Gratis är gott, den här gången extra gott!



Hihi



Heja Chrome! Heja heja heja!

Torsdag

Nu kan jag då ärligt säga att jag är så slut som en människa bara kan bli. Efter att först ha cirkulerat runt i Söderhamn för tidningsutdelning för Ambasssadören och sedan pyst runt på stan halva kvällen så kan jag säga att mina små stackars fötter är helt slut. Är så trött så jag nästan ser dubbelt också så jag skulle tippa på att det blir en tidig kväll ikväll. 


hiii, min annons som jag har gjort för i Ambassadören var med i det här nummret! Tog en liten snabb bild med mobilen på den idag, färgerna stämmer väl inte till 100%, men ni får nöja er med den så länge, lägger ut bättre bilder sen på hela baletten på både affisch, vägskylt & header när hela kalaset är över. :) 





Onsdag

Fy bubblan säger jag bara.

Var i skolan idag föratt det var några snubbar som var på besök för att se hur utbildningen var och hur vi har upplevt den.. jag trodde jag skulle dö, förstod inte varför jag ens åkte? Men inser sånna här stunder att jag är alldeles för snäll som ställer upp på det, jag menar för det första så gav det varken mig nått och för det andra så förändrade det inte hur det har varit på skolan med alla byten av lärare och hej å hå vilket har gjort att vår klass har hamnat lite i kläm. Var helt slut som en människa kan bli när jag kom hem efter att ha suttit och lyssnat på en massa, så slängde omkull mig i sängen en stund. Men efter att ha samlat lite energi med hjälp av lite sömn och mat så var jag på benen igen!

Var ut och gick en sväng ikväll med, var till mormor med ett paket som hon hade beställt och sen tog jag en liten runda runt Granberg. Påvägen hemåt igen så mötte jag på en liten men tjock igelkott, dessutom så såg jag en sädesärla när jag var hos mormor! Vår på gång?




Det var så fint igår förresten! Regnade på eftermiddagen efter att jag hade kommit hem ifrån Söderhamn och precis utanför vår dörr så växer det en hel grupp med små fina krokusar, var tvungen att stanna upp i regnet och fota lite. Blommor i sig är ju nått speciellt, men när det är vattendroppar också, då är det ju svårslaget. Och jag säger det åter igen, instagram  det är gräjer det!!

Nu blir det till att sova och ladda upp inför morgondagen då det står tidningsutdelning utav Ambassadören i Söderhamn på schemat!

Det här med tävlingar

Tänk att jag alltid blir lika förvånad när jag ser nått mail om att jag har vunnit nått, nu pratar jag inte om alla dom mail jag (och många andra) får veckovis om att jag är utvald till att få en lyxvilla i L.A, bli miljonär eller få världens snyggaste häck, icke. Jag har ansträngt mig och tävlat på riktigt.

Sist var det ifrån fritidsresor för 2-3 veckor sen? Fick då en handduk på brevlådan. En stor fin ljusblå handduk, det ända negativa var att det stod fritidsresor på heeeela handduken, fin liten reklam sådär för Fritidsresor.  Hur som helst, nu idag fick jag mail om att jag hade vunnit en tävling genom Hallonlakritsskalle på Facebook. Undra vad det då kan vara jag nu vann? 1kg med bara hallonlakritsskallar? Det återstå att se. Jag ska uppdatera er när jag ser att jag får ett mystiskt paket dimpa ner i brevlådan.

Det roligaste är iallafall att i båda vinnarmailen som jag fick ifrån Fritidsresor och nu, hallonlakritsskalle/Bubs Godis så stod det att jag hade en bra motivering och rätt svar. Frågan är bara, vad motiverade jag? Men ja, jag antar att det var bra iallafall, haha.

;>


Fynd till garderoben

Idag har det blivit lite av varje. Åkte och storhandlade med mamma, var samtidigt in en sväng på Jysk där jag hittade jättefina små, ja, halm korgar? 115kr styck. Passade min lilla walk-in-closet som handen i handsken. Så när jag kom hem så blev det lite ommöblering på hyllorna, samt att jag rensade ut lite kläder som jag knappt har användt. Funderar på om jag alltingen ska lägga ut lite här på bloggen eller om jag skickar ut det på Facebook (finns ju nått köp & sälj där, om jag gör det så kan jag ju kanske få slippa skicka allt också), ELLER också Tradera som jag brukar ha kört med förut. Hann lägga ut ett par jeans där, här hittar ni dom , så om det är någon som känner sig lite sugen på dom, ropa in dom!

