Helgen.

Nu är jag verkligen hur trött som helst, känns som om det har varit full rulle hela helgen. okejdå, fredags då tog jag faktiskt det ganska så lugnt. Men igår och idag har bara flygit iväg. Igår skulle jag som sagt "julstäda" lite, (vilket inte blev av) ,åka ner på stan (som jag gjorde) och sen hjälpa Mathias, som jag gjorde på sätt och vis.  Jag var inte med att flytta över grejerna från gamla lägenheten till den nya, men jag hjälpte honom att packa upp och greja. Kändes som tiden bara flög förbi där, vi kanske började någon gång vid åtta? Och blev klar runt halv tolv- tolv? Det var rikgtitg roligt tyckte jag, men han som hade gjort det där ungefär hela dagen var skapligt less på det. Men jag kan säga att dom få sakerna han har fått upp än sålänge så är det mysigt, så det kommer förmodligen bli jättebra det där när allting är klart.

Och idag, vaknade jag hos Mathias, åt frukost vid ett frukostbord! Hör&höpna. Tror både han & jag tyckte det var rätt mysigt att sitta och äta frukost i lugn och ro vid ett riktigt köksbord och inte ett litet tvbord. Jag tyckte det iallafall. Sen började vi rota lite i lådor men blev bara mest rotande, sen gick vi över till gamla längenheten och städade det sista och seeeeeen åkte jag hem för att jag skulle med till Ulla & urban, föratt vi skulle fria Urban som fyllde år för ett tag sen och sen mormor som fyller år nu på Tisdag. Grattisgrattis. Tänkte att jag skulle kolla uppe i Hudik nu imorgon kanske om jag hittar någon fin liten present till henne som jag kan ge henne på Onsdag när jag kommer hem.

Förresten, pepparkaksgubben till Noah
är fortfarande lika söt, om inte mer!
Här har vi
PEPPE!

 

.

Har nyss kollat klart på en av Tim Burton's filmer, The Nightmare Before Christmas. Riktigt mysig film. 
Han har ju även gjort Edward Sissorhands och Corpse Bride också två helt otroliga filmer. Man kan inte förstå vart allting kommer ifrån. Han har en helt egenstil. Lika så det levande slottet och Totoro av Hayao Miyazaki.
Om man nu skulle fråga vad mina vänner tycker om dom filmerna, skulle jag tro att dom inte alls tycker det är någonting speciellt eller inte alls tycker om dom överhuvudtaget. Men jag gillar lite annorlunda filmer, jag vet inte varför. men jag har bara fastnat för det. Nog om det.

Var ner på stan idag för att köpa lite pälor till Lindas julklapp, och vart går man om man ska ha pärlor? Jo, sax&tyger. Det finns ju hur mycket pälor där som helst. Så jag om ut där ifrån med en massa fina pälor, men priset det skippar vi.
Men nu ska jag ta och åka hem till Mathias, till hans nya lägenhet. :D

tjing.

I'll take a risk, take a chance, make a change and breakaway

Inatt var det sista natten jag sov hemma hos Mathias etta, för idag flyttar han ut och in i en tvåa, hahaha.  - på andra sidan gatan. så först ska jag ta och göra en snabbstädning här hemma och sen åka ner på stan och köpa lite mer julklappar sen kanske man går bortåt Hedhamre och hjälper till med lite flytt lådor.
Så nu ska jag iallafall ta och börja med att hoppa in i duschen, sen börja på med städningen.


Fipplade förresten lite mer med "Gwen-bilden" såg ju att hon såg alldeles
grisrosa ut i ansiktet så  jag ändrade lite. Och det blev mycket bättre. :)

Gwen Stefani.

