Angående projektet.

Jag har brytit mitt mönster helt och hållet i snart en veckas tid.
Jag som alltid brukar älska att göra det grafiska i projketet och brukar alltid göra det först för att det har varit det roligaste. Men nu har jag helt plötsligt bara tröttnat. Anledningen till detta är att jag har sån otrolig fantasibrist just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och att det ska vara en spelplan som ska se antikt ut gör det hela ännu svårare.

Till en början hade jag faktiskt en ganska så klar bild på hur det skulle se ut. Gammalt slitet textur papper som skulle vara basen till det hela, en fin brush på en antik staty och sen något liknande vad det gällde spelgången. Men jag gav upp rätt tidigt.

istället har jag faktiskt ägna tiden åt att skriva svar på antika texter, närmare bestämt 4st nu snart. Och jag förstår inte själv att jag orkar. Men det känns på nå vis, att jag har så pass bra betyg i det grafiska så att det egentligen inte behövs, fast egentligen kan jag inte tänka så heller, för det ska ju vara klart och att arrangörerna ska göra en utvärdering på spelplanen sen också. Så jag måste göra det. Men när, det vet jag inte än. Kanske då när jag har hittat min fantasi.

Till helgen blir det utgång! Buller & bång!

Kenny Starfighter

Jag och min syster var som sagt på Kenny Starfighter igår i gävle och jag måste säga att det var värt. Den var hur skön som helst. Visst det fanns väl vissa stunder då den var lite långsam, men det vägde upp ändå. Jag älskar humorn i den.
Som när kenny blir blåst in mot en pissoar och slår i rumpan.
"- aj aj aj, mitt på knölen mellan skinkorna!"

Dessutom var det faktiskt bra skådespelare med. En massa som man känner igen sen tidigare. Brasse brännström, björn gustavsson, johan glans och två andra humorpersoner som jag inte kommer ihåg vad dom heter. Bra var den iallafall! huvudsaken det.

Klicka
här för att se videoklipp från filmen, där finns även "aj aj aj, mitt på knölen mellan skinkorna-klippet" :D
Det höll på att bli så att jag skulle få sitta och vänta på station idag i Gävle, eftersom både jag och min syster hade glömt bort tiden. Jag kollade bara helt plötsligt på klockan och såg att den var tio i två och tåget skulle gå tio över två. Och det tat ca 20 minuter att gå, så det blev stressigt. Vi fick springa sista biten till tåget så att jag inte skulle missa det. Och det var precis på håret jag hann med.

Våffeldagen

Våffeldagen idag och jag har faktiskt ätit våfflor också! Det var riktigt gott.

Nu är det spikat på fredag ska jag ta tåget ner till min syster i Gävle. Vi ska kolla på Kenny Begins.
 Kenny, en klassiker, ett barndomsminne och bara allmänt ful. Sen så sover jag kvar där över natten och sen vet jag inte riktigt när jag kommer hem på lördagen, det som är bestämt är iallafall att jag ska hem någon gång under den dagen.


Ännu mer trött & sliten.

vilken jävla skitdag. Allting började med att jag halvsov mellan 5-6 eftersom jag låg och funderade på om jag verkligen hade ställt min klocka rätt och om bussen verkligen går klockan sju eller om det är sex. Sen fortsatte det med att jag snooza 3-4ggr innan jag lyckades kliva upp och ta en dusch. Sen gick det väldans fort med allting. kläder, smink, frukost, packa ner skolböcker och annat nödvändnigt och sen bege sig ut till bussen vid tio i sju lite lätt springande. Ser då att bussen inte står bakom kiosken som den ivanliga fall brukar göra vid den tiden. Men så tänkte jag att det kanske kom snart. Men det gjorde den inte. Om nu mamma hade varit hemma idag så hade jag förstås ringt till henne och sagt att hon skulle fått skjutsa mig, men det var hon ju självklart inte. Enda gången i världshistoren, nästan. Hon åkte till min syster i Gävle igår föratt skjutsa ett av hennes marsvin till vetrenären eftersom han var förkyld, knappt åt någonting och var bara jätteslö. Så oturligt nog så fick jag stå kvar där i snöovädret.  Medans så ringde jag till pappa, som ringde till xtrafik.

Sen kom bussen 07.20 vilket gjorde att jag missade 172:an som jag egentligen skulle åkt med OCH tåget som jag annars hade kunnat åkt med. Så jag ringde till pappa igen, han ringde xtrafik som sen ringde upp mig och prata och försökte lösa problemet. Lösningen blev den så att jag fick vänta till 07.50 då jag skulle ta ljusdalsbussen och sen vidare därifrån med hudikbussen. (Vilket skiljde bara 5 minuter emellan.) och sen ifrån hudik taxi ut till skolan.

Och visst, det funkade ju. Men jag gör helst inte om det fler gånger.

Det roligaste med det hela var att han som körde taxin hade bott i samma område som jag bor i! Han hade även varit med min mamma när dom var liten. Fast mormor tyckte han var så busig så att han fick inte vara med dom om han inte skärpte sig sa han. Typiskt exempel på att världen är bra liten.

