela dagen, haha, ännu en flash uppgift. Dock var ju kanske inte uppgiften i sig jobbig eller så, det var just den där lektionen som vi gick igenom det på. Våran smartboard hade fått nå fnatt så den flimrade kalasmycket ett tag, så man fick verkligen koncentrera sig för att se vad som stod och jag kan säga er, sen dess har jag liksom inte kommit tillbaka på jorden känns det som. Hela huvudet är alldeles mojjigt på mig.

Så jag tror jag tar och sover nu snart, dessutom tar jag en sovmorgon imorgon och gör klart Flash uppgiften nån annan dag. Hade ju trotts allt fram tills på måndag på oss, så jag har ju lite tid kvar om man säger så.

Dag 08 - Ett ögonblick

Ett ögonblick som jag minns som starkast är den dagen jag fick reda på att min bästa vän hade gått bort i cancer 23:e februari 2002, dagen före hennes egna födelsedag. Egentligen är det nog ingen som kan förstå sig på hur det känns att behöva gå på sin bästa kompis begravning, så tidigt i åldern dessutom. Att få reda på att någon som man har varit med så intensivt sen ettan/tvåan plötsligt skulle vara borta. Det kändes hemskt. 

Jag kommer så väl ihåg dagen när jag fick reda på det.
Jag och en kompis hade varit och åkt skidor hela dagen och när jag kom hem så hade Veronica's mamma, Ann-christin, ringt hem och berättat att hon hade gått bort och jag ihåg när mamma sa mig att jag skulle sätta mig ner i köket för att hon hade något väldigt tråkigt att berätta, och när hon väl sa det, då var det som om det inte var sant. Man ville inte ens försöka förstå att det var verkligt. Men ju allt fler dagar & veckor som gick insåg man det allt eftersom, det var ingen Veronica som ringde och kollade läget om kvällarna & ingen Veronica att vara med, hon var borta. Det som är mest hjärtkrossande är nog att vi hörde sedan Ann-christin säga att Veronica hade velat ringt mig på natten, samma natt som hon gick bort.. 

Detta är något än idag som jag har väldigt svårt att prata om, gråten infinner sig alltid i halsgropen.

Kort skoldag!

Idag blev det en väldigt kort dag i skolan för min del! Slutade någongång run 12- halv 1, så jag tog bilen iväg och gjorde lite julklappsköp. Börjar faktiskt känna mig lite smått stressas över det eftersom det inte är så himla många dagar kvar nu om man tänker efter. Och vi som ska flytta mitt upp i allt.... hjälp. Planen var det att jag och min syster skulle iväg till Sundsvall förra veckan men det blev inget av, så vi tänkte ge det en ny chans nu på fredag kanske. Om vi kommer dit, då är jag nog garanterad att jag hittar julklappar, lagerhaus finns ju! 

Haha jäklar vad svårt det där med blogglistan var, hålla koll på vilken fråga som ska vara på vilken dag. Hade tydligen missat en fråga/dag tidigare så jag fick göra lite ändringar, så jag tror att det ska stämma nu iallafall.

Dag 07 - Min(a) bästa vän(er)

Jag har faktiskt två bästa vänner, Maria som jag har känt väldigt länge och sen Erika som jag har känt i bara några år.

Jag & Maria lärde känna varandra då när hon började på Granbergsskolan i 3-4? Var ju som sagt ett tag sen. Men kommer ihåg då att vi brevväxlade väldigt mycket med varandra eftersom det var populärt med det på den tiden.. och ja, det var väl det som gjorde sen att vi började umgås lite då och då. Så från 3-4 någon gång fram tills vi skulle börja på gymnasiet har jag alltid gått med henne. Vi har till och med delat kompis-hjärta, så jag menar, det säger väl en heldel hur länge vi har vart vänner?  En sak som är så otroligt skönt med Maria och mig är att även om vi inte har hörts på ett tag eller så, så vet vi båda två vart vi har varandra. Och när vi väl sen ses igen, är det som om allting är som vanligt, det är inga konstig heter eller så.

