Kaffe med musik
AffischkampanjNU är affischkampanjen klar! Här är en av dom tre som jag gjorde.
Dom två andra spar jag på så länge tills vi har haft redovisningen.. tror ja. ;)
Den här uppgiften är verkligen "less is more." Känner mig nöjd!

Använde mig av Illustrator och photoshop.

Söndag

Åh, jag har jobbat på som jag vet inte vad med alla skoluppgifter! Är helt slut i huvudet, bokstavligen. Vaknade imorse och drömde om att vi hade blivit attackerade av mammutar i stugan och att vi var tvungna att köra en räv i mircon så han skulle börja leva igen. Brist på sömn och lugn och ro? Skulle tro det.

Känns iallafall skönt att vet att man har gjort det mesta nu. Av 15 uppgifter har jag 6 stycken kvar och 3 utav dom vet jag redan vad jag ska göra, det är affisch kampanjen jag tänker på då. Det är bara dom där 2 satansynkafjuttiga bokomslagen som jag inte har en aning om vad jag ska göra. Jag menar, hur insprirerande låter bara "Mikael Ludenfot" eller "Plundring svält förgiftning"?! Dessutom ska jag göra en bok i nonfigurativt-stuk. Det känns som om det kommer ta ett tag att läcka ur sig en idé till det.. fast det där blir ju bara 5, så ja, utöver det ska jag också välja en egen bok som jag vill illustrera.. vad nu det blir, det har jag ingen aning om. Har iaf som mål att göra klart affischerna idag så jag har dom ur världen också. Så mycket som jag har suttit vid datorn senaste dagarna, och så effektiv jag har varit, vet jag aldrig att jag har varit förut. haha. 

Tanken slog mig också vad värd jag är att åka utomlands efter detta. Funderade på att ta med datorn då ifall vi skulle få nått under veckan när jag är borta så jag kunde jobba lite när jag var där nere. Meeeen, jag tror jag skiter i det, värre än såhär kan det ju knappast bli. :> Funderar dessutom och köpa mig en fin bok som jag har kollat på ett tag. Abc3d utav Marion Bateillehttp://www.youtube.com/watch?v=wnZr0wiG1Hg

Torsdag

Igår ritades det en massa knäckebröd och dalahästar, idag är det kantareller som gäller!

Första uppgiften som vi fick igår, handlade om att illustrera en text, dvs att vi skulle göra några illustrationer till en text som vi fick som handlade om symboler för dalarna, där det bland annat stod om dalahästar och knäckebröd (inte helt oväntat kanske..) så började pillra lite med den igår och har kommit en bit iallafall, lång ifrån klar, men har kommit en liten bit iallafall! Deadline är den 30september, så det kommer nog hinna bli endel ändringar ändå innan jag lämnar ifrån mig det.

Hur som helst, dagens uppgift handlade om att illustrera ett recept. Vilket jag har gått och väntat på ända sen jag såg förra årets tvåor göra dessa, tyckte det såg roligt ut. Så nu ska vi se om det är så roligt som jag har föreställt mig ;-)
Slänger väl upp reslutatet av dessa uppgifter nått tag fram över..  :)Walk


Måndag

Åh allting som har med dreamweaver får en att vilja slita av sig håret. Kanske inte den första uppgiften vi fick idag, den gick förvånadsvärt smidigt att göra. Men den andra uppgiften gick inte allt så smidigt.. det ska vara klart på onsdag eftermiddag, så jag lämnar uppgiften och dess bekymmer till morgondagen. Nu ska jag bara mysa med småkissar som är här och hälsar på :)

inspiration

Sitter och kikar runt efter lite inspiration till ett cv, portfolio på webben samt en "fysisk" portfolio. Hade en liten kort genomgång idag i skolan om att det gäller att sticka ut med det man gör, stötte på den här när jag kikade runt lite.. snacka om att vara egen, haha.Jag kan ju summera det som så eftar att ha kikat runt på lite olika cv:n så känner jag mig lite stressad över det hela med att göra nått fint cv, webbportfolio och vanlig portfolio... Tänkte dessutom försöka få en liten rödtråd igenom alltihopa också som ska hänga ihop med mitt nuvarande visitkort.. men vi får se hur det går med det.  Här är iallafall mitt nuvarande cv, fick som uppgift i våras att göra ett cv "under press" fick nån timme på oss har jag för mig. Men ja, det kommer nog att ske rätt så mycket förändringar med den innan jag tänker lämna ifrån mig det på riktigt.. 

 


Måndagsbio


Har nyss fått lite mat i magen och håller på att göra en snabbstädning i mitt rum i väntan på att tiden ska gå, ska iväg på bio i Arbrå senare nämligen! Bridesmaids, verkar vara en rätt så rolig film. Till mitt sällskap så tar jag med mig Caroline. :)

hej höst och förkyldningar

Var ett tag sen nu, men det har hänt så mycket så jag har knappt haft tid med att suttit vid datorn ens. Började i skolan i måndags iallafall så nu är första veckan avklarad och det känns jättebra att vara tillbaka! Har haft lite nollning för ettorna torsdag & fredag, lite lekar och sen fest på träkyrkan inne i stan. Var nå grymt trött i fredags natt när jag kom hem iallafall, slocknade direkt.  Sen igår blev det även några glas, kom hem nån gång vid 2 så idag har jag bara tagit det lugnt. Har lyckats dragit på mig en förkyldning också... jag som har klarat mig undan att vara sjuk på hela sommaren, helt otroligt!! Ska nog ta och göra mig lite te & en ostmacka och sedan lägga mig i ett horisoltellt läge framför tvn, känns som en bra idé för idag tycker jag.