FavoritenThe Lime tree - Trevor Hall

Pimp my nails

Gick loss på nagellack ihelgen då när det var tråkigt väder och då när jag inte hade någonting bättre för mig. Gjorde först på alla naglar, men det blev liiite för mycket tyckte jag så det slutade med att jag "marmorerade" en nagel på vadera hand istället.

Här använde jag mig utav Depend 024 & 039, mina favoriter!  Inte världens snyggaste foto, lite grynigt sådär och rätt tråkig. Upptäckte även nu att jag hade lyckats skrapa bort lite nagellack, men vad begär man av ett lack som kostar 25kr? Fast å andra sidan, då kan man variera sig rätt mycket istället å det är ju bra!


Dagarna rullar på som vanligt annars, jobbar och sliter, kletar lite med svartlim & gjutmassa och limmar fast mig i skrivbordet. Allt är som det ska. 

.


16 dagar kvar!

woho, nu har jag klarat mig igenom ena halvan av mitt sommarjobb! Bara tre veckor kvar, eller ja 16 "jobbdagar" sen får jag mitt efterlängtade sommarlov... i tre veckor, sen börjar jag i skolan igen. Och gissa om jag kommer njuta av dom  tre veckorna?! Phu, har nästan glömt hur det känns att sova ut riktigt. Har nämligen blivit så pass "van" att kliva upp tidigt på morgonen, att jag till och med på helgerna vaknar tidigt. Det är illa. Riktigt illa. Så det måste ändras, annars kommer jag väl sluta som mormor som kliver upp fyra på morgonen..

Apropå mormor, hade tänkt gått till henne nu flera dagar, men det har liksom inte blivit av ritkigt. Har på nått vis alltid somnat ute i solstolen när jag har kommit hem från jobbet, -förutom igår, då frös jag så mycket så jag la mig i sängen för att bli lite varm, vaknade sedan vid halv åtta... Det var bara i princip att hoppa in i duschen då, och sen fortsätta sova. Det känns ungefär nått sånt som jag skulle kunna göra nu också, även fast att jag lyckades somna i solstolen tidigare. Ska ta och kika lite på Ullared, dricka lite te för min onda hals och sen sova. Låter inte alls som en dum ide. 

Dag 11 avklarad, 24 dagar kvar!

phu, tog en snabbstädning nu efter att ha varit ner på stan och hämtat ut ett packet från H&M och efter att ha varit hos mormor ett tag. Känner mig inte alls lika trött och hängig i kroppen nu som jag var förra veckan efter att jag hade kommit hem från jobbet, så det känns skönt att man orkar göra nått istället för att bara ligga som en strandad val i soffan hela kvällen. Hur som helst, så tog jag som sagt en snabbstädning, insåg att jag borde ta en liten dammning i min lilla walk-in-closet nån dag, insåg också att jag borde ha fler galgar till mina kläder, har inte märkt av det tidigare, men nu när det är sommar så vill man ju ha sina linnen och sånt uppe också, nu när jag verkligen har plats också så gäller det väl att uttnyttja det? Eller? Ska iallafall ta och kika om jag kan hitta några fler galgar här hemma någonstans, om inte annat så finns det väl billiga galgar lite här och var.. 

Förutom det, så hade jag nog inte så mycket mera. Eller jo, någon som vet hur man kan platta ut skedar? Hittade nämligen lite småpyssel på Ockelbomarknaden ihelgen som jag vill testa på! ^^ Ska på sked-jakt imorgon med mormor hade jag tänkt, haha. Leta fina skedar och göra en massa fina..... ja, vadå? Det får ni se, om jag lyckas ;)

Coldplay