Sen har vi Erika från Ljusdal, som jag lärde känna igenom gymnasietiden i Hudiksvall som sagt, men ändå på nått vis så känns det som om jag har känt Erika mist lika länge som jag har känt Maria just för att vi delade i storsett vårat liv med varandra i 1½ år på ett elevhem som låg mitt ute i ingenstans. Vi gjorde allt i vardagen tillsammans, åt, sov, busade och härjade runt. Jag tror jag pratar för oss båda två när jag säger att jag har aldrig skrattat så mycket  trotts ett sådant tråkigt ställe vi bodde på, det var alltid något bus på gång när vi var i farten! Och vi var varandras plåster i vått och torrt. Om den ene mådde dåligt, fanns den andre där.

Jack Johnson – Better Together


"En sann vän är den som kan lysa upp
hela världen när den har slocknat. "

Dag 06 - Min dag

Min dag bestod av att vi firade min mormor som fyller 80år på torsdag. Vi hade hyrt badhuset i Kilafors och köpt med oss en exotisktplanka och mormor fick följa med helt ovetnandes om allt.
Blev en jättelyckad födelsedag för mormor kan jag tänka mig. Känns iallafall som så när hon sa i bilen påväg dit, när vi lurade henne att vi skulle på resturang och äta
"-hm... ni kunde väl ha hyrt badhuset eller nått, det hade ju varit roligt"

nog hade mormor rätt, det var roligt. Och nog talar jag för oss alla i släkten när jag säger att det känns som mormor kommer leva i all evighet, jag menar, vilken 80åring dyker & åker vattenrushbana med sina barn, barnbarn och barnbarnsbarn? 


Fotostudion - glasfotografering

Jag vet inte ifall jag nämnde det någon gång att jag och tre tjejer hyrde fotostudion i tisdags och fotade glas? Tror inte det iallafall. Har nu iallafall suttit och kollat igenom mina 76 bilder som jag tog, och valt ut 5 av dom som jag sedan ska skicka in till sjävla uppgiften. Blev kanske inte riktigt som jag hade tänkte mig, hade tänkt tagit på några champange glas som jag tog med mig, men det blev inte riktigt så det blev rättare sagt samma glas på alla 5 bilderna, haha. Men aja, så kan det gå! 

Här är iallafall två av mina foton jag tog i studion i tisdags!


Jobbigt läge.


Dag 05 - Vad är kärlek?

Kärlek är någonting som man egentligen inte kan sätta fingret på vad det är. Men det är ändå någonting som alla kan relatera till på ett eller annat vis. Hur som haver, så är det någonting alla människor mår bra utav att ha det där igenom livet.

Cee Lo Green


WoláMitt serieomslag, färgglatt och barnsligt.

Dag 04 - Det här åt jag i dag

Håll i er nu, den här listan kan bli lång kan jag säga er!

1 tallrik fil med müsli
4 lussekatter
2 mandariner
1 macka & ett glas mjölk
1 "oden"-macka med brieost, tomat och ostsalami
Pizza

"kvällsfika"
Fil & macka!

Skoluppgifter

Åh gud vad jag mår bra fortfarande att jag är klar med min flashuppgift, jag känner mig så otroligt lättnad verkligen!

Nu blir det att ta tag i slutspurten på serieomslaget, den ska in imorgon! Har gjort ganska så mycket men det är lite små fix kvar nu bara. Langar en bild senare på hur det ser ut.

Dag 03 - Mina föräldrar

Jag har två jättefina föräldrar verkligen. Pappa Göran & Mamma Eva. ♥ 

Mer än så behövs det faktiskt inte säga känner jag.

In Loving Memory


Dag 02 - Min första kärlek

Min första kärlek? Min första riktiga kärlek måste vara en kille ifrån Dalarna som jag lärde känna, en kille som orsakade väldigt mycket, både ris och ros om man säger så. Var verkligen ett tag så att jag svävade på små lätta rosa moln bokstavligen. Detta var någon gång runt när jag gick i 7 eller 8 vad jag vill ha för mig.  

