"Designa din tshirt"

Det har kommit upp en tävling på skolan, att alla som vill får designa egna tshirts och sen när alla bidrag är inlämnade ska vi rösta fram den bästa, som då senare kommer att bli tryck och att man kommer kunna köpa den. Rolig idé, dock vet jag inte alls vad jag ska göra. Men jag hade tänkt att jag ska klura på det ett tag. Kommer nog på någonting såsmåning om.

Langar upp en bild som jag påbörjade igår som nu är klar.


jjhtraaeegrpyyiiiegg!!

Hur less blir man inte när man för engångs skull känner sig lite engagerad till att jobba och att man sen upptäcker att det inte går?

just nu så hade jag ställt in mig helt och hållet på att försöka göra klart min video som jag skulle göra i Movie maker, men såklart så går det inte att föra över musik från min mp3 till skolans dator. Så åter igen har jag ingenting att göra i skolan.. Jag har faktiskt nästan suttit såhär i två veckors tid nu också, vilket suger rikigt rejält.
Hur som helst så har jag kollat runt lite på olika ritplattor/ritpennor till datorn. Kanske att man ska önska sig en sån i julklapp? Det är ju dags att börja fundera på sånt nu snart, haha.

Gårdagen

Vi firade Mathias födelsedag igår med en fest, som var helt galen. Som vanligt var det mycket folk som kom och gick och som vanligt hände det någonting. Såsom att tony & toni blev av med en varsin sko för att någon tog fel, jag blev skallad i dörrkarmen (Maria också för den delen), någon som mådde lite mindre bra än alla andra, och någon som blev utsatt för mathias galna idéer. Så det var väl som vanligt, fullrulle!

Det var ritkigtroligt iallafall fast att det inte blev någon utgång. Vi körde förfest, fest och efterfest på ett och samma ställe, hur lämpligt var inte det?


Nick Pitera

Den här killen är ju helt sjuk på att sjunga. Första gången jag hörde honom med "Aladdin-låten" var jag stup säker på att han hade trixat med rösten, för jag menar, vem kan sjunga både som en tjej OCH kille? Snacka om stort urval av låtar som man kan sjunga om man har en sådan röst. Och jag som inte alls kan sjunga för ett öre!
Så om ni inte har någonting bättre för er, så tycker jag att ni kan kika runt på youtube bland hans klipp, man blir lika förvånad varje gång.






Lördag 26 september

Okej, ikväll är det fest som gäller. Är jag taggad?
-nej, ont i huvudet, örat och i magen. Funderar på om jag har fått öroninflamation eftersom jag har haft rätt ont i öra nu dom senaste dagarna. Så om det är lika nästa vecka måste jag kolla upp det.
Hursomhelst ska jag försöka hitta motivationen genom att först och främst hoppa in i duschen och sådär sen skulle nog förmodligen Maria komma hit så vi skulle käka och greja och sen skulle vi iväg. Så jag hoppas att jag kommer att hitta motivationen någonstans påvägen där, haha. Vilket jag tror ändå att jag kommer göra rätt snart.
Jag kom på världens roligaste och kanske nödvändigaste grej som jag ska göra till Projekt arbetet/UF! Dock tänker jag inte säga det än eftersom det inte är helt spikat med det ändå. Men det kommer uppdateringar om det så småning om ska ni se! 

Nu blir det att hoppa in i duschen som sagt!


The Script - Breakeven


Onsdag den 23 september

Jag måste börja med att säga att Mathias fyller år idag, så ett stort grattis till honom! Ska hem till han sen efter att jag har ätit och gratta han med presenter. :D

Visst nämnde jag tidigare att jag hade fått ett presentkort på
gratismode.se? Jag testade det idag och det funkade kanon! Köpte en plånbok som var hur söt som helst och ett armband. Men armbandet ska jag lämna tillbaka för att det var alldeles för stort. Men plånboken var verkligen jättefin. Kanske, kanske att det kommer kort på den senare.

Jag kan också meddela att jag håller på med en ny design till bloggen. Kom på det häromdagen att nu när jag har klart projektet i skolan så kan jag jobba med precis vad som helst. Så jag påbörjade den lite igår. Men förvänta er inte att det ska dyka upp nu någon dag, utan det kommer nog att ta ett tag ändå. Jag är lite sådär seg när det gäller att få till alltihopa. Så vi får se när det dyker upp, men förhoppningsvis inte allt för länge. Jag är grymt trött på den här rosa/lila färgen som jag har nu.


New Moon Soundtrack

Jag älskar Twilight "klubben" som finns på facebook. Får information om allt inom Twilight världen. Och se här vad jag fick nyheter om nyss! New Moon soundtracket! Detta gillas starkt!


DEATH CAB FOR CUTIE — MEET ME ON THE EQUINOX
BAND OF SKULLS — FRIENDS
THOM YORKE — HEARING DAMAGE
LYKKE LI — POSSIBILITY
THE KILLERS — A WHITE DEMON LOVE SONG
ANYA MARINA — SATELLITE HEART
MUSE — I BELONG TO YOU (NEW MOON)
BON IVER & ST. VINCENT — ROSYLN
BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB — DONE ALL WRONG
HURRICANE BELLS — MONSTERS
SEA WOLF — THE VIOLET HOUR
OK GO — SHOOTING THE MOON
GRIZZLY BEAR — SLOW LIFE
EDITORS — NO SOUND BUT THE WIND
ALEXANDRE DESPLAT — NEW MOON (THE MEADOW)


Filurer


Tada!
Fantasin börjar nog på att komma tillbaka!
Tack och lov! Dig har jag längtat efter!
(dock upptäckte jag nu iefterhand att en av "filurernas" mun sitter knasigt till
och det är inte meningen, så det kan ni låta bli att tänka på, haha)


En ny variant.





yepp, jag fick för mig att göra den lite annorlunda än vad den såg ut tidigare.
Ni får gärna komma med tips om vad ni vill att jag ska göra, för jag har rätt så idétorka. Haha.