Idag har det varit en sån där dag så man helst av allt vill vara själv i hela världen. Slippa vara social & trevlig, haha. Det låter ju hemskt att jag säger så, men jag är en sån som behöver vara för mig själv ibland, jag gillar det dessutom.S¨jag har suttit och jobbat med Illustrator hela dagen idag, mums på det. Gwen Stefani blev mitt offer den här gången, fast hon fick svart hår istället för blondt, för det såg mycket snyggare ut. Klandra mig inte nu för att det är ojämnt, hennes öra är inte klart,  osv, det är första gången jag ritar av någon sådär. Men Det vore ju roligt att höra vad ni tyckte. :) 

Annars idag så har jag handlat lite julklappar, var så grymt skönt att vara lalla runt i min egna lilla takt. Hittade julklappar åt Min syster och Noah, & Noahs julklapp var supersöt, en pepparkaksgubbegosdjur, haha! Den var så söt så jag nästan skulle kunna behålla den själv. Men icke, den ska till Noah.  

Imorgon åker jag hem till Bollnäs igen. Och Mathias flyttar ju nu ihelgen också så det blir nog att man hjälper till och bär några flyttlådor. Annars ska jag nog ner på stan. På Åhléns & Teamsportia/Intersport. Ska kolla på mer julklappar både till mig själv och till andra. Här är bilden jag gjorde tidigare idag :)


Tjugosjätte november

Det är onsdag idag, vilket betyder att jag är hemma i Bollnäs hela kvällen och åker tillbaka till Hudiksvall imorgonbitti.
Och eftersom jag är hemma så blev det "riktig" mat, dvs inget uppvärmt/micrat. Jag börjar bli ganska på less på sånt nu faktiskt. Men iallafall har nyss smällt  i mig kantarell-pasta som jag hittade recept på någongång i sommras. Den hade en ganska så "rolig" smak måste jag säga. Det luktade inte alls gott, men det visade sig sen att smaken var helt tvärtemot. Den var helt okej faktiskt.  

Satt och kollade på lite skidor idag också förresten. För dom som jag har nu, har jag haft ett bra tag så det skulle sitta finfint med nya nu till vintern. Så man kan alltid hoppas på att tomten kommer med någon av dom. Om inte, så investerar jag dom själv. Kanske inte just nu, för jag måste köpa julklappar till alla andra först, seeen kan jag unna mig lite. Än så länge har jag bara fixat en julklapp, vilket är till min syster. Men jag ska ta någon runda på stan nu någon dag så man får det klart i tid och inte behöver springa runt i sista minut. För då brukar det också bara bli pajas av allting. Då köper man bara någonting för att. Ungefär. Sånt hatar jag.







Pearl skidorna tyckte jag mest om.
8)



"Kom igen nu, ett två, ett två!"

Dagen har varit helt superb.
började med projekt två pass och sen eftersom Lena är borta så slapp vi ha Arbetsätt och lärande, vilket känns ganska så skönt just nu. Så istället hade vi Marie och ja vad jag gjorde, det kan vi nästan skippa. För jag  kände bara för att sitta och klicka runt på en massa sidor, deviantart, bilddagboken, msn, aftonbladet och en massa annat strunt.. Men jag fick ändå faktiskt saker gjorda trost det. OchJag ligger inte lika illa med projektet som jag gjorde igår,  är klar med uppsatsen, affischen, utvärderingen det som är kvar nu är surrealismen och engelskan. Jag känner mig väldigt flitig för jag har fått väldigt mycket gjort nu på bara EN dag. BRA MALIN.

Sen efter skolan så åker jag och Erika ner på staden och köpte mat sen gick vi till Lollo och Sara och kikade för att vi skulle äta hos dom och sedan skulle vi iväg på spinning allihopa, inklusive Frida. Och jag ångrar inte en sekund att jag gick dit, för det var hur kul som helst. kände verkligen att jag har saknat någonting fysikt att hålla på med på fritiden. Hann trotts allt inte vara med på slutet eftersom vi skulle med bussen tillbaka till elevhemmet. Men hann köra i ungefär 30-40minuter ändå. Får se om det blir nå mer nu den här veckan, om inte så blir det säkert nästa Tisdag igen.

och just nu så sitter jag och är förbannad över både att jag knappt kan se någonting på min dator fortfarande och för att jag inte har adobe programmen. En ny dator  är grymt efterlängtad just nu. Nu ska jag kolla om det är nå bra på tvn som man kan fördiva tiden åt en stund.
 
tjing.