Det roligaste med det var att när han började fråga vart jag kom ifrån och så, så svarade jag ju sen när jag började fråga precis vart jag bodde & vad jag & mina föräldrar hette, då blev det faktiskt lite läskigt. För han berättade ju inte förrens efteråt att han hade bott där och att han kände typ halva min släkt och familj. Jag trodde ett tag där att han skulle komma och hemsöka mig.

Trött & sliten.

Den här helgen känner jag att jag knappt har sovit någonting.. Mathias har varit helt omöjlig att sova med den här helgen. Han har prata i sömnen, sparka och flängt med armarna och varit morgontrött. Så ja, jag har knappt sovit. Så just nu så känner jag mig jättetrött och sliten. Och värken i nacken börjar på att smyga sig fram igen. Så faktiskt, för första gången kan jag säga att det ska bli skönt att sova hemma inatt, haha. 

På fredag ska jag åka ner till min syster i gävle, gå på Kenny Begins! :D


Fredag

veckan är avklarad och det känns verkligen skönt som sjutton att det är helg nu. Jag har jobbat häcken av mig den här veckan känns det som. Eftersom jag var sjuk förra veckan då när projektet började hade jag verkligen ingenaning om vad jag skulle göra och när det skulle vara klart, men imåndags lastades allting på mig dvs att vi ska göra en varsin spelplan, skriva frågor om valfritt ämne inom antiken, läsa nån littelär text och skriva en lite längre text om antiken. Och igår fick jag reda på att deadlinen för frågorna. Och förutom att jag fick reda på deadlinen så kom ju Robert Wells till skolan och föreläste, om vad vet jag inte eftersom jag aldrig riktigt fick något begrepp och för att jag inte stannade och kolla. Men jag såg han. Det var faktiskt lite roligt.

Nu ska jag äta tacos med mamma & pappa och sen ska jag åka hem till Mathias och myspysa, äta gott, kolla på let's dance finalen och hålla tummarna för Magnus!


Rockweekend?

Nyss kommit hem från Hudiksvall.

Satt tidigare idag och kollade runt på festivalinfo.se där jag kollade på rockweekend som är mellan 9 & 11 juli, och faktiskt så blev jag lite sugen på att gå. En dags pass kostar 595kr och 3 dagars festivalpass kostar 995kr. Så jag hoppas verkligen att edguy och h.e.a.t och möjligen arch enemy spelar samma dag, för det skulle ju vara väldigt roligt att se.  Synd bara att inte dead by april ska dit, då hade jag beställt biljett direkt. Men jag har några månader att bestämma mig. Så än sålänge får det liksom ligga och sväva lite.

Shuttershades ägare.

Nu är dom mina, mina alldeles egna shutter shades. Det blev ett par svarta. För iövrigt så fick jag hem mina döskalle örhängen som jag ropade in på Tradera. Jag fick betala 30spänn för dom, vilket inte alls är mycket med tanken på hur långt dom hade åkt. Dom kom nämligen ifrån Thailand. Lite roligt att det har flygits från andra sidan jordklotet för att sedan användas av lilla mig, i lilla Bollnäs, haha. Men jag klagar inte, dom var lätt värt 30spänn! :D Jag bjussar på en bra låt, Kanye West - Heartless. Grymt att dom har gjort videon i pop-art stil.


Hand made fonts.

Jag satt och klickade runt lite idag och hittade den här sidan, http://www.handmadefont.com/ , handgjorda fonts, hur häftigt som helst om jag själv får säga det. Om man ändå hade varit så smart och kommit på den idén. Då hade man tjänat mycket. Jag gillade idén starkt mycket, det blev liksom mer liv i det hela på nått sätt.Beyonce - Halo


Melodifestivalen

Just nu är det melodifestivalen på tvn och jag måste faktiskt erkänna att det är rätt så bra låtar iår och även att jag just nu har hamnat i kategorin "tjejer under 14år som är kära i EMD." Kanske inte kär, men dom är riktigt bra, haha! Tror att dom har stor chans också om dom går vidare till eurovison. Men vi får väl se vad det blir som skickas iväg till, ehm, ja eurovison.

Dead by April - Losing You

äntligen så hittade jag låten från Robinson reklamen,
"Dead by April - Losing You"Dessa kommer bli mina innom en snar framtid.


Less

Roligt att åka hemifrån klockan kvart i sju på morgonen och sluta skolan tjugo över tre men att inte komma hem förrens sju på kvällen.

Förklaringen till detta är att mitt tåg vart försenat så jag åkte över ljusdal istället. 
Det var enbart föratt jag var supertrött & ville hem så snabbt så möjligt OCH föratt det var första skoldagen.

Light


Mitt bidrag till "Häftigaste bilden" som 
musiikfreak har ordnat.

Bio?

