Gävle.

Idag?
Sov som en stock hemma hos Mathias tills pappa ringde och väckte och frågade mig om jag skulle med till gävle, vilket jag gjorde. Åktee först ut till min syster och lämnade lite grejer inklusive hennes två marsvin som vi har haft hemma hos oss nu i en veckas tid. Sen åkte vi in till stan och parkerade och gick iväg till någon western resturang. Riktigt mumsig mat måste jag säg att det var. Sen blev det att traska runt på stan/torget kolla lite på uppträdanden, caracola & BWO och vet ni vem som var programledare för allt då? Jo, Ulrika Bejier, röstcoachen från skolan. Sjöng gjorde hon med. Sen så hittade jag en sjal också som jag köpte. (!)  och vet ni då? den var inte svart. (!!) den var grå med silver räbder i, jättefin.

imorgon
så ska vi ta båten ut på woxsjön, till kaptensön. Bada & sola hela dagen + highlander in mat!
Dvs en massa små turkrätter, mumsmums.

NU
Godnatt.


Rehngården.

Blev så att jag jobbade idag på Rehngården en sväng, för Maria ringde till mig och frågade om jag kunde komma och hjälpa henne att städa solstugan, vilket jag gjorde. Så det blev bara en timmes jobb eftersom det inte fanns så mycket mer att göra där. Så jag började tio och slutade någongång runt elva tiden. Och imorgon blir det kvällspass, fyra till någongång runt elva tyckte jag att Maria sa? Det känns skönt. jobbar heldre på kvällen än på dagen då när det är som varmast. Idag var det riktigt plågsamt att cykla hem från Ren till Granberg kan jag säga er, solen stekte och det blåste nästan ingenting, dessutom hade jag hel svarta kläder på mig. Det var ingen höjdare. Så när jag kom hem var det bara att slänga in sig i duschen, sen var man som en ny människa igen. Och ikväll blir det förmodligen att vara med Mathias. Jag saknar faktiskt honom. :D

Så fick vi pappren om ansökan till något stipendie idag också. Jag vet inte rikigt själv vad det är för någonting, men det är något så att jag får pengar till min utbildning typ, eller nått. Så jag ska iallafall sitta och fylla i papprena och sen om jag fattade det rätt, skriva lite kort om mig själv? Ja, mamma får helt enkelt hjälpa mig med det där.

Och som pricken över i, så kom släkten ifrån Finland en sväng idag. Dom hade tydligen vart ut och åkt i Europa - med bil. luxenburg, paris, tyskland, frankrike m.m... egen företagare...  jag vill också! :D


Och justja!
Jag var ju till gävle igår, blev varken någon kikande på någon klocka eller scarf-köpande.
Istället blev det ett linne på H&M för 49.50:- och sen en duschcreme för 12.50:-
Upptäckte även att jag inte alls hade 700kr på kortet längre, dom var borta!
Så nu har jag bara ynka 200kr kvar. Men jag jobbar ju som sagt,
Så jag får säga ett Stoort Tack till Maria :D


Gävle

Idag blir det en sväng till gävle fram och tillbaka. Mamma & pappa ska på bio och min syster skulle hämta någonting hemma hos henne, så då passar jag också på att följa med för jag ska köpa en scarf/sjal och sen ska jag kika på klocka. Men som det oftast brukar bli, så tror jag bara att jag kommer att kolla men inte prova. För prova klockor är nog bland det tråkigaste som finns, sådär för brukar jag undvika det så gott som möjiligt. haha. Och om jag provar en ska det gå så fort som möjligt.

Nej nu så ska jag ta och hoppa in i duschen sen börja göra mig iordning. 
Hejsvejs.

Tråkigt.

Hualigen så tråkigt som jag  har just nu, har jag inte haft på bra länge! Alla jobbar också, eller är borta, så jag kan inte hitta på någonting. Och inte funkar tvn heller, eller jo ettan, tvåan och fyran, men det är ju ingenting där och kolla på. Och sen är det inte nå fint väder ute nu heller. Och ännu tråkigare är att det kanske inte blir nått av att åka utomlands.
Mamma, som vanligt, sa "du får åka sen när du tjänar egna pengar då kan du åka med dina kompisar. "
hon har väl sagt sådär i bra många år? Och ändå, har vi åkt någonstans..
Det ända året jag kommer på att vi inte har åkt utomlands det är när jag gick i sjuan eller åttan? 
Och sen någon gång då när jag gick i femman-sexan? Förra året var vi till Tunisien & året därpå var vi i Bulgarien.
Och då sa hon likadant före också, "du får ut & åka sen med dina kompisar" men ändå har det blivit att vi åkt?
Det gillar jag.

Haha.

.

Hur roligt är det att höra gång på gång, om saker som inte är ens eget fel?
Att höra det man egentligen innerst inne inte vill höra, just dem orden.
 
Kniv hugg rätt igenom.


Sol?!

Det är sol idag igen! Det borde vara något fel nu va? Annars har det ju varit så att så fort solen har kommit fram har allting slutat med ett litet åskväder och regn sen hade det fortsatt så i några dagar.. Men inte nu? Skönt iallafall, jag ska bara gå och äta frukost sen så blir det att lägga sig på baksidan ett tag, får se om jag kanske åker iväg till stugan lite senare också.
Om jag får lusten och orken helt enkelt.

.


Jag är kär.