Good work.

jag kommer att få jobba häcken av mig nu. Jag har inte gjort ett smack vettigt i projektet. Surrealismen & affischen, det är det ända jag har gjort nu i snart tre veckors tid. haha! Jag som brukar vara så bra på att planera, vart har den Malin försvunnit? Eller jag kanske inte har varit någon gång bra, men jag har varit bättre än vad jag är nu iallafall, haha!

Good work, malin.

imorse var jag supertrött och jag blev bara tröttare när jag såg vad det var för väder ute också. För det snöade vågrätt. BOKSTAVLIGEN:
Så jag pylsade på mig allt jag hade och åkte iväg till station och väntade på bussen och tyckte hela världen kunde dra åt helvete för det var sånt kallt väder. Men sen när jag satte mig i bussen började jag fundera, att man snart kan åka skidor igen!  Premiär åket kan inte vara långt borta nu inte. :D :D :D :D
Dom har ju tillochmed sattsta på Bolle iår, så det kanske kan bli rikigt bra där nu, man kan hoppas på det iallafall.


Lussekatt.

Idag blev det att baka lussekatter med mormor, gick helt kanon förutom att både hon och jag lyckades bränna pekfingret på en varm plåt. Men jag antar att det bara hör till bakning. Dom blev iallafall jättegoda, så imorgon ska jag ta med mig nån påse till hudik som jag kan sitta och mumsa på i veckan. Mjölk och lussebullar är det bästa som någonsin har skapas av människan och sen höjer det julstämmingen.


Var tänkt att jag och pappa skulle ut och övningsköra också, men det blev inte av. Det är alldeles för mörkt nu och jag är helt slut och trött så det få bli nästa helg, även om jag har sagt det nu i snart 3veckors tid. Men nu lovar jag mig själv, för mig eget bästa att jag ska köra nästa helg! Dessutom har jag vittnen nu.

Idol 2008.

Nu får dom förfan ta och ge sig snart. Loulou, Robin.e och nu Anna. Vem kommer härnäst att åka? Kevin? Men det var bra nära att kråkungen hållde på att åka ut den här gången, så man kan hoppas att det är hans gång nästa vecka.

Blev alldeles nyss klar med Fridas design till bloggen, den blev helt okej tyckte jag. (
http://fridilin.blogg.se) Blev faktiskt lite sugen på att göra om min med, fick världens idé hur den skulle se ut. Men det får nog bli imorgon för nu börjar klockan bli så mycket och den kommer bara bli mer om jag börjar med den. Hade nämligen tänkt att ta bussen ner på stan imorgon och kolla på julklappar, alltingen med Mathias eller själv. Det är sånt som visar sig. Ibland kan jag faktisk tycka det är skönare att gå själv sådär och kolla på allt och ingenting. Så som sagt vi får se hur det blir.

Fotostudion.







jag måste tillägga att det är Erika som har fotat mig
& sen jag som har backat upp med redigeringen. ;D
Good teamwork.

" En sista önskan. "

taget ifrån ljusnan.

"Veronica nämnde under slutet av sitt liv att hon gärna ville ha en utställning av sina teckningar. Nu har jag kommit så långt att jag kan ta itu med det här arbetet. Jag vill inte att Veronica ska bli bortglömd. Nu kan hennes bästa vän Malin och alla som var med henne på den tuffa resan minnas Veronica. Hennes klasskamrater är idag 17år, säger Ann-Christin.

Det var våren 1998 som 7-åriga Veronica Jonsson mycket hastigt och oväntade insjuknade.
- hon fick ont i fötterna över bara en natt. Det gjorde så ont att hennes pappa måste hämta henne på Granbergsfritids, säger Ann-Christin.

