Måndag

FY BUBBLAN vad jag hatar dreamweaver och allt som har med skoljobb att göra just nu. Har pysslat ihop en bildvisning men längre än så kommer jag inte. Borde göra om hela min webbsida också egentligen så allt blir lite mer sammanhängande, men blää säger jag bara, jag orkar inte och jag vill inte heller. Det är så fult så jag liksom har tappat inspirationen helt till att göra nått. Känns som om jag har tusen andra grejer att göra också.. usch jag tror jag skiter i det här ikväll, sen får jag ta smällen nån annan dag.

EN bra sak med dagen var väl att jag en biobiljett idag på posten ifrån Helahalsingland.se som tack eftersom jag deltog i en tävling! Så det blev en bio biljett hos SF och en liten reflex, wiii! Så tack till er som röstade! ^^


Veckans bilder hos Helahalsingland

till min stora förvåning var ett utav mina foton med i dagens Bollnäs nytt! Satt och kikade i den som vanligt, lusläste lite bara för att fördriva tiden och att vakna till. Kollade lite snabbt på sista sidan och la sedan udan tidningen, sedan slog det mig, var det inte min bild på Erika som var med? Och jo det var det! Skickade nämligen in en bild för nån vecka sen, men trodde inte rikigt att den skulle komma med, men tänkte att jag kunde ju alltid testa. Så här var beskrivningen på tävlingen; 

"Har du gjort en maträtt utöver det vanliga? Kanske en tjusig förrätt eller en kul efterrätt? Tog du en bild? Skicka i så fall in den till Min Sida och få chansen att vinna en av tre biobiljetter!"

Nog stack den ut från dom två andra.. Så nu får vi se vad det blir av det här! Om ni vill rösta så klicka HÄR så kommer ni direkt till Helahalsingland.se


Får jag bjuda på fika... eller?





Lite tjuvitt på vad jag har för planer på till reportage-uppgiften!

23 februari

Den här dagen är nog den ända dagen på hela året som får mig verkligen att stanna upp och tänka hur allting var förr och hur allting hade kunnat bli ifall allting hade fått ett annat slut?

Idag är det 7år sedan Veronica dog, imorgon skulle hon ha fyllt 20.



"life is suppose to be a surprise"


Mike Tompkins

Blev att jag stannade hemma idag, mår verkligen inte bra. Känns lite grann som om någon har sågat itu mig och sedan försökt lappa ihop mig så gott det gick, har med andra ont lite här och var. Anar att det är en förkyldning som ligger på lur.. Skönt iallafall att det är helg nu så man kan ta det lugnt och sova ut, och då förhoppningsvis kanske jag blir piggare!

Tack och lov till Youtube en sånhär dag, då man varken har orken till att göra någonting, eller inte alls vet om vad man ska göra. Youtube kan lätt döda nån timme, haha. Finns så himla mycket inspirerande, som här till exempel;
Mike Tompkins!



Nu är det bara att vänta på att klockan ska bli fem, sen ska jag ner och hämta ut paket! En vårjacka & ett linne från H&M!

 




Quilling

Blev att papprena åkte fram idag med, satt och googlade lite under natten och hittade massvis med inspiration vad man kan göra med papper. Den här tekniken kallas för "Quilling" vilket är i stora drag att man rullar ihop en smal pappersremsa och sedan låter den rulla ut sig lite igen för att sedan forma den som man vill. Har tidigare användt den här tekniken litegrann när jag har gjort grattis kort och sådär, men ja jag vet inte jag fastnade aldrig för det då. Men idag gav jag det ett nytt försök och ja, jag har några små projekt igång nu, så det kommer nog att komma upp fler bilder på det här ska ni se!

Här är ett resultat ifrån dagens pyssel! En liten trollslända (dock lite skev och ojämn, men det bjuder jag på, det är ju bara en protoyp! ;) )



Måndags pyssel

Haft lite pyssel-måndag idag, blev en liten presentask med rosor & blad på till mormors alla hjärtansdag present. 




notera även att jag har skapat en till kategori, pyssel. Upptäckte nämligen att jag inte hade någonstans att placera det här inlägget, så det fick helt enkelt bli en ny kategori som sagt. Här kommer jag att lägga upp arbeten som inte är digitala, dvs saker så som scparbooking, amigurumi och pyssel i allmänt som inte inkluderar en dator, haha.  ^^

"den som väntar på något gott väntar aldrig för länge"

Mitt hjärta hoppade till ett extra litet knyck i lördags när jag var inne på Lindex. Hittade nämligen en jacka som jag har kikat på hur länge som helst, men dock aldrig tagit mig tid att köpt den för att jag har tyckt att den dels kändes lite onödig att köpa nu mitt i vintern och för att prislappen kändes lite väl mycket för en jacka som knappt kan kalla sig för jacka, haha. Fick till min förvåning syn på att den var på rea för ynka 149:- så det var ingenting att tveka om. Sedan slank en svart topp med volanger med också, 99:-  inte heller farligt.  

