Sommarjobb!

Idag fick jag ett kuvert ifrån kommunen om att jag har fick sommarjobb. Karlslund, (och för er som inte vet så är det ålderdomshem.) Visst alla säger att "nej där skulle jag aldrig vilja vara.. fyfan, torka arslen på gammlingar" haha om man är så dum och tror att en praktikant ska få göra det, då vet jag inte vad.. Haha. Jag tror det kommer bli rätt slappt med det jobbet.  Det är ju liksom bara att hålla gammlingar sällskap. Se glad ut och var trevlig, sen så går nog allt som på räs skulle jag tror. Dom begär nog inte så mycket mer. Först när jag läste lappen trodde jag att jag det stog att jag skulle vara på badplatsen på karlslund, men det var det ju inte som tur var! Hade aldrig kunnat palla att gå runt där i stekheta solen och plocka skräp och vettefan allt.

Nästa vecka är det påsklov som gäller då. Jag får se vad som händer då, inget planer än iallafall. Men det blir nog kanske någon film kväll eller något sådant någon kväll med vännerna tror jag :)

Det finns ett jävla puttefnask som går i 7:an som går mig ritkitgt på nerverna. Eller, hon går inte bara mig på nervena det är flera som håller med mig.Så tyff du är lille vän! Jag är trött på personer som tror dom är någonting, och speciellt kaxiga småsjuor. Tack och lov att man slipper dom där i några år nu snart. Skolan kommer att bli kaos nu när 9:orna slutar. Vettefan allt som har hänt sen åttorna började på skolan. Det har vart misshandlingar och en massa skadegörelser.. Så som sagt, det kommer bli kaos sen.

På tisdag så ska jag iallafall upp till Hudiksvall och kolla på skolan som jag har sökt till. Det var någon snubbe som ringde till mig igår och frågade om jag skulle komma och om jag hade anmält mig - vilket jag inte hade gjort, men nu så är det fixat! Jag måste bara påpeka en sak. Han som ringde och pratade med mig igår, han lät väldigt trevlig.. det lät som om han var rätt söt :}  ( hur man nu än kan höra det.. ? ) haha

Nämen nu ska jag nog kila ska käka sen så blire att kolla på film om jag hittar någon bra att kolla på.
Pussilipuss soetungar

Sol, sol, sol och ännu mera sol!

Jaani. Idag var det nationella i engelska - uppsatts. Kändes som om det gick rätt bra, det var iallafall kul att skriva. Idéerna bara strömmade. Skönt att man inte fick helt idé torka som man annars brukar få när man skriver en uppsatts på svenska. Håll tummarna för mig nu att det gick bra för mig på det där!

Och vet ni då? Jag har suttit ute i solen nu i 5dagar och mer kommer det säkert att bli om vädret håller i sig. (vilket jag inte tror) tror inte att jag har fått så mycket färg på mig men..  skönt har det iallafall vart!

Ny klocka har man köpt också, den gammla jag har hade ju börjat tappa färgen lite så den såg inte så fin ut längre. (Den som jag köpte nu var en av dom "annorlunda" klockorna. Det var liksom inte ett band som det brukar vara, utan det var flera stycken.) Stod och valde mellan svart & vit, och jag som oftast brukar ha beslutsångest, hade det helt plötsligt inte. Den svarta var nästan helt självklart! Så nu sitter man här med en ny tickande grej på armen.

Örhängena jag köpte i fredags när jag var till Gävle, gick sönder imorse. Mina fina fiskben :(
Det ända som var bra med det är att då är jag tvungen att åka till valbo eller gävle, för jag köpte dom på Glitter och det finns ju inte här i Bollnäs! MIWHIHI. Så lite tur där ändå. Men iofs. jag har ju inga pengar kvar heller.. jag är ju skylldig mamma en massa. Det var en aning synd. Men jag har ju mitt presentkort på Ikea kvar, skulle behöva en ny blomma eller nått till rummet. Just nu så har jag lånat systers paraplyblomma, men jag kanske ska ta och köpa mig en egen nu när jag har presentkort där? (Förresten så är inte hennes paraplyblomma så fin längre. tror att hon har slarvat med att vattna den eller nått.. fast jag kanske inte ska säga så mycket själv jag heller. Jag är ju inte så mycket bättre på att vattna min blommor.. fast mina blommor ser iallafall finare ut än hennes. Det är nog säkert bara för att dom är mina, eller vad tror ni?)

image19image21

PUSSSSSSSSSSS på alla sötnötar

Take a look at my clothes, all black

Kom nyss hem från skolan, sista lektionen som vanligt på tisdagar var idrott. Trampets ( hah där hållde jag på att skriva trampolin också, men icke sa nicke. Det var trampets!) Gick väl skapligt bra. Sen så hade vi Volleyboll i slutet av lektionen. Behöver ju träna lite inför Hönan Agda som är innom kort. Det är väl ungefär nästa torsdag om jag har fattat det rätt.  Tack & lov, äntligen lite spel för oss som verkligen vill spela.