Ett minne som jag har speciellt är när jag skulle iväg på konfirations-resa till Polen & Tyskland (var bland annat på olika koncentrationsläger både i Tyskland och i Polen), var någon gång då vi hade träffats i några månader och jag kom ihåg att det verkligen tog emot att åka just eftersom jag visste att han var hemma, skulle ju trotts allt vara borta 10dagar vilket då kändes som en evighet. Men som plåster på såren så fick jag en kudde av honom med ett örngott med ett stort hjärta på med texten "jag älskar dig" som han dessutom hade sovit på den senaste natten och när jag åkte sa han "när du saknar mig som mest, krama kudden. Jag kommer vara här hemma och vänta på dig"

Det var nog vår/sommarkänslorna som var i farten, mycket mer än så var det nog inte.. Till hösten blev det inte att vi träffades något mer eftersom han flyttade och jag, ja jag hade fullt upp med annat. Sedan träffades vi igen sommaren efter, men alldeles vid fel tillfälle.
Men så här nu i efterhand vet jag att det inte hade funkat, det kan vi nog säga båda två, det var nog helt enkelt vår/sommarkänslorna som tog över en stund ^^

Navigera med Flash

Så här lycklig har jag inte varit på länge! Hade en liten genomgång igår på Flash, om hur man kan navigera med det och som uppgift fick vi att göra en liten quiz som skulle vara klickbar. Och ja, när vi alla satt där och lyssnade på vår föreläsare kändes det verkligen som om man inte alls hängde med i svängarna. Till en början gick det ju bra, men mot slutet när man hade suttit där en timme och lyssnat då började man tappa koncentrationen lite grann.. Hur som helst så lyckades jag i vilket fall få ihop en liten quiz, 02:20. Så nu har jag sovmorgon, vilket inte känns så fel. 

Så jag ska ta och finslipa min quiz lite mer så den ser lite bättre ut, den som jag gjorde är verkligen simpel. 

Och frågan kvarstår fortfarande,
- är det någon som vet hur man kan ladda upp flash-filmer på webben?

Dag 01 - Presentera mig själv

Heter Malin Sandström, därav mitt bloggnamn "Sandstroom" lite brist på fantasi men ja. Har aldrig riktigt haft något speciellt smeknamn eller så utan det har väl mer bara blivit att pappa brukar kalla mig för mallan eller nått liknande, mer än så är det liksom inte. Jag har inte heller saknat det, Malin räcker gott och väl.

Tog studenten iår (nämare bestämt 11 juni) efter att ha gått 3 år i Hudiksvall (av alla ställen) och pluggat grafisk design & lay out. Bodde där i 1 ½ år och pendlade resterande 1 ½, så jag har fått en liten försmak att inte bo hemma, inte helt dumt. Glad att jag valde att bo där första 1 ½ åren just för att det var då man lärde känna folk på så annorlunda vis än när man träffs bara i skolan, man blev liksom lite mer som en liten familj där som man kunde mysa med på kvällarna efter skolan, verkligen jättemysigt! Tiden då jag pendlade handlade mest om att jag inte ville bo kvar på elevhemmet, smekmånaden där hade vi liksom kommit förbi kändes det som. Folk började flytta till egna lägenheter eller som jag, började pendla. Men det hade väl sina fördelar det med,  OCH sina nackdelar.. försenade tåg, långa bussresor, tidiga mornar & sena kvällar.

Går nu på en 2 årig KY-utbildning här i Bollnäs som heter Idevärlden med inriktning grafisk design & kommunikation. Trivs verkligen som fisken i vattnet och ångrar verkligen inte att jag påbörjade denna utbildning (även om dom studerna med dreamweaver känns tuffa och jobbiga)

Som person är jag nog väldigt tyst och lugn, är inte någon som sticker ut så värst mycket, lite mer en i mängden. Dock kan jag nog ändå inte påstå att jag är så värst blyg av mig, har vuxit ifrån det lite grann antar jag, det handlar nog mer om helt enkelt att jag inte har någonting att tillägga eller säga när det väl kommer till att prata i grupp liksom, eller ja, det där lät ju bara knasigt, men ja ni förstår nog kanske hur jag tänker. Försöker uppnå allas välmående, och hatar verkligen när jag inte gör det. Tar dagen lite som den kommer. Dessutom har jag jättedåligt tidsbegrepp, jag är alltid ute i sista minuten oavsett.