Och som pricken över i så var jag in på Petersons guld och beställde hem ett Thomas Sabo charm, eftersom jag fick presentkort när jag fyllde år. Och även det blev någonting jag har gått och kikat på länge. Dock hade dom nyss skickat iväg en beställning bara för någon dagsen så det skulle ta nån vecka innan dom fick hem min, men "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge"



Helgen för iövrigt har varit väldigt skön, kan knappast påstå att jag har gjort någonting speciellt eller så, bara lalla runt. Eller jo en sak har jag gjort, skottat snö så jag har en väldans "härlig" träningsvärk... Ikväll blir det nog en tidig kväll, har världens tryckande huvudvärk... Blir nog nån film, lite Solsidan och sen godnatt skulle jag kunna tänka mig!

Fredag

Nu kan man verkligen säga att vi är insnöade. Det har snöat & blåst under hela natten vilket har resultetat i att vi har ungefär en halvmeter snö på vägen utanför oss och eftersom det inte är någon "trafikerad-väg" så är den inte i första prioritet, snarare bland dom sista. Så jag kommer nog inte att kunna ta mig härifrån än på ett tag.. Hade annars tänkt åkt ner på stan och kika lite, men det får nog bli någon annan dag.

nu ska det ut och skottas lite snö!

Nykomlingen till Thomas sabo armbandet




du franska lijla, vad jag älskar dig!
Bästa födelsedagspresenten. ♥

Torsdag

Kom hem för en liten stund sen efter en kort dag i skolan. Har faktiskt inte så mycket att göra nu, konstigt nog. Är snart klar med årsedovisningen på 12 sidor, det ända som fattas är innehållsförteckningen men den har jag på mig ända fram tills måndag 17.00, så det behövs inte göras just nu, en tidig helg lockade mer än att göra klart det nu.

Förstår mig inte riktigt på vädret just nu, ena dagen är det hur skönt som helst ute, soligt och fint,  och den andra är det hur kallt som helst, det blåser & snöar på tvären. Roligt. Jag som nästan hade lite lust att beställa hem lite sommarkläder från H&M, men det känns som om det får vänta ett tag till.. 


110209

Efter att ha en kort dag i skolan, födelsedagsfika med familjen så beger jag mig nu till sängen med en ost macka & en kopp té och i sällskap av Glee(!) har inte sett det på flera veckor nu eftersom det har varit uppehåll, men nu så är det i fullgång igen verkade det som. Såg första avsnittet för iår i måndags och ja, passande nog så kom det andra avsnittet ut just idag, bra avslut på en födelsedag måste jag säga! :D


Karofsy: "-Getting all hot and bothered about singing a Ke$ha song. It's weird."
Puck: "-Maybe it won't so weird when I go Tik Tok on your face."



Och återigen, tack för alla gratulationer! 



910209




"Liten blir stor"- nästan allt för stor, hela 20år!

Ikväll ska det ätas tårta!

"Födelsedagar är viktiga. Utan dem vore du död."

Måndag

Har varit så fruktansvärt trött nu de senaste dagarna, och imorse kände jag tillochmed att jag helldre skulle viljat stannat kvar i sängen hela dagen än att åka till skolan. Är verkligen helt kaputt i både kropp & huvud. 

Ikväll blir det lugnt för min del, vilket det annars också har varit hela helgen. Men det känns som all lugn och ro jag kan ta, tar jag utan tvekan, haha!

Plocksida & Omdesign



Så! Här är det färdiga resultat av min plocksida :)

Slänger även upp resultatet av omdesignen som vi fick i
uppgift för några veckor sen, hade glömt lagt upp den såg jag.. 


Tisdag

Gud det verkar aldrig ta slut på uppgifter nu, så fort man har lämnat in nått och kan pusta ut en stund så kommer det en ny.. Det är ju på två vis också, dels är det ju jätteroligt, man lär sig rätt mycket nytt på kort tid, effektiv tid. Men å andra sidan finns det en gräns när det blir FÖR effektivt, haha. Tror vi är nära att gå över den gränsen nu ifall vi fortsätter såhär, haha. Man hinner ju liksom aldrig planera sitt arbete eller så, det blir liksom mer bara "nått".. 

Sitter iallafall nu och pillar med en uppgift vi fick igår, skulle göra en lite "plocksida" med valfritt tema. Slänger upp en bild när det är klart!