Lennart Jonsson skjutsade sin dotter till akuten på Bollnäs sjukhus. Redan samma dag fick föräldrarna fortsätta med sin dotter till Hudiksvalls sjukhus.
Veronica blev inlagd på natten. Redan de första proverna gjorde att läkarna misstänkte den unga flickan hade drabbas av myeloisk leukemi.
Hon remitterades nu till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Med hjälp av benmärgsprov konstaterades det att Veronica hade leukemi.
- Man började genast med cellgiftsbehandling. Den första svängen varade i fem veckor, och det skulle bli många långa perioder på Akademiska, säger mamma Ann-Christin, som är distriktssköterska.
Den första perioden med cellgiftsbehandling varade i sex månader. Behandlningen nedsätter immunförsvaret vilket gör patienten känslig för infektioner.
Veronica skulle få vara hemma i Bollnäs mellan behandlingarna, men när hon drabbades av infektioner blev det vård på Gävle sjukhus.
-  Efter sex månade ansåg läkarna i Uppsala att Veronicas sjukdom var under kontroll. Det gick inte att göra mer med cellgifter. Nu sökte man över hela världen en benmärgsdonator, säger Ann-Christin.

Sommaren 1999, efter åtta månader, blev Veronica sjuk igen. Läkarna sökte åter en donator. Den första sökningen hade varit resultatlös. Men nu fann man en donator i USA.
I november 1999 transplanterades benmärg från en amerikansk man till Veronica.
- Det var lugnt i sex månader. Men sedan fick Veronica ett återfall igen. Det blev cellgiftsbehandling. Det går i o för sig att göra fler transplantationer av ryggmärg.
- Men förarbetet är så tufft. Vi ville inte utsätta Veronica för det igen, säger Ann-Christin.
Sjukdomen spred sig nu till ryggmärgskanalen och därifrån till hela kroppen, utom till hjärnan. Till slut fanns inga behandlnings möjligheter kvar. Den sista tiden var veronica periodvis rullstolsbunden,
- Vi avbröt behandlingen för att inte förlänga lidandet, säger Ann-Christin.

Hon beskriver Veronica som en otroligt tuff tjej.
- hon skötte skolarbeter, årskurs 1-6 på Granbergsskolan. Hon fick undervisning på sjukhuset när hon var inlagd för behandling. Hon gjorde hela tiden någonting, läste, ritade eller pysslade i sängen.
- Veronica var glad och positiv, peppade andra barn. Hon var omtyck som kompis.
Läkarna och föräldrarna försökte inte dölja för Veronica att hon hade en allvarlig sjukdom.
Redan i Hudiksvall när han var 7år berättade vi att det var en allvarlig sjukdom. Man kan inte dölja någonting för ett barn, säger Ann-Christin.
Hon uppfyller nu sin dotters sista önskan. Att Veronicas teckningar skulle ställas ut på bibloiteket föll sig naturligt.
- Hon var en flitig gäst där.

Muminfamiljen var Veronicas favorit, och hon fick teckningar publicerade i mumintidningen.
- Solsken och kärlek var andra motiv som återkom. Hon ritade alltid hjärtan.
Från den 8 December och fyra veckor framåt visas Veronica Jonssons utställning på biblioteket. "






Jag som tidigare var i hudiksvall idag fick ett telefonsamtal av Mathias som sa att Veronica var med i Ljusnan och sen pratade han någonting om bilder som hon hade ritat som skulle vara med  på en utställning men jag förstod aldrig riktigt vad han menade. Så såfort jag kom hem tog jag tidningen och satte mig ner och läste, jag kände bara att jag fick en större och större klump i halsen ju längre jag läste, sen bröt det ut. Både för att någonting så hemskt kan hända ens bästa vän, av att allting känns som igår men också för att det var fint och starkt gjort utav Ann-Christin.
Någonting som sitter allra längst in i hjärtat hos mig är;
"jag har så ont i fötterna, jag kan inte gå."
Det är någonting jag aldrig kommer att glömma.

Milow - Ayo Technology



Surrealism?




Surrealism?
Ja det ska föreställa det iallafall.
påbyggnad kommer nog säkert senare, inte just nu för att jag har jobbat alldeles för länge med den där nu så jag har nästan tröttnat. appropå trött, så är jag aptrött idag.

