Fredag

Allt detta godis ritande gör mig godissugen, men jag har en chipspåse som ligger och väntar på mig till kvällen, så det känns lite lugnande. Allt godispratande jag pratar om, det får ni se senare när allt är klart!

Har fått mina små bakelser sålda på Tradera också, så nu ska det bara slängas ner i en postlåda och skickas till Alingssås den här gången, hoppas hon som köpte dem blir nöjd! Lite extra cash för mig skadar inte heller ;) Nu ska jag återgå till min brassestol här på baksidan. Skoljobbet kan väntas till senare ikväll då när det har blivit lite svalare ute.

Veronica Maggio

Jag tackar och bockar för att veronica släppte sin nya skiva,
hade inte kunna kommit lämpligare då jag börjat tröttnat lite på min spotify lista..
Har redan hittat min favorit Satan i gatan


Onsdag

Det känns faktiskt helt okej att kunna plugga ute på altanen där termometern nu står på 23 grader, superskönt! Har dessutom kommit på vad jag ska ta och göra, allt upp skissat så nu är det bara att fixa in det i datorn och det ska nog inte heller gå så smärtsamt skulle jag tro, tror det kan bli rätt roligt. Hade lite ångest igår om vad jag skulle göra, men ja, det löste sig rätt snabbt ändå, tack och lov!

Påsken har för iövrigt varit superskön, syster kom hem med halva sitt zoo, sina två marsin och sin katt. Åt en massa god mat och låg och jäste ute i solen så inte ska man klaga! Sommarfötter och fräknar återuppstod efter lång vinter, kunde knappast kunde tro ett tag då när det var snö som täckte halva altan rutorna och man knappt kom ut för all snö. Men nu är det ett minneblott! Nu väntas soliga dagar!

Torsdag och påsklov!

Var ner på stan med Maria och hittade dessa underbaringar på Åhlens. Har fått någon fnatt för träskor, sjuktsnygga, ser kanske inte sådär jättefina ut på bild men ja, jag gillar dom! Dock vet jag inte om jag vill punga ut 500spänn på dom... det återstå att se.  Men fina var dom allt!



Har föriövrigt tagit påsklov nu, åkte till skolan imorse vid halv 9 och tog tag i att skriva ut allt och det gick ganska så smidigt ändå trotts att det blev lite små trassel. Hann tillochmed göra ett litet kuvert till min lilla folder också, kändes som den fick sig ett lyft av det, haha. Dock inte helt nöjd, men så nöjd jag kan bli så att jag kan lämna in det iallafall. Tror jag spelade över lite med dom där små bubblel-liknande sakerna.. men vad tusan! Helt ok!



Tisdag

Åh jag blir verkligen tokig på detta. Var iväg till skolan igår för att jag hade tänkt skriva ut,  och ja, självklart gick det inte som jag ville. Alltingen blev det för stor eller för litet när jag skrev ut, det fanns verkligen ingenting där emellan. Så nu måste jag ta och ändra om formatet lite för att få det som jag vill..

Inte nog med det, imorse när jag åt frukost kändes det som det lika snabbt skulle komma upp igen, så det där med att äta har jag varit lite lugn med idag... hua, vill verkligen inte åka på nått nu under påsk med all god mat och allt, haha! Har iallafall legat nerbäddad i sängen idag ihopp om att bli lite piggare tills imorgon!

Om vi vann en miljon


Lördag

Tog och gjorde en impulsbakning igår, kände att jag inte hade så mycket bättre för mig och sen även fast att jag vet att jag inte kan baka, så kan jag fortfarande inte ge mig.. Den här gången blev det jordgubbsmuffins! Och faktiskt så blev dom helt ok! 




Nu däremot ska jag bege mig mot duschen, sen iväg till Therese för en liten tjejkväll!

"Fikarep som är hur sött som helst och helt utan socker!"

Nu har jag just lagt upp en auktion på tradera där jag kommer sälja några utav mina små bakelser! klicka på bilden för att komma direkt till auktionen. Och jag kan säga att inom en snar framtid kommer även små virkade jordgubbar att dyka upp! ;)



Torsdag

Gud vad härligt väder det är ute nu! Det är till och med så varmt att man kan sitta i shorts och linne bara, i och för sig är det bara på altan där det är lä, men ändå det börjar bli riktigt varmt och skönt ute nu. Härligt! Började dessutom att bli klar med webbsidan, vilket också känns superskönt! Inte nog med det, är klar med tidskriften nu också så imorgon hade jag tänkt kila iväg till skolan en sväng för att skriva ut det så att jag sen bara kan kopppla bort allt som har med skolan att göra då det på lördag vankas tjejfest hos min kusin och bio på söndag. "Hur många lingon finns det i världen?"