Det ser det inte härligt ut?


Blogg-listan dag för dag

Har ni sett denna lista cirkulera.
Jag skulle oxå vilja vara med .. men kan jag?
Mitt minne sviker mig nått fruktansvärt, det är HEMSKT att leva så här egentligen.
Jag tittar på listan, försöker att minnas.
Gör jag det?
Ska jag ge det ett försök?
Vill ni veta mer om mig?
Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag i dag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblickJag ska
Jag hade tänkt ge den här listan ett försök, tyckte att det var en lite smårolig grej bara att testa på. Den hade liksom lite av varje och jag kan tänka mig att det kan bli rätt roligt & intressant både för er som läser, men också kanske för mig. Det är lite som en utvärdering sådär, so here we go! Startar imorgon!

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag i dag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

Typografi


Vart tar alla fredagar vägen?

Förstår inte vart alla fredagar tar vägen, alltid när jag vaknar så tänker jag att jag ska hinna med att göra en massa, men så slutar det ändå med att man inte har gjort någonting, men ändå på något vis så har man haft fullt upp hela dagen, - som idag. 

Börjades med att jag kollade lite över vad jag skulle hitta på våran serietidnings uppgift samt vad jag ska göra för nått i flash utan min logo. Var ner på stan sen och kollade på tapeter med mamma, åkte in på mobackes & köpte en ljuslyckta, kom hem, insåg att lycktan hade färgstänk som inte gick bort, åkte tillbaka och bytte, kom hem, åt lite mat, och började packa ihop lite grejer jag har sålt på Tradera. Och ja, nu blev jag precis klar. Och hur mycket är inte klockan nu? Närmare halv 5... Så nu ska jag verkligen sätta igång med att jobba! eller ja, MÅSTE göra det!

Studiebesök på Bok & tryck

Åh, jag fick världens tryckande huvudvärk idag efter att vi hade varit på studiebesök på ett tryckeri här i Bollnäs, Bok & tryck. Herregud vad mycket det var, både dofter och ljud. Om man skulle jobba där så skulle man ju vara helt slut varje dag pga alla ljud och dofter, så mycket olika ljud & dofter dessutom, sjukt. Ingen av dem som jobbade där hade öronproppar eller någonting heller märkte vi, det var faktiskt lite konstigt.. Men ja, om man bortser från allt det där då var det väl rätt kul att se lite hur allting fungerar, även om det ändå inte var så att man förstod allting.. men ja, haha, lite bättre uppfattning har man nog fått sig.

Nu ska jag ta och sätta igång med flash uppgiften, blev bara att jag satt och lekte igår blev inget vettigt gjort. Ska försöka få det klart nu ikväll iallafall så jag kan påbörja nästa uppgift som vi fick- omslag till en serietidning! Spännande!

Adobe Flash

Har suttit och lekt lite med flash nu ikväll, försökt förstå hur det funkar och sådär och jag tror jag börjar få lite hum om hur grejerna fungerar.. Känns som om det kan bli jätteroligt att jobba med det här programmet iallafall! 

Tänkte lägga upp några flashfilmer jag har lyckats gjort nu ikväll, men, har lite problem med att ladda upp. Någon som vet hur man skulle kunna göra?

