Morsdag



Slänger upp en bild på mammas bukett hon fick av mig på morsdag,
superfin och luktade helt ootroligt gott!

Lördag och grått och tråkigt väder

Tog en runda ner på marknaden idag i det grå molniga vädret och fick med mig ett par foppatofflor med mig hem, tänkte ha dom lite till "slit&släng" skor och ja, det var faktiskt det enda. Inne i stan dock så köpte jag en superfin ram som jag länge har gått och kollat på men aldrig kommit till skott och verkligen köpt den, dels för att jag har tyckt att den har varit lite för dyr men också för att jag inte visste vart jag skulle ha den. Men nu var den tydligen på rea, så jag passade på att unna mig den då. Sen så köpte jag en "morsdags-bukett" till mamma eftersom det är morsdag imorgon. 


fina ramen ifrån presenter & smide! Ska ta och leta upp nått foto till den nu bara..

Onsdag

Var ett tag sen nu, fast det har inte hänt så mycket sen sist heller så. Har suttit och frilagt produktfoton,  dvs en massa sågklingor & skogsverktyg så nu imorgon, förhoppningsvis, kommer det att ordna upp sig till slut!

För iövrigt så håller jag på att fiskar runt efter lite strö jobb hos olika företag som jag kan dra lite nytta till min portfolio i framtiden, har redan fått napp ifrån en smyckessäjare, så vi får se vad det blir! Kan vara lite roligt att få göra nått som man verkligen tycker om! Efter dom här "kreaktiva" veckorna kliar det rätt mycket i mina fingar.. DOCK så kan jag ju säga att min ide som jag kom fram med till EIA, köpte dom! En linje med två granar, låter väldigt simpelt, men faktiskt behöver det inte vara så mycket mer än så, tydligen. Det kommer väl upp några bilder om några veckor eller sådär när allt är klart!

Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen och kolla på senaste avsnittet av Glee. Godnatt!

Vardagssanningar del 2




Vardagssanningar del 1



The Cave


The Funeral


Illustrationer till EIA's sågklingförpackningar




Haha det där är vad jag har sysselsatt mig med dom senaste dagarna. Det är illustrationer som ska finnas på sågklingsförpackningen som vi ska göra åt företaget EIA. Mycket småpill blev det. Vet inte direkt om det var det roligaste jag har gjort om jag säger så...




nu ska jag jobba vidare med själva designen på förpackingen, får se hur det går!

Onsdag

Blev en kort dag för min del idag, åkte till skolan vid 10 och åkte hem sedan vid 12. Kom överrens att jag inte hade så mycket att göra så jag kunde åka hem och kolla lite på förpackningarna istället, så det är vad jag har gjort och kommer göra ikväll.

Fick även ett glädjande mail nyss också ifrån våran lärare Camilla angående den senaste lovuppgiften som vi fick (vi skulle marknadsföra Malaco's nya smak, Malaco Summer fresh klicka här för att komma till resultatet på den uppgiften). Fick en massa bra feedback! Känns roligt att höra att folk gillar det man gör, vore ju rätt trist om dom inte gjorde det liksom..  Så det känns iallafall jättekul att se resultat ifrån vad man har gjort. Börjar gilla dom här lovuppgifterna allt mer och mer, synd nog så har vi inte nå mer uppgifter då vi snart få sommarlov.. fast det är ju inte så tokigt det heller så ;)

Här är några av mina små illustrationer som var med på lovuppgiften.

Måndag

Superskön dag idag! Var iväg en sväng till skolan imorse vid 10 tiden, halv 11 var jag hemma igen efter en deal, jag skulle fortsätta att jobba på med några illustrationer som jag påbörjade förra veckan och resten av gruppen skulle ut och fota skog. Och eftersom det har varit så fint väder ute idag så passade jag på att få lite sol på mig, så jag jobbade och solade, perfekt kombo! Ska dock ta och fixa lite småfix, sen är illustrationen i princip klar. Och för er som undrar vad det är för illustration är det ingen speciell, det är bara att jag har ritat av en befintlig illustration som finns på sågklingsförpackningen som vi ska göra.. så det är inte direkt någon superrolig illustration precis, haha. 

Ringde och beställde klipptid idag med! 23 maj klockan 16.15, känns skönt att jag har det klart. Mitt hår har snart börjat levt sitt egna lilla liv snart så långt och tråkigt det har blivit!

" Kom ihåg att de vackraste tingen i världen är de onyttigaste, till exempel påfåglar och liljor."

Helgen har varit hur fin som helst, varmt och skönt! Det har man saknat den senaste veckan då
det i princip har regnat varje dag.. Tog iallafall en prommenad ner på stan igår och hämtade ut ett
paket inne på spelbutiken, fick äntligen min fina påfågelring!
puuuurrrfect.