Idol 2008

Jag börjar bara hata idol mer och mer nu. Och jag som var riktigt "idoltrogen"!
Blev rikigt less då när loulou åkte ut och inte kunde det vara nog, nej, för igår åkte Robin.e också. Det är grymt dåligt. Och tanken slog mig faktisk igår, att bara för att jag inte kommer att kolla på idol ikväll så åker han väll och se! Det gjorde han med. Just nu så känner jag att det inte spelar så stor roll vem som vinner, bara det inte blir Johan Palm.
Det vore världen's undergång.
Jag tycker inte alls om den lilla, lilla killen med den kråksång han har till röst.
Roligast skulle nog vara om Kevin eller Anna vann.
Men fortfarande inte bäst.

Loulou skulle stått i Globen med Robin.e.

Studio.

Jag och Erika var och fotade igår i studion för att dels för att se vad det  var för nått som dom hade fått dit och för att Erika skulle fota bilder till sitt projekt. Det började bra, fast som vanligt var det inte länge vi kunde vara seriösa.  Har ännu inga bilder eftersom erika blåvägrade att ge mig dom idag haha, så jag ska få dom ikväll kom vi överrens om.

Ska iallafall bli jätteskönt med helg igen.
fast har fortfarande inte bestämt mig om jag ska iväg på tranan ikväll eller inte.
världens beslutsångest.

Ska ta och jobba vidare med min surrealistiska bild nu.
Tjing!

17.20

HEEEEEEEMMMAAAAAAA!

<333333333333333333333
massa hjärtan på det.

Hemfärd.

Tror att jag ska åka hem och sova hemma i natt.
skulle kännas förjävlaskönt just nu faktiskt.
Träffa Mathias.
(och sen på samma veva ska jag hämta mina inneskor & mina foton som jag ska ha till kalendern. upptäckte det igår att dom flesta bilderna ligger hemma på datorn.. )

Det som känns mindre roligt är väl att jag kommer att få kliva upp vid sex tiden imorgonbitti, bussen går från station vid sju och är sen framme i hudiksvall vid tjugo i nio. Så man kan te en lite tupplur då på bussen med. Sen när jag är framme i Hudik då är det bara att pallra sig till badhuset, A-hallen där det blir idrott.


None

Kalender.

Är det inte rätt smart att göra en kalender/almenacka till folk i juklapp?
Jag har iallafall kommit underfun med att det är mycket roligare att ge någonting som man själv har gjort och har nytta ac än att få någonting som man kanske annars inte får någon nytta utav och sen inget personligt. Till en början var det tänkt att jag skulle göra den själv, men hörde sen efter om min syster också ville vara med på ett hörn eftersom hon också håller på med bilder osv. Så nu är det bara för mig att göra klar mallen, skicka den till henne, hon lägger in sina bilder och sen skickar hon tillbaka den till mig så att jag kan skriva ut den.  Just nu är det tänkt att vi ska göra tre stycken,. två som ser ut som bilden nere och sen en som ser lite annorlunda ut . Och jag tror faktiskt att det kan bli rätt så bra om slutresultatet stämmer med min bild i huvudet.

Såhär ser den ut änså länge iallafall :


But you're so busy changing the world, Just one smile can change all of mine

I've got an angel
She doesn't wear any wings
She wears a heart that can melt my own
She wears a smile that can make me wanna sing

She gives me presents
With her presence alone
She gives me everything I could wish for
She gives me kisses on the lips just for coming home

She could make angels
I've seen it with my own eyes
You gotta be careful when you've got good love
Cause the angels will just keep on multiplying

But you're so busy changing the world
Just one smile can change all of mine

We share the same soul
Oh oh oh oh oh ohhh
We Share the same soul
Oh oh oh oh oh ohhh
We Share the same soul
Oh oh oh oh oh ohhh
Oh oh oh oh oh ohhh
Umm umm umm uhhhhhhmm





Superduperhyperglad.

idag är allt bra, nästan för bra.
:D


Jag har nog sett bland det löjligast, onödigaste.

Folk som skär sig i armarna och till&med går ihop i "grupper" och gör det tillsammans. Eftersom det hör till "stilen" eller hur man nu ska uttrycka det. Man får man ut av att skära sig i armen? Ett snitt med ett rakblad och du mister bara blod, det är inte till någon nytta alls.