98 foton från FUJIDRIEKT

Fick hem mina 98 bilder igårfrån Fujidirekt. Superfina! Dock var vår brevbärare inte alls försiktigt när han la ner dom i brevlådan, vissa av korten hade vikts i ena hörnet, så det var ju lite synd. Men blev väldigt förvånad över att det gick så fort att få dom, tror jag beställde dom i torsdags eller fredags och fick dom idag! Trodde iallafall att det skulle ta ett tag eftersom jag gjorde beställningen just sådär innan helgen och så, men icke! Hur som helst så blev dom jättefina och passande nog när jag städade rummet nu när jag kom hem, så hittade jag en ram, som jag hade haft när jag bodde i Hudik, bakom byrån, så den kommer passa perfekt att ha bilder i!

Här är några av mina foton som jag framkallade! Resten får jag ta och visa er när vi har flyttat då jag har lite mer plats att röra mig på!


Måste även ta och berätta veckans dilemma också, mitt usb-minne är verkligen inte samarbetsvillig, upptäckte detta igår när jag skulle sätta mig för att jobba med flah uppgiften i skolan. Mitt usbminne fungerar så att man måste skjuta ut den för att få fram den där lilla grejen som sedan ska in i usb porten, nu var det helt enkelt så att den satt som berg, fick verkligen inte ut den. Så jag försökte en bra stund med det, tillslut fick jag ut den med tack vare en skallpell. Verkar liksom som om den tar i någonstans när man försöker skjuta ut den.. Nog för att jag kämpade så mycket med det igår och tänkte att jag inte skulle skjuta in det så jag slapp allt jobb sen att försöka få ut den, så gjorde jag det ändå.. Och nu sitter den fast igen! Så jäkla typiskt, jag köpte ett nytt för att jag hade tappat bort det gamla, sen när jag kom hem med det nya så hittade jag det gamla. Och nu när jag väl har börjat använda den nya och den funkar perfetk, så ja, sitter den fast! Sånt här kan man ju får nå fel på ibland....

Uggle historien

Det var ju någon gång i sommras som jag började på med att sy mina små ugglor i jeanstyg och sålde lite smått av och innan det så virkade jag ju små ugglor. I sommras köpte även uggle-örhängen och en uggle-ring, var påväg att köpa ett halsband också, men gjorde det inte. Hur som helst kan ni nog förstå att jag verkligen fastnade för uggle treden som började i slutet av sommaren och sen dessa har det bara fortsatt. Har även fått en ugglemugg av min syster och en liten uggle-ask


Strax efter att jag hade börjat i skolan så började mamma och pappa kolla på ett hus här på Granberg, mest bara för kul till en början verkade det som men sen så bestämde dom sig att köpa det, sådär huxflux. Och mamma sa "-men tänk ändå, du som har pratat så mycket om ugglor och allt så köper vi ett hus som ligger just på Ugglevägen, är inte det lite konstigt? Det är nästan som om det skulle vara meningen"

Jag tyckte det bara var skitsnack, det kunde lika gärna ha varit vilken gata som helst, jag hatade det i vilket fall. 

Men i söndags när jag möttes av det här avtrycket på mitt fönster när jag drog upp rullgardinen så var det nästa så jag ryste i hela kroppen.


Det syns kanske lite dåligt, men ja, tror ni ändå kan gissa vad det var som hade flygit in i mitt fönster? En uggla! Jag menar, det finns hur många hus & fönster som helst att flyga in i, men just att den har flygit in i vårat hus och framförallt just i mitt fönster, när jag som allra minst vill flytta. Det känns ju faktiskt lite som om det skulle vara tillgjort på något vis... Eller var det bara ett tecken på att jag skulle lyssnat och trott på mamma när hon tyckte det var meningen att vi skulle flytta?

haha, ja jag vet inte vad jag ska tro. Rätt konstig upplevelse iallafall.

FjärilsringFick hem min ring jag vann på Tradera härom dagen! Superfin!

