Hemma!

Nu är jag hemkommen ifrån Teneriffa! Har haft en superskön vecka. Dock var jag lite dålig under kvällen då när vi precis hade kommit dit. Så under onsdagen låg jag mest och kollade ut genom vardagsrummsfönstret, men efter vila och lite magtabletter & resorb så blev jag bättre så på torsdagen var jag på fötterna igen.
Hade utsikt över gatan utanför med små supermarkets osv, lite hotell och havsutsikt mellan hotellen. Såg dessutom ön La Gomera (som vi för iövrigt tog en utfylkt en dag till, såg delfiner ifrån båten då också!) och från baksidan så hade vi utsikt över poolområdet, hotellområdet och alla berg.Förutom att vi var till La Gomera (som för iövrigt påminde om när vi var i Norge förra sommaren med alla berg, stup och dimma) så har vi gått jättemycket längs strandprommenaden. Tog lite bilder sista dagarna när vi var i Fañabe och badade, där vi snorklade en massa. Hittade fina snäckor och krabbor.

Hade som sagt en superskön vecka med mycket sol & bad. Såg mycket fint också. Men som man säger; "Borta bra, men hemma bäst." Det är alltid mysigt att komma iväg en sväng, men skönt att komma hem igen sen också.
Nu ska det börjas med att söka praktikplats inför nästa termin! Spännande att se vart jag kan hamna..

Webbportfolio klar!

Nu är allt klart, både med den "fysiska" portfolion men också webbportfolion! Konstigt nog så gick det smidigt med allt vad jag tycker,  ingenting krånglade - vilket jag var förberedd på att det skulle göra. Men varken att skriva ut alla arbeten eller lägga upp webbportfolion var nått större problem! Helt underbart!Såhär såg det ut i sista sekund i fredags då när det var inlämningsdags för webbportfolion. Kom på att jag skulle haft med mina grafiska manualer och folders som jag har gjort så jag gjorde en liten provisorisk fotostudio på sovrumsgolvet.Och sådär blev slutresultatet av min mini fotostudio, inte helt perfekt, men det duger gott och väl! Friläggning har jag ju blivit bäst på efter projekt arbetet vi hade under förra året då vi friläggde produktbilder som skulle in i EIA's produktkatalog, haha så någonting har jag lärt mig under projektarbetet som vi hade iallafall. Och ja, för er som är nyfikna på att se min webbportfolio här är den; 


(klicka på bilden för att komma till min webbportfolio)
Nu ska jag ta och göra klart en uppgift vi fick i veckan, att skapa en personlig moodboard, sen ska jag ta och packa min väska inför kommande vecka med sol och värme!

Tisdag

Nu är jag inne i en sån där "pluggbubbla" igen. Försöker få klart portfolion, eller båda kanske jag ska säga, som jag sa tidigare så är det både en webbportfolio vi ska göra samt en "fysisk" portfolio. OCH utöver det, ska vi göra en apstor illustration av en karta som visar hur man tar sig från station i Bollnäs ut till Heden där Idévärlden håller till.. KANSKE den tråkigaste uppgiften hitills iallafall och med tanken på att vi redan har gjort en karta med samma princip, dvs att använda oss utav symboler och penslar, gör det hela ännu tråkigare. Men vad gör man inte? Peppar med lite musik och klementiner. 

och ja, jag har rätt bred musiksmak. 


he he he, vet ni vad? Nästa vecka sitter jag och jäser med en fin drink och värme :>

Söndag

Åh, det är inte långt kvar nu inte! Om en vecka vid den här tiden har jag nog fullt upp med att packa och greja, känns inte helt dumt. Men först så har jag en vecka i skolan som måste göras, där ränkas bland annat att jag måste skriva ut arbeten och sätta in dom i portfolion som jag fick nu iveckan sen måste jag göra nån slags webbportfolio.. phu, känner att det där med webbportfolion är jobbigt, har ingen som helst aning om vad jag ska göra.. Utöver detta så kommer vi säker att få andra uppgifter att göra under veckan, så det vore ju bra att börja på med webbportfolion nu idag.. 

Men först av allt, 4år kalas i Vallsta! :D

Lördag

Nu är "monsteruppgifterna" färdiga, eller dom blev rättare sagt färdiga redan i torsdags! 15 uppgifter tog mig precis en vecka att punga ut, vissa blev jag nöjd med och vissa inte.. Men så är det, det skulle vara omöjligt att bli nöjd med alla. :) Hur som helst så är det klart och ur världen.

Fick förresten hem två packet under veckan också, ett från H&M och ett från Adlibris.
Som ni ser så innehöll de båda paketen med en bok (nämligen Before i die av Jenny Downham som jag läste nån gång under gymnasiet och blev helt fast i, så blev superglad när jag hittade den nu!) och sen när jag ändå var i farten så beställde jag hem en bikini från H&M, tyckte toppen var i sån läcker färg så jag kunde inte hålla mig, den är verkligen orange, knallorange, haha. Perfekt att det gick så snabbt att få paketen också, var lite orolig att det inte skulle hinna komma innan  den 17:e då jag befinner mig i en bil ner mot Arlanda för att sedan dagen efter åka vidare emot Teneriffa. :D