Just nu på lektionerna så tar 9:3a allt med största koncentration och gör bra ifrån sig.
Medans en del andra i min klass inte gör ett piss. Bara står där, och typ, ja.. nästan förstör för oss andra som verkligen vill spela.  Står där och när bollen kommer till dom står dom bara kvar och rör inte en fena, då kan man lika gärna skita i idrott om det ska vara så. Ah. Sånt där blir jag tokig på. Om man inte vill spela så kan man väl lika gärna sitta kvar på bänken istället för att sumpa för andra!? Sånt där kan gå mig på nerverna.

Visst endel kanske inte kan spela osv.  Men vadå.. man måste väl lära sig isåfall? Och inte lär man sig någonting om man bara står?  Jaja.

Jag och mamma har slagit vad om vem som kommer få brunast ben nu när vi åker till tunisien och sen under sommar. Och just nu är det jag som leder det kan jag säga er. Och nu hade jag faktiskt tänkt att göra mitt försprång ännu längre, för jag ska nämligen lägga mig ute på altanen och steka en stund.  Och vet ni då? Det är lite mindre än en månad kvar till's jag åker bort från allting! mwihih. rätt lycklig :]

Good Charlotte - All Black
Take a look at my life, all black, take a look at my clothes, all black
Like Johnny Cash, all black, like the Rolling Stones wanna paint it black
Like The night that we met, all black, like The colour of your dress, all black
Like The seats in my Cadillac, I used to see red now just all black.
Jag har upptäckt att Good Charlotte's nya skiva är rätt bra. Tro det eller ej.. :O

Gävle


Ja vad ska man säga om dagen?
Var till gävle och kollade på folkhögskolan där. Trodde till en början att vi bara skulle gå runt där och kolla hur det såg ut och kanske sitta med på någon lektion. Men icke sa nicke. Det gjorde vi inte. Vi fick ligga & kolla på stjärnor i ett tält, blåsa såpbubblor, knäppa kort med någon konstig grej och ja.. vi fick göra lite av allting. Riktigt härlig dag blev det iallafall. För efter vi hade vart på skolan så fick vi egen fritid. Och självklart så åkte alla in till Gävle och åt & shoppade och så.

Jag köpte faktiskt lite grejor idag. En t-shirt, linne, örhängen och duschkräm.
mahah :} jag är kär i örhängerna jag köpte.  fiskben örhängen & döskall örhängen.
- Kan det bli bättre? Nej knappast. Sen är jag rätt kär i t-shirten jag köpte också för den delen. 


image13            image14
        Jag.. en aning biff. Kanske?             .. Attans! Magg är fortfarande biffigare.        
 
;)           

Det är vår i luften!

Herregud vilken dag. Rätt skön, men ändå rätt dryg.

Dagen startade med spanskan, och som vanligt sitter man bara där och antecknar massa verb och lyssnar på när Mina berättar om allt och ingenting.. Efter det var det matte. Vilket kändes rätt onödigt. Matte i 30minuter? Man hinner ju knappt börja. Aja. ungefär vid halv 10 skulle vi gå ner till stan för att vi skulle kolla på någon konsert på Folkan. Malin, Frida, Maria & jag, fick som tur skjuts av Marias farmor ner så vi slapp den där förbannade Granbergsbacken. Konserten vi skulle titta på visades vara ett Bluesband. Det var uselt. Satt där i en hel timme. Och när man kom ut därifrån var det som en lättnad att få veta att man aldrig behöver höra dom igen.

Käkade lunch sen på Max.
Fick skjuts till Laserdesign av Malins pappa för vi skulle lämna in våran lapp om lagrtröjorna vi ska ha på Hönan Agda. Och sen upp till skolan (så åter igen slapp vi Granbergsbacken.)
Gick på no i ungefär 45minuter och sen blev det promenad ner på stan igen för vi skulle på konsthallen och kolla.(Två av mina bilder var där och sen min halsduk) Sen äntligen, fick man sluta. Och då gick vi in till stan och kikade runt lite.