Presentkort ifrån Gratismode.se

Idag fick jag mitt efterlängtade presentkort ifrån Gratismode.se! Det blev ett presentkort på 100kronor på Åhléns den här gången.

Trodde faktiskt inte att jag skulle få det så snabbt ändå, med tanken på att jag växlade in mina poäng för bara några dagar sen. Jag visste inte ens om jag skulle få något överhuvudtaget eftersom det är första gången jag beställde nå sånt. Så jag klagar absolut inte!

Så ett råd är att bli medlem för ni behöver ju inte ens betala någonting? Det ända ni behöver göra är att logga in, (vilket ger ett poäng för varje dag du loggar in) sen är det bara att klicka runt på sidan och hitta olika erbjudanden på undersökningar osv som man kan vara med i. Eller också bara kolla in vissa sidor. (Just för att dom sidorna kanske inte är så känd förtillfället men vill bli större)

Så nu när ni ser att jag har fått mitt presentkort, och har varit lite som en "testperson" för er alla som är lite tveksam om vad det egentligen är.  Så ser ni då nu att det inte är någonting som man kommer att få betala, utan det är gratis! Bli medlem

"illu. bilden"



Som lovat.
Här har ni orginalbilden.


Onsdagen den 16 September

Jojomen lite nytt från gårdagen. Är dock inte helt klar med den, finns endel linjer som är lite knaggliga och färgerna stämmer inte helt och hållet. Dessutom fattas skuggor och sånt. Varför det blev en svartvit och en i färg är föratt jag fick lust att testa liksom.  Vem det är kommer jag just inte ihåg för stunden, men jag ska leta upp bilden som jag ritade av och slänga ut den här senare.

Under dom här två dagarna så har jag dessutom kommit på ett Uf arbete som jag kanske ska göra. Vad det är, hålls än så länge lite hemligt sådär.


Hurtig!

Känner mig hurtig som bara den nu! Dels efter fjällen med klassen och sen också för att jag har varit och traskat runt i skogen i stugan och plockar 5hinkar lingon och varje hink fyller 10 liter, så det är ju en hel del lingon! Yes, lingon var det. Inte kan man tro det om lilla mig, som alltid sitter vid datorn och knappt tar ett steg utanför dörren annars? Men jo, nu så. Nu är jag på gång. Och mer lär det bli till helgen om det blir fint väder. Bada tunna och basta blir det förmodligen att göra då med, vilket var bra länge sen nu.

I spend time to try to get to know you. As life passing by, I show you my heart.

Äntligen.
Erik hassle's nya skiva ute på Spotify!
Om det hade funnits en sån där gilla knapp som finns på facebook,
så hade det varit ett sånt läge att trcka på den nu.





Hemma!

Då var man hemma ifrån Vemhån/vemdalen igen.

Har haft det hur mysigt som helst om jag får säga det själv. Paddling, fjällsvandring, filmkvällar och lekar. Mycket skratt! Tror den här grejen gjorde våran klass mycket bättre, mer en klass än bara en massa grupperingar. Vilket känns grymt skönt.

Hursomhelst så sov vi i en gamla skola mitt inne i Vemhån. Såg rätt gammal ut men ändå var den rätt mysig faktiskt. Trivdes bra där. Men någonting som var så jääkla skönt var att sova där, dels för att man hade hållt igång hela dagen och fick lägga sig ner och ta det lungt men också för att man kände sig så jävla trygg. Även om jag vaknade flera gånger om natten så det hade sin charm det med. Vaknade, låg och lyssnade på någon som låg och pratade i sömnen, någon som snarka, någon som andades tungt eller också låg man helt enkelt bara och lyssnade på hur tyst det verkligen var. Det var rogivande på något vis.

Tog lite foton ifrån fjället och när vi va och grillade korv nere vid stranden den sista dagen. Paddlingen finns det inga bilder ifrån eftersom jag lämnade min mobil kvar på skolan där vi sov, som en säkerhetsgrej -ifall man skulle ramla i. Men skit samma, det blev lite foton iallafall och det får duga. Oj justja, vi träffade på en liten minkunge när vi grillade korv också, så han är också med!

Vi hade det jättemysigt & roligt och det är väl huvudsaken? ^^

   
  
  



Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

Den här låten har varit i huvudet ända sen jag var i gävle sist. Och idag, äntligen, hittade jag vad den hete. Den här kommer att präglas om och om igen på tranan om jag tror rätt. Och det gillar jag, iallafall just nu!



Lördag 5 september

det blev ingenting av någonting idag. skitråkigt. Var tänkt att jag och Mathias skulle iväg på Hudikmarknaden, men vi bestämde att vi skulle strunta i det för att det regnade ändå så det hade nog inte kännts så skoj att gå ute i regnvädret, så vi planerade att vi skulle laga mat, pasta carbonara, vilket jag nästan har längtat efter för det var så länge sen sist. Men det blev inte heller av för att Erika ville att jag skulle till henne, men det blev inte heller av för mamma tyckte att det var onödigt att festa och komma hem sent ikväll eftersom jag den senaste tiden har behövt nästan 2 dagar på mig att återhämta mig igen. 

Så idag har det varit helt..... med allting. Körde en sväng med pappa till ljusne och kollade på laxen som lekte just för att få övningsköra lite. Så det är väl typ det ända jag har haft för mig idag.