Fan.

Nu lägger jag ner allt. Det verkligen går inte. När man äntligen har hittat någon, någon som man verkligen tycker om.. så skiter sig allt bara. Varför i hela helvete råkar jag alltid ut med sånt? Turen borde ju vända snart borde man ju tycka. - Men nej, tydligen inte för mig. Har varit helt knäckt sen jag kom hem från hudik, satt och skakade tidigare för jag var så less & trött på allt.
att bara tänka på en sån fånig sak som, mosbricka, - gör mig helt tårögd & svag.

kärlek är ingenting för mig.
det räcker ett tag sen så kaput!
eller rättare sagt,
JAG räcker ett tag för er sen är det kaput med mig! 
verkar det som..
 
jag trodde verkligen på dig..  jag älskade dig.
nej, jag älskar dig.


Hudiksvall nästa..

Imorgon flyttar jag, så då blir det att ställa klockan på, tidigt, ska ner på stan och fixa lite grejer som jag ska ha med mig. Sen hem igen, packa. Sen får jag se om jag hinner iväg en sväng till Torsberg och hälsa på lite folk som jag inte har träffat på evigheter! Eller också åker jag ner efter att alla har slutat och träffar dom på stan. Vi får se hur det blir iallafall!


Har vart med Sebbe nu ihelgen, mysigt. Också har jag hunnit med att träffa Malin nu ikväll. Tänkte ifall om jag inte skulle hinna träffa henne imorgon innan jag åker. Så jag och Malin satt och snackade lite skit, sen så mittupp iallt så började vi på att gråta för att jag skulle flytta imorn. Sen började vi på att skratta och ha oss. Knasknas.

Som sagt flyttar imorn, kommer hem på fredag & åker upp igen på söndag kväll eller måndag morgon.. Så från och med nu, är helgerna tillägnad åt mina närmaste, och jag hoppas ni vet vilka ni är.  <3 Kan bli lite tajt med tid till er andra, sorry babes ;)


Grattis sebbe!

GRATTIS, igen! Varit hos sebbe hela långa kvällen idag. trevlit trelvigt. Sitter i hans tröja nu, för min försvann på nått konstigt vis. lite sådär stor, men mysig ändå. mahah.

Imorgon har jag faktikst inte en blekaste vad jag ska hitta på.. alla börjar ju i skolan.. Alla förutom jag! haha fan vad jag glänser med det där. Men jag kan ju säga, det är det då fan värt! ootrooligt skönt att ge alla en såndär kaxig liten min samtidigt när man säger att man har längre lov och sen höra på alla bortförklaringar eller suckar. Men, jag flyttar upp till hudiksvall på måndag, och sen på tisdag börjar jag. sen är jag där i några dagar, sen åker jag hemåt igen.

Fast jag har många dagar kvar innan dess! Många dagar som förmodligen bara kommer kännas som några timmar i slut ändan.. det brukar bli så. Men innan jag ska flytta och ha mig, ska jag med sebbe på lyskvällen? Mellan lördag & söndag, om jag fattade det rätt.

nej ousch nu blev jag sådär läskigt hungrig igen. Kanske är dags att käka nått? Det var ett tagsen nu om jag tänker efter.. Japp. MAT NU!

lots of love   ♥


Shopping shopping!

Har gjort av med ca 2000kr nu på två dagar, och egentligen förstår jag inte på vad jag har gjort av med dom på.. köpte jeans & en tröja i lördags i valbo och sen nu idag var jag till gävle med maria och köpte 2tröjor + lite smått tjaffs. Men ändå, hur kan pengarna gå så fort bort? Usch. Det är hemskt när sånt inträffar en ^^ Men samtidigt har jag ju köpt saker som jag behöver.. så det spelar kanske inte så stor roll om dom försvann. Haha. Det ända som jag inte köpte, var skor. Det får mamma betala åt mig ;]

Imorgon fyller älskligen år också, så då ska jag hem till honom och gratta han. Han blir riktigt stor, 16år! Sjäv fyller man år om några månader, vilket låter rätt länge, men det är det inte ändå. Dagarna går fort, för fort. Sebbe och jag har ju vart tillsammans i en vecka imorgon. Hihi ;} Vad mysigt.

Nej nu ska jag pallra mig, ska nog kika om det är nått bra på tv.. eller noT.


Älskar dig sebbe. ♥

Det kyrrar sådär härligt i min mage.

det är nästan för bra! :D

Har vart i bergvik hela dagen, med sebbe. Myspys! Kom hem för nån timme sen nu..
Det blev ju en häärlig vurpa med när vi skulle ner till badet också! haha, ojojoj. nej men nu ska jag äta någonting, kan inte sitta här hela kvällen och sväva på rosa moln. Jag ska ha maaaat! NU

eller, alldeles strax.
Puss

Ojä ojä

jag har bara haft konstiga bloggar nu på sista tiden, så det kanske är dags att fixa en riktig den här gången?

Igår kväll var jag & Malin till Söderhamn en sväng och kikade på crusingen. Hade lite problem med bussen. Först när vi stog och väntade på den, så tog det så lång tid innan den kom så vi trodde att vi hade missat den. men det hade vi inte, Malin hade bara kollat fel på busslistan. Så den kom, fast lite senare än vi hade tänkt. Haha,  sen så när vi skulle hoppa av vid resecentret inne i Söderhamn så fungerade inte våran stopknapp. Så vi hamnade vid något färghus? haha.  Aja. Sen åkte vi raggarbil in till stan. En assnygg ;} haha.  Sen så gick vi runt där på stan och fummlade runt, visste inte vart vi skulle gå och blabla.. Sen träffade vi på sebbe & hans gäng. haha :D Treligt trelivgt.

Näe nu ska jag ta och duscha! Luktar säkert brännt däck sen igår!
haha. yscha.


det var nästan igår.."Det sägs att tiden står stilla när man blir kär
och jag kommer ihåg vad jag önskade just då.
Att tiden skulle stod stilla i månader, år
jag kan komma ihåg, det var nästan igår."


Vill du höra en hemlighet?

Psst.
Tänkte berätta att jag har skaffat mig en bilddagbok nu. Fast jag har en känsla av att jag inte kommer att lägga in så många bilder där. Jag är så dåligt på att knäppa kort på saker som händer.. haha. Men. jag har en som sagt och vi får väl se, jag kanske blir bättre på att ta kort nu! 
(nu när jag måste.) Änsålänge ligger det 5 bilder uppe, tror jag.. 

 
http://ensandstorm.bilddagboken.se/