Slutspurten.

Nu jävlar är det slutspurten för mig. Så mycket som jag har hunnit med den här veckan tror jag aldrig ens jag har gjort tidigare. Jag har gett mig fan på att jag ska ha bästa betyg som möjligt i foto, och om jag ska ha det så kommer det att kräva en hel del eftersom jag har missat en massa fotolektioner nu på slutet och att vi har haft lov osv. Så nu dom senaste dagarna har jag suttit och skrivit för det mesta, bland annat om upphovsrätt & lite smått hur allting på kameran fungerar. Utöver det så har jag det praktiska, alltså fotandet kvar. Vanligt/ovanligt, vinklar & perspektiv, livsviktigt och sist 4x4  OCH en lite mer "kreaktiv bild." Dessutom har jag endel att göra på sista lektionen på torsdag att göra, bland annat förklara hur jag tänkte när jag tog den "kreaktiva bilden" eller vad tusan man ska kalla det. Sen har vi idrotten, vilket är en rapport om hur vi har upp nått alla de olika målen osv. I engelskan har jag bara det muntliga kvar, vilket inte är så mycket att förbereda sig på.  Och sist så har jag ett samhällsprov om hur rättskedjan ser ut, vilket jag nästan glömt bort helt totalt.

Så alltså har jag endel att göra. Men det är det fan värt. Två veckor kvar nu bara, sen är det att ladda batterierna nån vecka eller så sen är det bara att sätta gång med teorilektionerna & körlektionerna i hudik!

Blaha blaha.

Just nu så känns det nästan som om jag skulle kunna ta sisådär ledigt fram tills skolavslutningen, haha. Jag är så less på att dels åka den jävla biten fram och tillbaka varje dag nu när det är varmt ute sen också föratt jag skulle lika gärna få lika mycket gjort hemma som i skolan, om inte mer.

Tanken om att göra en jättefin liten barnbok som slut uppgift i illustrationen sket sig. dels föratt jag blev sjuk och orkade knappt sitta upp riktigt inte ens få i mig mat(!) sen så när jag pratade med Marie så tyckte hon att jag hade gjort mycket och att mitt betyg var stadigt, så då kändes det inte sådär jättenödvändigt att göra det med tanken på att jag inte ens hade börjat på det sista projektet innan sommarlovet. Så jag prioriterade lite. 

Det skulle ju varit roligt att göra en barnbok. Men det får bli ett senare projekt. Just nu så ska jag se till att få allting annat gjort vilket är endel. livsvillkor & socialism, samhällsprov, projektet (dvs en fakta uppsats & en debatt artikel) och sist muntliga nationella i engelska. Men det ska nog funka.

Annars så hade fick vi ju långledigt den här helgen, dessvärre har den ändå gått fort. Var i stugan torsdag-fredag. Åt grillat med bakadpotatis, badade tunna & bastu och sen blev det ost och kex. Fredagkväll var jag med mathias, kollade på talang och åt popcorn och bara hade det mys. Sen idag skulle jag egentligen hittat på någonting med Elin, men det blev inte av. Och imorgon måste jag ner på dollar store en sväng sen iväg till sävstaås på kattutställning, haha.
Och ja, sen är det ju måndag igen..

Men nu ska jag njuta av varenda lediga sekund, helt till fullo!

Bara sådär ändå.

åh, jag blir så otroligt glad när jag ser denna!
 :D


Neew Moon poster

Woho, nu har postern till neew moon blivit publicerad.
hur det går för mig och läsandet på twilight-serien, kan man väl säga att jag har fastnat, bokstavligen. Jag har 3-4 kapitler kvar, men det är just det att jag inte vågar läsa det just det sista dels föratt det är spännande men också föratt jag någonstans vill se filmen innan jag läser boken. Så jag står still med läsandet för stunden.  

.

Hualigen den här veckan har varit den värsta någonsin. Allt började med förra fredagen när jag kom hem ifrån skolan. Åkte hem, duscha, åt mat sen åkte jag iväg till Mathias. Mådde jättebra fram tills vi just hade kollat klart på en film som vi såg, då började det verkligen krypa i kroppen på mig. Jag fick ont i hela kroppen och blev förkyld. Ihopp om att det kanske skulle försvinna så tog jag en huvudvärkstablett och smörjde sedan in nacken med tigerbalsam. - men ingenting hjälpte.
Så där låg jag, med världens värk hela natten igenom. Och jag var nästan påväg att fråga om vi skulle åka till sjukhuset, för så ont som jag hade just då, tror jag aldrig att jag har haft.

Så hela veckan har jag varit hemma, varit helt utslagen på soffan och knappt orkat röra på mig.
jippie.

Helgen i stora dag

solning på mathias lilla balkong, småstadsliv, ramyan rabbits 2, fest, kareoke, huvudvärk, förfest, myyycket folk, sol, värme, bra umgänge, oha hela natten lång, lurendrejeri, nytt trevligt folk, badbomb, bugg-dansande, sköljmedel som blev golvtvätt, och en gnutta natcho libre.

Dessutom så firade jag och mathias våran ett årsdag i fredags.
:')