Är det någon som vet förresten när man får pengar från Csn? Är det slutet på nästa vecka eller är det om två veckor?

Amigurumi! Beställningar?

Baktime, eller? Nope, har fått lite beställningar på "virk-fika" så nu har det grejas och donas så jag har ont i både axlar och rygg, men vad gör man inte för lite kosing? Sen är det faktiskt rätt skönt att ha nått att göra mellan allt plugg..  Jag vann ju inte dom där 52.000 på mix megapols mystiska röster som egentligen var tillägnad till mig  ;)
Hade tänkt lägga ut lite på Tradera framöver också, så om ni är intresserade så får ni ta och hålla lite utkik här annars kan jag gärna göra beställningar via bloggen också om det skulle vara någon som var intresserad, skriv isåfall. :)

Påfågelring, en fin sådan!

Tradera må vara den en av dom finuligaste påhitt någonsin. Ropade nyss hem en fin påfågel ring! Inte helt dum om jag får säga det själv, lite annorlunda sådär, lite som alla mina andra ringar, och inte likadana som alla andra har. Det är nog det som gör att Tradera är lite extra roligt, man har möjlighet att hitta grejer som ingen annan har, istället för att gå ner på stan på någon smyckesbutik och sen upptäcka att halva stan har likadana smycken..
Nog för att jag kanske inte använder som allt så ofta, någon gång då och då, men annars pryder dom mitt smyckesträd väldigt fint. Man kan aldrig ha för många fina ting i vardagen!

Tävlar hos Sofia!

Tävlar hos Sofia om ett hudvårdsset värde ca 300kr, här hittar ni tävlingen!

Lördag

Lite sommar och värme, tack?

Fredag

Herregud, någonting som verkligen har gått mig på nerverna dom senaste dagarna är faktisk Mix megapol och deras tävling "Mix megapols mystiskaa röster" där det går ut på att dom spelar upp ett klipp där 3 olika kändisar säger "Mix megapol, mer musik & bättre blandning" och ha chans att vinna pengar, det började med 1000kronor men för varje person som svara fel lägger dom på 1000krornor till, så nu är det uppe i några tusen.. 34000...

Och jag som har i princip spendera mina dagar åt att försöka färdigställa tidskriften någorlunda till att lämna in en dummy eftersom jag tydligen fick en tidigare deadline pga min lärare skulle bort under nästa vecka... hur som helst, så har "Mix megapols mystiska röster" verkligen gjort att jag fastnat att lyssna, vare sig jag vill eller inte, aning underhållande är det också. Folk är som galna. Dock tror jag att jag vet vilka det är pga av alla's missar, dock känns det nästan helt intill meningslöst att ens försöka då man ska vara samtal nummer 10 in för att kunna gissa och ha chans att vinna. Men tanken att bara kamma hem 33000 är inte så dum. Då hade jag garanterat bara jäst hela sommaren...

Nu ska jag ta och skicka iväg dummy'n och sen ska jag bara göra sånt som jag gör allra bäst! Göra ingenting!

Tävlar hos Emelie!

Nu testar jag på turen igenom att vara med i en tävling!
Jag är med och tävlar hos Emelie om det här fina nyckelhalsbandet, 
Wish me luck!

Plugg-bubblan

Tar och försvinner några timmar in i "plugg-bubblan." Formgivning till tidningen och mockup är det som står på schemat för kvällen! Till det bjuds det på nybakade muffins och The Script!


What Are Words




"Chris Medina's audition fick lysande recensioner från American Idol's dommare och hans gripande historia gjorde honom till en omedelbar favorit bland fansen.

Chris Medina gjorde ett framförande av "Break Even" av The Script, tillägnad till hans flickvän Juliana Ramos, som drabbades av allvarliga hjärnskador i en bilolycka bara två månader före sitt bröllop. "

"Jag var på väg att göra löften två månader före olyckan.
Vilken typ av kille skulle jag vara om jag gick när hon behövde mig mest?"