Såg ringen någon gång i somras, tyckte den var fin och så, men tänkte på att jag knappt använder ringar så jag köpte dne aldrig.. Men så såg jag den på Tradera för någon dagsen, och jag kunde inte låta bli. Nog för att jag fortfarande inte är någon hejjare på att använda ringar, men nån gång ibland går det, dessutom så klär den mitt smyckesträd fint när jag inte använder den, haha!

usch borde egentligen ta och städa mitt rum nu, allting, precis allting ligger huller om buller, överallt och ingenstans. Jag hittar knappt kläderna i mina lådor snart. Känns ändå meningslöst att göra en storstädning nu när vi ändå ska ta och packa ner allting i lådor och flytta... Så ja, jag antar att dom närmaste veckorna kommer det vara totalt kaos överallt, inte bara i mitt rum.

"Mesh tool" i illustrator

Eftersom jag som sagt har haft lite tid över (och som jag även har nu) så kan jag passa på att visa vad mitt lilla projekt för veckan har varit. 

Satt och försökte att komma på någonting att göra, googlade och hittade denna bild. Den klassiska bilden med en  fin färgglad groda som klättrar på blad.Fick för mig att aktivera mig lite och försöka förstå mig på hur "Mesh tool" i illustrator fungerade, så jag började helt enkelt leka runt lite och testa hur man kunde flytta dem osv. Här är ett litet resultat av det hela, dock som ni ser är den inte klar men det, men det är iallafall en bit på vägen!
Man lär sig alltid någonting nytt när man sitter och leker sådär, dock så blev jag tyvärr inte så mycket klokare denna gång heller.. får nog ta och läsa på lite mer om det där...  Haha förresten, någon som vet vad "Mesh tool" heter i svenska illustrator? Övertoning? Övertoningsverktyg eller nått liknande kanske?

(psssst! ser ni förresten loggan nere till vänster på min illustration? MS står just för mitt namn, Malin Sandström. Det ska föreställa logga som jag ÄNTLIGEN digitaliserade, så den kommer ni nog ser lite grann här fram över)Svenska jordgubbar året om

Kom nyss hem från att ha varit på skolan i ca 2 timmar, åkt hem en sväng och sedan väg igen. Åkte till Lenninge pavilongen med lite grejer som jag och mamma har virkat, eller ja det var mesta dels mammas grejer som vi lämnade eftersom jag inte riktigt har varit så himla aktiv på länge nu, blev iallafall att vi lämnade 9st av mina små jordgubbar, så vi får se om vi får något sålt! Fixade även ihop en liten etikett till jordgubbarna lite snabbt innan vi drog iväg:Måste ta och göra lite små fix på den tills nästa gång,  men tills vidare dög den tyckte jag!


Måste säga att det har varit en jäkligt skön vecka den här veckan. Har totalt varit i skolan i 2 ½ dagar den här veckan, var ledig hela dagen igår pga att vi inte hade någon lärare och idag kilade jag hem lite tidigare eftersom jag var klar med min folder och imorgon är det fredag, vilket betyder att jag är ledig som vanligt! Hur skönt som helst!

Hoodie till Iriver clix!

Fick en ide om att sy en liten hoodie till min fina lilla iriver clix idag när jag klickade runt, när det blir vet jag inte riktigt. Är lite sugen på att göra en nu på en gång, men jag börjar känna mig rätt trött och sen får man tänka på att det är en dag imorgon också. Så kanske hinner skrapa ihop någonting då istället.. eller till helgen. Någon dag ska det helt enkelt bli av!Nu ska jag iallafall hoppa i säng och sova ett par timmar! Godnatt!


Det har kommit lite snö här också, gott folk.

Det kom bara över natten!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag har inga vinterskor.

Stressig dag

Jag kan bara säga en sak, jag och skolans datorer fungerar verkligen inte ihop för tillfället. För det första så hade jag världens problem igår med att skriva ut lovuppgiften, till en början kom det ingenting men sen så när det väl kom nått så tog det evigheter innan det väl skrev ut någonting... Och ja idag? Då blev jag bara riktigt allmänt trött och less. 

