.

Mitt huvud är helt trött nu av alla tankar och funderingar. Jag vill bara hem och inte göra ett skit.

I'm holding on your rope, got me ten feet off the ground

Jag är totalt förälskad i one republic's låt. Den är helt underbar :> mahah. Jaja inatt så sov iallafall Erika hos mig eftersom hon inte hade fått någon rullgardin. Och jag som sa att jag skulle sova senast 12, för jag har varit så trött dom senaste dagarna.. Men att gå och lägga mig klockan 12, ja det var typ bara nått jag sa verkade det som.  Fast iofs. Jag la mig ju i sängen 12 och försökte somna, men det gick inte, så då låg jag och pratade med Erika istället. 
"jag tycker inte om färgen rosa."
"nähe.. men asså, det finns ju typ olika rosa ju"
"joo det gör det. typ som färgen ditt tak har, ljusblått"

Det var nog det roligaste exemplet jag någonsin har hört. Hon är lite rolig.

Förresten, jag har fått lite små tankar om att ta och flytta ner på nedervårningen eftersom jag alltid är där nere. Har iallafall flyttat ner maten och så. Så vi får väl se hur det blir med resten ;> haha.


.


You're beautiful,
That's all that I can say.
Unforgettable,
I'm caught in every way.
Don't every let the mirror tell you lies,
Just look at your reflection through my eyes.
You're beautiful.

Ny vecka, ny dag.

"Ny vecka, ny dag, och nya jävla andetag."

Idag har väl varit som alla andra dagar, bara med mer funderingar. och imorgon blir det extra mycket, -matteprov igen! den här gången får vi då hoppas på att jag klarar det, annars vet jag inte vad jag gör. Fast, om jag ska klara det.. borde jag nästan plugga? Äsch. Är man begåvad, så visar det sig.. uhm.. 
Förresten så har jag Lollo & Sara kollat på film ikväll, Linas Kvällsbok. Den är så skön ;> så då blev  det ett å annat popcorn också.. och lite trocadero..  :>

lala.


.

Jag är trött som bara den, så jag ska nog ta och gå och lägga mig snart.. fast, det som är så konstigt är att jag gick och la mig efter lunchen idag och vaknade vid halv 7 tiden så man börjar ju att fundera lite. Men nu ska jag till Lollo och Sara, vi ska tjocka i oss det sista godiset som blev kvar sen igår.

Vi hörs & syns allt folk.


Klockrent.

Herregud vilken vecka det har varit, snacka om humörsvängingar man har haft. Ibörjan av veckan kändes allting bara knasigt och konstigt, men det liksom löste sig på nått sätt. Så nu i slutet av veckan har jag haft gryymt roligt. Tror jag aldrig har haft så roligt på länge där uppe faktiskt, igår var nog värst. Först kollade jag & en massa folk på film inne hos stefan, dead mary, var väll lite sådär halv läskig ibland. haha men jag blev mest rädd för att Sara blev så rädd, hon skrämde ju mig med när hon hoppade till. Sen trippade jag, sara & lollo in till lollos rum, sen kom Micke och Stefan och hälsade på, och NÅGON blev "avsugen" av dammsugaren senare. hahahah, jag hållde på att dö. Sen så blev det fart på oss igen! Fika fika. Vi fick höra underbar live-musik igår vid matbordet också när vi fikade, Fredik spelade på en tepåse karton, Stefan spelade på en bit papper ifrån knäckebrödspappret och micke spelade på juicekartongen. Som ni kan ana, så lät det vääldigt bra ;> Sen fick vi för oss att hitta på nått igen, så då gick vi ut i korridoren och babblade lite.

Stefan "- Tänk om vi skulle vara med i big brother huset, fan vad kul"
Micke "- Då skulle jag ha silikontuttar."

Sen tog krafterna slut för alla tror jag, för alla försvann. Sara & jag sov inne hos Lollo för att vi inte ville sova själva. Och jag kommer ihåg att jag och Sara satt och kollade lite på matten, eftersom vi skulle ha matteprov idag. Sen la sig Sara i sängen, sen blev hon tyst, jättetyst. Så hon sov typ. Och jag hade energi som bara den, så då låg jag och pratade med Lollo medans hon satte i sin piercing, kommer ihåg hur jag tjatade på hur pigg jag var och att jag var hungirg, sen pang! Så sov jag helt plötsligt. :p

Härliga människor ^^

Yeye.

Igår var det myspysigt tyckte jag, hade det jätteskojsigt nere i köket med Sara, Lollo, Emliy och Frida :D Fick mig på bättre tankar för en stund.
Tacktack. :D  
Pratade med Malin igår med, vilket kändes grymt skönt.
men nu så ska jag gå och fixa lite frukost tror jag, blir nog inte så mycket, mår mest illa & är trött. Men jag får skylla mig själv om jag är uppe så länge som jag var igår..  uscha, dålig vaana! ;D


Don't be surprise if i collaps.

Jag sitter bara och skakar, jag är som ett jävla nerrvrak just nu.
Jag vill inte ens tänka tanken om vad som händer eller har hänt, det får mig bara att må sämre.
Det ända jag får, är en tom kall blick. Det här trodde jag inte.

Usch.
 varför just nu?


Always on my mind.

Nu kommer en sån där period då när man varken vet upp eller ner.
uscha.


Imorgon

Imorgon träffar jag dig.
Mm, imorgon.  :|

Halloween.

Var och tände ljus idag på kyrkogården åt morfar, farfar och Veronica. Jag tror jag aldrig kommer fatta riktigt allt som hände med Veronica, det är knappt så jag fattar det nu. Det är så overkligt så det går inte ens att beskriva. Saknaden är enorm.

1991/02/09
2004/02/32
        ♥

Pratade med en kille för någon dag sen, och han sa en massa att han inte orkade mer för att han hade varit med om en massa tidigare osv. Han sa ju verkligen det till rätt person. Jag skulle aldrig klara av att gå och tänka på vad som har hänt tidigare för mig, hade jag förmodligen inte suttit här just nu.

Fick hör av mamma för någon vecka sen att Veronicas mamma hade varit iväg till någon som kan prata med andar, och då hade hon berättat om mig. Att veronica var med mig hela tiden, och att jag inte hade lyssnat på henne men att jag hade börjat gjort det nu.  Jag vet inte riktigt om jag kan tro på såna där saker, men ibland kan det faktiskt kännas som om det är någon som är med mig. Alltingen är det bara inbillning eller också, så är det Veronica.

I bilen hem från kyrkogården, satt jag och fundera på hur det hade varit om hon var i livet nu..