Såhär blev det iallafall i garderoben. Superfina! Sen när jag flyttar så behöver man ju inte ha dom på hylla sådär, funkar nog att ha på golvet lika gärna. Hur som helst, glad_tjej_91



Det fina med livet

Åh man blir alldeles varm i hjärtat av att läsa sånt här fint. Nästan så jag vill gråta en skvätt för att det är så fint! Jag kommer att krama sönder henne när jag ser henne!

"äntligen så får jag träffa min fantatiska vän, malin. imorgon kommer hon hem hit, grillkväll och massvis med prat att ta igen.
såhär glad har jag inte varit på länge!

hon är en av dom två bästa människorna i mitt liv. det är tack vare henne jag är den jag är idag, att jag har kommit såhär långt. hon är ett bevis på att det finns riktiga vänner. bästa vänner. aldrig har hon lämnat min sida (och inte jag hennes heller) trots mina brister och tjat om samma saker dag in och dag ut på elevhemmet.
hade jag en tidsmaskin så skulle jag åka tillbaka till den tiden på elevhemmet och leva om samma ett och ett halvt år med denna människa.
jag är så obeskrivligt tacksam över att jag har en malin, min alldeles egna bästa vän malin.
jag hoppas att vår vänskap alltid kommer att finnas där. att vi vet exakt vart vi har varandra trots att vi är dålig på att ses."

Jag är så otroligt glad att jag har en sån fin vän som Erika. Och jag tror verkligen att vi kommer att ha kontakten fram tills att vi är så grå och skrynkliga att vi knappt kommer ihåg vad vi själva heter. 

Söndag

Happ, då var jag tillbaka där igen. Vita skor som blir grådassiga efter en helg. Tacka vet jag galltvål, det är det hemligheten bakom vita skor. Låter äckligt som tusan, men ack så effektikvt det är! Alla borde införskaffa sig det om man har vita skor som man vill hålla vita.

Men ja, även som förra helgen, blev även den här helgen fin. Jag och Maria kom inte hem förrens vid halv 10 imorse och då bar det raka vägen till sängen för lite sömn. Det behövdes. Men kul hade vi! 



Woohoo som jag har väntat!


Instagram till Android, jag är tokigt glad! Nu finns det yttligare ett skäl till varför man inte ska köpa sig "ett äpple"... ;) 

http://instagr.am/p/JFW8eUtH9X/

Sail


Systemkassensdag



Så sant, så sant. Dom små gråa skulle nog också fira påsken lite extra iår.Jag vet inte vad dom hade tänkt smutta på ihelgen men jag iallafall kom hem med några fina Pistonhead och lite vin. Pistonhead ölen kan ju inte annat än smaka gott när den är så fin? Blir nog en bra helg hur som helst. Både för mig och dom små grå.

Fin kväll med en fin vän!

Det är så otroligt skönt att ha vänner som man verkligen vet vart man har dom. Jag har turen att ha fina vänner som jag verkligen vet var jag har dom. Och att vi inte ses på ett tag, det gör inte så mycket, vi vet fortfarande vart vi har varandra och vi tar alltid upp där vi slutade sist, typ. Uppdaterar om vad som händer i livet. Otroligt glad för mina fina små!

Imorgon gör jag sista rycket för den här veckan på praktiken, sedan blir det lite lång ledighet över påsk här. Ska däremot jobba lite med lite privata grejer som jag har, bland annat ska jag skriva ett personligt brev och skicka iväg till Broby Grafiska sen har jag även i uppgift att ta fram lite alster ifrån min tid på Idévärlden plus skriva en liten rad om mig! Varje år så gör avgångsklassen en portfolio med hela klassens verk som delas ut vid avslutningen, blir som ett minne ifrån allihopa, lite som en skolkatalog ungefär, fast ändå inte. Ska bli superkul att se slut resultatet den 1 juni då när vi slutar! :)

Helgen

Såg imorse när jag skulle iväg på praktiken att mina skor var inte så vita längre efter helgens bravader.. Såg ut som Malin 4år hade varit i farten och klampat runt i lera och släpa fötterna efter sig. Men, jag hade det trevligt iallafall det är väl huvudsaken iallafall. Och nu ligger skorna i en hink vatten ihopp om att dom kanske blir liiite vitare igen.

Började med att Maria och jag fick för oss att hitta på någonting haha, vid 8 tiden på lördagen? Bättte sent än aldrig liksom. Hur som helst så vi åkte och handla vindruvor, ost, kex och hårfärg och hemma hos Maria väntade sedan en flaska vin. Och en gång för alla så blev Maria blond! Och det hela slutade med att drack upp en flaska vin och drog ner mot Tranan. Oplanerad utgång, inte helt tokigt!