Helgen har varit hur fin som helst, varmt och skönt! Det har man saknat den senaste veckan då det i princip har regnat varje dag.. Tog iallafall en prommenad ner på stan igår och hämtade ut ett paket inne på spelbutiken, fick äntligen min fina påfågelring!


"Kom ihåg att de vackraste tingen i världen
är de onyttigaste, till exempel påfåglar och liljor"


tyckte det där citatet var lite finurligt dels eftersom jag nyss införskaffade mig ringen OCH för att jag har mina funderingar på att tattuera in en fransk lilja. När och om det sker, det får vi se däremot ;-) Än så länge har jag min fina påfågel iallafall!

Sommarjobb!

Att jag skulle bli utan pengar i sommar ändrades idag när jag såg att jag hade fått svar ifrån ett av alla ställen jag har sökt sommarjobb hos. Fick nämligen sommarjobb på pappas jobb Cross Control som ligger i Alfta, en bit utanför Bollnäs.

Såg rätt mörkt ut där ett tag när jag sökte runt hos olika företag i Bollnäs, men det löste sig tillslut ändå! Var tydligen någon som hade tackat nej till sommarjobbet så jag fick ta den platsen istället. Så nu ska jag jobba mellan veckorna 25-31, måndag-fredag, 8 timmar per dag. Och det som känns allra bäst är att jag kommer både hinna med att ha lite sommarlov innan jag ska jobba men också efter och det känns ju inte alls tokigt! Kommer bli suuperb. Utlandsresa i höst kanske.. ? ;)

Tisdag

Har precis mättat min mage med spagetti, köttfärsås och sallad. Trodde verkligen inte någonting så simpelt kunde bli så otroligt gott som det var idag, det var magiskt. Ändå var det inte någonting speciellt i jämnfört med annars när vi brukar äta det.. 

Borde köpa nya converse snart nog. Upptäckte idag att min ena sko hade gått sönder i hälen, så ska ner på stan nu någon dag och införskaffa mig ett par riktiga converse, dom som jag har nu är från Dinsko och var kanske i den bästa kvaliten. Fanns inte så pass tunna sulor som jag vill ha förut i Converse kollektion, men nu så! Ett par vita känns som ett säkert kort, det passar till allt. 



Någonting annat som jag borde göra är att ta och leta upp någon frissa här i Bollnäs som har tid och inte kostar allt för mycket som kan lägga i lite slingor i håret och klippa det, känns och ser verkligen behövligt med att bli lite ompysslad i håret nu. Helst nyss. Får ingen ordning alls på håret.

Jag tävlar hos Moon Zanna!


Klicka på bilden ifall du också vill tävla!

Måndag

phu, har skickat iväg Malaco uppgiften nu, struntade i att göra en rabattcheck som jag från början tänkte, det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig så jag struntade som sagt i det den här gången. 

Har iallafall kommit igång med LIA-praktiken som vi kommer att ha fram tills vi får sommarlov, känns okej, tror jag. Förutom att vi kommer att behöva ta några turer till Edsbyn fram och tillbaka fram över då vi fick EIA som våran kund (som gör lite av olika skogsverktyg, sågar, gripar osv. och vi kommer att få göra trycksaker åt dem, visitkort, förpackning m.m) ..  Men ja, förhoppningsvis så blir det bra ändå! Kommer bli roligt att få göra lite som man kanske inte annars skulle fått gjort i skolan och testa på att göra förpackningar, det blir nog spännande att se hur allting blir i slutändan! Fick iallafall många bra grejer som vi kan utgå ifrån. 

Men jag säger då det, att man ALLTID är helt slut efter första dagen i skolan efter ett lov, det är så jämt! Blir att ta sig en liten tupplur snart nog skulle jag tro, haha.

Föriövrigt så vann jag tydligen nyckelhalsbandet av Emy som jag tävlade om, jag som vanligtvis inte brukar ha turen på min sida när det gäller sånt där, men den här gången så hade jag tydligen det, roligt!






Finito!



Blev just klar med lovuppgiften, och ja, jag anar att ni ser vad det handlade om?  
Designa och marknadsföra Malaco's smak Summer fresh. Med påsen körde jag samma stil som den vanliga Malaco påsen har, den ända skillnaden var färgen, i vanliga fall så har Malaco alltid rött på den vänstra sidan, men inte nu! Haha. Kändes kanske lite idélöst, men ja, såhär blev det iallafall! Gjord i både illustrator och photoshop.

Nu ska jag ta mig en välförtjänt natt av sömn för att sedan imorgon pallra iväg sig till skolan! Godnatt!