Kollade på om jag skulle hitta några skor. skulle nämnligen behöva ett par nya nu, mina börjar bli lite utslitna. Hittade ett par på Berglunds. Ett par converse, mmm så snygga! 700:-
Men jag ska inte köpa dom nu, jag ska kika i Gävle sen nästa vecka när jag ska dit. Brukar alltid finnas något snyggt där med. Så det ända jag köpte idag var en T-shirt, en grå med något vitt mönster.

Och vet ni?
Det är vååååår i luften.

Lättnad

Jag är smått nyfiken på vilka det är som läser min blogg här... för varje dag så är det 3stycken läsare härifrån blogg.se som läser,och sen så är det några andra som inte är medlem här på blogg som läser den också. Men dom har jag nog lite koll på tror jag.. eller kanske inte helt. Menmen.. eftersom blogg.se är så dåligt, så ser man inte vilka det är.. Lite synd tycker jag, men aja. det förblir väll en gåta.. (för ett tag?)

Fick tillbaka våra spanska prov idag också. Jag kan ju säga att det gick förvånadsvärt bra för mig den här gången. Jag fick G- och G-, det är ett stooort steg för mig. haha. 35poäng av 100, bättre kan det inte bli ;)
Jag knäckte grabbarna stort den här gången ;)

Nu ska jag käka, sen ska jag ner på stan en sväng och sen åka och hämta min film.
AJUSTJA FAN! Det blir nog Hönan Agda för mig. Volleyboll. Ska försöka ragga ihop så jag får ihop några stycken. Än så länge har jag fått med Malin, Magg och kanske Anders & Johan. skojskoj :D
Puss sötnöt

Helgen

Den här helgen har gått så fort så det känns knappt som om det har varit någon helg. Men, jag ska då inte klaga på den..

Igår så hjälpte jag mormor med lite grejer på dagen och sen på kvällen så kom Robin och då blev lite film, vilket var rätt trevligt :)  Och idag så har jag väll bara mysigt runt här hemma. Kolla på tv, suttit här och sen har jag vart tvungen att plugga lite. Men jag kan ju säga er att det jag pluggade. det var inte mycket. jag har ju bild upg. som jag måste få klar snart också. Men jag har sån jääävla troka på ideér så det är inte sant, har aldrig varit med om något liknande. haha

Men nu ska jag kila iväg och hitta på någonting annat.  Vi hörs folk!

Puss

Äntligen!

Äntligen så fick vi våra efterlängtade klasströjor! Dock var min lite stor. Jag tog M, men skulle ha tagit S för den satt perfekt på mig. Fast sammtidigt så är det ju lite mysigt när den är lite stor,   man blev lite biff bara.
Baste's kommentar om mig och min tröja var faktiskt lite kul.
"-döm inte malin efter hennes tröja"

Det har varit en jätteskön dag idag, allt har bara vart kanon!

image10image12
Ojsh, så snyggt.

Goddag!

.. och hallå där!

Satt och kikade runt på lite aftonbladet.se nyss lite grann.
Och det jag kom fram av det var att tyskar kan inte vara rikigt friska.
Det var en tjej och en kille som kanske var, ja i 20-25år åldern och hade skaffat sig barn och så, visst det låter ju inge fel med det? Men hör här : Dom var syskon också. haha,  riktig "Syskon-kärlek". Uffauffa. Men man ska väl inte klaga på dom. Dom sköter sitt & jag sköter mitt. Men jag säger bara, det var sjukt att läsa det.

Jaja imorgon kanske vi får våra klasströjor också. Om alla betalar de vill säga. Vilket jag inte tror..
Men då är det väl bara att vänta ett antal veckor igen på dom där förbaskade tröjorna.
Och inte gör det någonting förr oss? nejnej, absoluut inte -. -  

Och föriövrigt så gick det bra för både mig & Malin idag på engelskan.. och justja, jag hade ju spanska prov idag också. Och som vanligt så kommer jag garanterat få omprov, och det är jag inte överraskad över. Jag kanske har klarat 2 prov sen resten av alla dom proven som vi har haft har jag haft omprov på. Fast visst, lite duktig borde jag då vara..  eftersom Mina har gett mig ett Godkänt iallafall. fast om jag ska vara ärlig, så vet jag inte varför hon har satt ett G på mig, jag kan ju inte ett dugg. Det ända jag har lärt mig på dom här tre åren är ; några verb och hur man böjer dom, och sen att hälsa och så. Jag är så otroligt stolt över min insatts i spanskan. Men det är bara att inse.
Spanska är ingenting för mig, och kommer aldrig bli någonting för mig. 


http://www.youtube.com/watch?v=PWifWgScf64
Ha det bäst sötnosar.



 


"-Favoriserar elever i klassen. Det var så barnsligt att läsa det!"