Om det nu är någon som tycker att jag har fel, rätta mig då
Men jag anser att det är bara sjukt gjort att ens förstöra ens kropp på ett sånt sätt, det är rikitgt retande och motbjudande, Tecken på uppmärksamhet även, eftersom folk skär sig på armen/handleden när hela kroppen finns till? Om man mår så dåligt, varför visa det för andra? Varför ha det just på handleden när du kan ta kroppsdelar som nästan aldrig syns? Jag tycker det inte alls låter logiskt med det överhuvud taget att förstöra sin kropp överhuvudtaget. Men om, gör det så andra slipper se.



"... Det hjälper inte, ni får bara en massa fula ärr."
http://emattsson.blogg.se/

I want to turn the whole thing upside down.


Jag älskar mannen!
Jack johnson!





.. haha och musikvideon!

Söndag, klockan tretton och sexton.

Kollade just på idol reprisen sen i fredags eftersom jag inte fick se hela programmet för mathias i fredags. Jag hoppas på att Robin.e vinner skiten, inte den där krattan till sångare - Johan Palm. För hur ska det bli när han kommer in i målbrottet? Det kommer inte alls gå. Men vad jag tror, så kommer den lilla pojken ändå att ta sig till globen och vinna hela skiten eftersom alla tjejer verkar helt beroende av honom. Men jag hoppashoppas verkligen inte att han lyckas, den Blondaskatan.  USCH!

idag åker jag upp till Hudiksvall igen, vilket jag veeeerkligen inte är taggad för idag.


Bussigt.

Jag har egentligen ingenaning om vart jag ska börja men, det får väl bli på bussen påväg hem ifrån Hudik igår.  Ja, ni såg rätt, jag åkte buss hem! Tog nämligen sjuhusbussen vilket jag hade många tankar och funderingar om som tillexempel att jag skulle få sitta själv i bussen med en massa folk från sjukhuset som riktigt luktade sjuka eller att jag skulle få sitta brevid en liten tant hela vägen hem som berättade om sin barndom eller också helt enkelt att jag skulle dö på resan hem.

Men faktisk gick det hur bra som helst. Kom hem en timme tidigare än vanliga fall då när jag åker tåg till söderhamn och sen buss vidare till Bollnäs, knappt nå folk, jättetyst och skönt på bussen, slapp sitta ute och frysa arsle av mig OCH jag fick godis! Riktigt bussigt.

och idag har jag sovit bort halva dagen känns det som, men det är jag värd för det var hur länge som helst jag gjorde det nu och jag har jobbat som en gris ett braa tag nu.
 


http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=109424
Samla poäng och få gratis kläder ifrån H&M, JC och Gina Tricot.
bli medlem du också!

Chris Brown & Keri Hilson - Superhuman


Torsdagen den sjätte november klockan sexton&trettio.

Idag börjades dagen med ett "hurtigt" idrottspass, på sådär 35minuter tror jag att det blev?
då tänkte jag bara på tiden då vi fick ha idrott, inte den tiden som vi gick igenom en massa sånt som inte tillhör idrotten. Så som busstider, om alla var där och det som börjar bli en vana med Jonas, räkna upp ungefär halva klassen som var borta. Efter det som sagt fick vi börja, innebandy & doppboll.

Sen tillbaka till skolan, ha fotolektion med RICH! Understryck det, för han har vi verkligen inte haft på ett bra tag nu eftersom han är hemma och är pappaledig med sonen Elias. (som vi även fick se en liten video på när han stod och dansade hemma på vardagsrumsgolvet  och  rich står och filmar och hejar på)  "-jaha så der är vad du gör om dagarna"

Och sist blev der ledarskap vilket resulterade med film. Freedom writers.
Mycket bra film.


Och "Dagens Klapp På Huvudet" går till min syster, som har fått tillägna sin dag i sin längenhet att leta efter nyckeln TILL DEN.
Och nu sisådär 8-9timmar senare, så hittade hon den just, - i tvättkorgen.
Bra gjort.

Jag vill ha sommar, god mat och Mathias.

Just nu är värdet bara piss igen, snön kom men sen försvann den lika fort. 
• jag hatar mat, speciellt maten som jag har här i Hudik just nu.
  Mos, köttbullar & pyttipanna och äckelbolognese som man steker i stekpannan!
•   å Mathias vill jag bara helt enkelt vara med.