Förvånads värt så kom jag och Mathias ner på stan en sväng idag! Men tyvärr så hittade jag ingenting av det jag skulle ha, kom istället hem med en hårinpakning. MEN de fanns faktiskt ett par leggins som jag tyckte var fina men då var det slut på min storlek, fanns bara 40-46 vilket skulle bli alldeles för stort på mig, haha! Men nu vet jag iallafall att det finns där så det är bara att hålla utkik.

Ikväll har jag funderingar på om jag kanske ska ta och kolla på bio, (om det inte blir att se den ikväll, så blir det senare iveckan) I taket lyser stjärnorna. Det var ju funderingar på att jag och Maria skulle se den när vi var i Gävle sist, men ingen av oss orkade att stanna kvar där till 9, så istället åkte vi hem. Så nu kom en ny chans, fast i Arbrå (utav alla ställen).
jag är föriövrigt skitless på att hitta på rubrik till varje inlägg.

Lyxfällan med Anna Hibbs

Jag kom just på en grej, igår på lyxfällan så kunde man se om 23åriga Anna Hibbs, en svensk kändbloggerka. Hon tjänade drygt 30tusen i månaden men fick ändå inte ekonomin att hålla och istället så fick hon en massa räkningar som hon inte betalade. Hon la inte ens undan någonting! Om det var så att hon blev utan pengar så gick hon alltid till sin mamma eller pappa så fick hon! Hon var som en 23årig som hade en 14årings tankar, allt handlade om att shoppa. Egentligen spelar det ingen roll hur mycket pengar man tjänar om man ändå inte kan hanskas med dom, var det första jag tänkte när jag hörde vad hon la ut pengarna på.

Efter att lyxfällan hade varit där hade dom kommit överens om att hon skulle inte fråga efter pengar utan att hon skulle klara sig på det hon tjänade enbart och varken hennes mamma eller pappa fick ge henne självmant. Så när lyxfällan kom tillbaka kom frågan "-och du har inte fått några pengar från mamma och pappa heller?"
"-nej, men mamma ville ge mig."

Där kom förklaringen till det hela.

Sedan berättade hon att hon inte heller hade impulsköpt så mycket heller utan hon hade tänkt mer på om hon behöver det eller inte. Det var som en jacka hon hade sett som kostade 9tusen tror jag att hon sa, så den köpte hon för att den var snygg och dessutom på rea! Den hade tidigare kostat 25tusen. Då slog tanken mig, "vart hittar man en sån dyr jacka?! Det är sjukt. "

Sedan fick man reda på att den biten som hon åker taxi, tog 5minuter att gå, men hon åkte taxi för 150kr då när hon hade "finskor" på sig.  

Det var faktiskt riktigt roande att kolla på det, haha!

Asos.comHar ni sett något snyggare? Från asos.com

Helt underbart, dessvärre så kostar det en hel del.1 pund motsvara ungefär 13 kronor tror jag och då kan ni ju tänka er 70pund! Det blir ungefär runt tusenlappen. Och eftersom det är pund, så är det förstås ifrån england vilket då om man skulle beställa kläder skulle få betala bra mycket för frakten också. Det blir ju snuskigt dyrt för ett linne om man räknar den totala kostnaden, vilket nästan gör att linnet inte är lika snyggt.

Men hur som helst om man bortser från priset så är det snyggt.

För iövrigt har jag planer på at gå ner på stan imorgon för att kika efter ett par spetsleggings, ett par slitna jeans och kanske någon fin t-shirt. För jag har gett upp med klänning-letandet nu för ett tag eftersom nu har jag letat konstant efter en i en månads tid och om inte mer! Så nu ger jag upp och lägger pengarna på annat, haha.

Nej, nu ska jag ta och spåna vidare på min blogg-design!
hej.

Uppdatering

Nu har jag verkligen varit dålig på att uppdatera, men för det första så har jag inte haft riktigt tid med det och för det andra, ingen ork. Men nu har jag inget bättre för mig, så kan dra dom senaste dagarna lite snabbt sådär.

I fredags sov jag över så att jag kom inte iväg till skolan, eftersom det är så dåligt med bussar osv emellan bollnäs och hudik.  lördag - fest & utgång med Mathias och hans grabbar och väl inne på tranan träffade jag på gamla barndomskompisar, vilket var jätteroligt :D Söndag bestod för det mest av att bara ta det lugnt, och spela the sims. (!) Jag köpte till några sims skivor i veckan, 49kronor styck. Kändes lite sådär konstigt att köpa dataspel, tror inte jag har gjort det på fleeera år. Men det är iallafall skitkul, så jag ångrar mig inte. Haha. Och igår, måndags, så var jag iväg till frissan och klippte mig. Blev ingen större skillnad, men det var ju så jag ville ha det, topp-klippning bara för att få bort det slitna. Sen idag blir det förmodligen att spela sims lite grann 8) och imorgon åker jag & mamma ner till gävle till Linda. Ska hämta hem "dom små" eftersom Linda ska till Arvika ihelgen.Fira lördagskvällen med en utgång

jag kan bara säga att lördagskvällen blev väldigt lyckat, nästan för lyckat ett tag. haha!