Fick en helt oväntat uppgift på morgonen där vi skulle göra en framsida till en bilaga. Fick några fasta punkter vi skulle hålla oss till bland annat bilagans namn och lite rubriker på artiklar. När vi väl fick sätta igång själva att jobba med det så stod det verkligen still för mig. Försökte därför fixa till någonting med just "sju dagar" vilket var bilagans namn, men det gick inge vidare.. Letade bilder, hittade några. Påbörjade någonting just för att ha någonting att utgå ifrån. Och helt plötsligt "Indesign har slutat fungera, stäng programmet" och då var klockan närmare 12:20 och 13:00 skulle allting vara inlämnat och klart! 

Blev så less att jag tog mitt pick och pack, åkte hem och jobbade vid min egna dator ihopp om att det skulle gå bättre och att jag kanske skulle hinna klämma i mig en liten matbit innan jag stack iväg till skolan igen. Och ja, jag hann ju med uppgiften PRECIS, 12:55 var nog klockan när jag lämnade in den. Så då var det bara att packa ihop allting igen och ta med ett äpple som jag kunde äta lite snabbt medans jag fick skjuts av mamma till skolan.. dock 10 minuter försenad... MEN. Jag är klar med allting iallafall, även om dom senaste uppgifterna jag har lämnat in har varit lite motig att lämna in, just för att jag känner att jag inte riktigt har fått till det så som jag skulle... Men jag har tänkt att det är bättre att lämna in någonting, än ingenting alls. Får försöka göra lite lyft med dom kommanade uppgifterna istället.  ^^ 


Tänkte slänga ut lite på vad jag har gjort senaste tiden också så här kommer min så "välgjorda" bilaga som jag fick skrapa ihop idag väldigt snabbt. Typsnittet till rubriken borde verkligen ha varit i en annan, jag tog i princip bara det som poppade upp från början.. Som sagt, inte det bästa jag har gjort..

 


Söndag

Det har blivit alldeles för mycket snyftfilm och lovuppgift den här helgen känner jag, är helt matt! Lovuppgiften fick helt enkel bli som den blev, ingenting som jag egentligen är så stolt över på så vis, men det duger till att lämna in än att inte lämna in någonting alls känner jag. 

Nu ska jag ta och krypa till kojs, kanske se klart på a walk to remeber som jag började kika på igårkväll men somnade ifrån det, vet inte om det var för att jag var trött eller om det var för att filmen inte var så bra, ger iallafall den ett nytt försök nu. Godnatt!


Lovuppgiften

Jag vet inte, min idé om hur jag skulle lyckas lösa lovuppgiften känns inte lika bra längre. Har ju kommit en bra bit påväg, men jag känner mig inte riktigt nöjd. Sitter och kikar lite på nått annat jag kan göra just nu, om jag inte kommer på nått bättre så antar jag att jag får köra på den idéen ändå och ser hur det slutar, för någonting måste jag ju lämna in. Blixt från klar himmel

Som en blixt från klar himmel så kom det en idé om hur jag ska lyckas lösa höstlovs uppgiften vi fick i skolan förra veckan. "Gör en personlig tolkning av ett konstverk skapat före eller kring 1900-talet" 

Jag kan säga att jag valde en bild ifrån Alfonso Mucha och med en stil som jag inte alls hade tänkt mig, mer en så vågar jag faktiskt inte säga just nu. Det får bli en liten överraskning tillsvidare. Det blir nog finurligt iallafall!

Måndag

Dagen började tidigt, trotts att jag känner att jag hade kunnat legat kvar i sängen tills klockan var mist tolv, känner mig verkligen supertrött både i huvud och kropp. Uträttade lite ärenden för att sedan möta upp Elin på stan. Hittade en supersöt ring för 35kr! 

Har planer på att ta upp mina scrapbooking grejer igen, köpte ett helt lass med saker förra julen men det har aldrig riktigt blivit att jag har gjort någonting med det dels för att jag har kännt att jag inte riktigt har haft tid med det men också just för att jag inte har haft någon inspiration till att göra någonting men nu börjar det ploppa upp lite grejer och nu när det är höstlov så tyckte jag att det var perfekt! Så det blir nog att jag "scrappar" någon dag nu här i veckan..