Okej, jag saknar lilla Bollnäs just nu. 

Jag vill ha mammas goda mat, 
pappas goda råd
mormor's glädje
och
Mathias kramar&pussar.
det är Bollnäs det.  
Finns förmodligen ingenting bättre.

idag är det torsdag så det är bara två dagar kvar i skiten.


Själv, ensam, solo.

Jag kände på mig att jag skulle bli projekt ledare för det här projektet..
fytusan. jag hatar att hålla kolla på folk. Det är ju inte grundtanken med det hela men, det känns som så. Jag vill jobba själv, ensam, solo, så får dom som är slö och inte orka jobba förstöra för sig själv och inte för hela gruppen. Men jag antar att det är bara att bita ihop, det är ju som sagt det sättet vi jobbar med här på skolan. Och jag hooppas det går bra ändå. Kommer ändå att få jobba rätt så mycket för mig själv, iallafall vad vi har planerat än så länge. Rent ut sagt så trivs jag bättre att jobba själv än i grupp och trivs jävligt bra med det också. :D

Nej, nu ska jag fortsätta att måla på min bild,
"bilden utan upp&ner" haha.

Nothing Else Matters

En av favoriterna just nu,
Erik Hassle - Nothing Else Matters.



Fy bubblan.

Jag blev verkligen askalasglad imorse när jag upptäckte att jag hade alla kanaler på min tv, 5:an, 3:an, alla filmkanaler och ja allt! Men så nu när jag känppte på tvn igen så var allt borta, hade bara 1:an, 2:an, 4:an och 6:an.
Så ringde till pappa nyss och frågade vad som var fel då sa han att det hade varit en "gratishelg" så alla kanaler hade varit gratis under helgen men tog slut idag.  Så jävla surt.  Jag som planerade vad jag skulle kolla på och allt. 


Min blogg är föriövrigt värd 5 949 kr fick jag nyss reda på.
Kolla du med hur mycket din blogg är värd!
http://bloggvarde.se/

Egypt Central - Home

Mummmms låt.




Valbo.

Blev en sväng till Valbo igår med Mathias,  var ute efter att köpa ett par vinter skor & smålådor från ikea  men kom hem med en tröja från wear it och ett påslakan ifrån ikea som jag ska ha upp till hudiksvall hade jag tänkt, för det som jag har nu där uppe är inge skönt alls så då passade jag på att köpa ett nytt nu när jag ändå var på ikea. Och ja, jag hittade faktiskt ett par skor som jag verkligen ville ha, men så fanns det bara storlek 35 & 36 kvar så det sket sig ganska så rejält. Jag ska minst ha 38. Och det verkar som om dom är slut på dom andra DinSko affärerna också. Grymt synd. Så jag får gå runt i mina tennis skor ett tag till. haha! här är iallafall skorna som jag kollade på och sen det som jag köpte.



För i övrigt så åker jag upp till hudiksvall igen förresten,
har absolut ingen lust alls med det idag känner jag.

Det var sättet du log mot mig, just den där dagen, som fick dig att fastna hos mig.


6 m å n a d e r,
jag du har lyckas med någonting otroligt,
du har gjort mig till världens lyckligaste.
Jag har aldrig trivs så bra med någon som
jag gör med dig. Jag älskar dig!

Dagen i stora drag.

Idag har det varit en riktigt skön dag, började ju som sagt med den där drömmen om att bli bäst i världen & snön, sen kom Maria hit, vi åkte ner på stan, fikade och kollade, åkte hem, åt pizza, satt vid datorn och kollade lite sen fick vi för oss att gå ut och fota lite vilket resulterade i jättefina bilder, verkligen. Sen så gick vi in och kollade på idol, både idol & eftersnacket. Sen så åkte hon runt kvart över tolv någongång. Så det har varit Maria hela dagen idag och det var trevligt både eftersom det var längesen man träffa henne och för att det bara var så där allmänt flummigt som det alltid brukar bli när man är med Maria. :D

( Bilder från kvällen får jag slänga in imorgon, eftersom just nu är jag alldeles för trött. )