Man kan fråga sig vad en lärare gör på en skola. Om hon inte kan ta kritik!?
Jag är så jävla förbannad. Om man inte kan ta kritik, vad i hela helvete gör man på en skola med massa elever då? Det bara bubblar i hela mig.

"-Favoriserar elever i klassen. Det var så barnsligt att läsa det!"
Det var hon som var barnslig! Lär dig ta kritik, och kom tillbaka sen, då går allt bra ska du se.

Fröken prefekt!
Säg oss varför du aldrig ser oss då men jämt ser dom?!
Jag tror jag aldrig i hela mitt liv har vart så jävla förbannad på en lärare som jag är just nu.
Och sen, varför skiver man "Kritik" på utvärderingen, om man inte tå att ta det? Det är sjukt
Så tack så hemskt mycket. Bara för man skriver vad man tycker & tänker. så blir ens hela dag bli förstörd.
Tack vare henne kommer min illska ut på er alla andra också. 

<3
.. ett ynglikgt.
förlåt till
dig.

Huh? :|

 Jag hade världens underligaste dröm inatt. Det var en sån där dröm man ville vakna upp ur så fort som helst.
Uuh. Jag får bara rysningar bara jag tänker på det. Tack och lov så vaknade jag rätt fort. Usch. Det var riktigt äckligt. Haha, jag vet inte ens om ni vill höra.. uuuuha.

Nog pratat om det!
Idag var det ju skola. Gick rätt så bra ändå. Fast spanskan och so var så otroligt seg idag. Eller ja, i vanliga fall så brukar dom ju vara sega.. Men idag var dom ENORMT sega. Kändes som om man satt där i hundra år och väntade på att man skulle sluta.

Nu ska jag upp och kika vad det är för nått på Outsiders.

Puss

Sunnuntai på finska, eller Söndag på svenska. Vilket som, det är fortfarande lika tråkigt..

Imorgon så börjar skolan igen. Samma visa om och om och om och om och om igen. Fram till påsk iallafall. Det är ju ungefär om nån månad eller så, så det är inte så himla långt - som tur är.

Förövrigt så har dagen vart lugn för mig. alldeles för lugn. Men som sagt, det är ju söndag. Söndagar brukar alltid vara så här. Jaja. jag ska ta och pysa iväg nu. Ska käka sen så ska jag kolla på någon film tror jag!
Så vi hörs någon annan dag!
Puss :*

Är jag så tråkig?

Min filmkompis somnade igår när vi skulle kolla på film. Hon hann kanske se en halv timme innan hon började snarka. Jag syftar på Therese för er som inte kunde ana det. Alltingen var det jag som var så tråkig att hon somna eller också var filmen det.. eller också så var hon jättetrött? Jag tror på det sista alternativet med tanke på att hon snarkade så djupt också.

Sen så ringde ju Lundman till mig ett antal gånger till mig igår och surra på en massa också, det var lite skojsigt faktiskt. haha.  " -  ... bboblo...lolloonässss...."
(hmm. Jag undrar hur han kommer att må idag då. Han är då inte inne på msn nu, så jag kan tänka mig att han mår lite sisådär.. haha )

Och justja vi får ju inte glömma att Angelica var med oss på kvällen också. Bubblade & bastade och så då när hon var där. Riktigt mysmys. Men hon sov inte över där föratt hon skulle till alfta imorse och hämta nå skidor. Det kanske var lite tur. För vi hade inte fått plats i Therese's säng allihopa. Det var ju knappt så jag fick plats där ibland när Therese brädde ut sig. haha.

image7 image8
 Angelica är dum mot mig.            .. och therese trassla in sig i sina egna ben?                    
                      

Näe nu ska jag ringa Malin och prata lite med henne! Vi hörs folk! ♥


Mys väder idag ju!

Sitter här och funderar på om jag ska gå och lägga mig och sova igen för jag är så grymt trött, men jag vet inte. Jag kommer nog ändå inte kunna somna för det är alldeles för ljust inne i mitt rum nu. Tack vare soooolen! Riktigt myysigt väder idag :)

Förresten, imorse så färgade mamma håret på mig.  Hur blev det då? 
Jooo ni.. det kan man undra. Det blev lite fläckigt. Bakifrån såg det fint ut, men sen från sidan så var det lite fläckar här och där. Men aja, det är bara att fixa till det. Ska köpa mera färg påvägen till Therese ikväll. Sen ska vi nog fixa till det på söndag eller också imorgon när vi har kommit hem från Arbrå igen.

Do you know what?
It feels like my heart is alive again.
hihi. (a)


Puss ha det kanon! ♥