Timbaland - Apologize


I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say but I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say...

That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But it's nothing new - yeah yeah

I loved you with the fire red-
Now it's turning blue, and you say...
"Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late whoa.....

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, yeah-
I said it's too late to apologize, yeah-
I'm holding on your rope, got me ten feet off the ground...


<3

1234

tell me that you love me more!


Sitter här och har lite små funderingar på att man kanske ska ta och gå på Bollnäs festivalen ändå. För nu när jag har hört endel band som ska dit så har jag faktiskt blivit lite sugen på att gå. Jaja om jag har tur, så kanske jag slipper betala biljetten själv också.. Men.. "Pengar är inget problem." Efter den 6:e så är jag rik, så det spelar kanske inte så stor roll om jag får betala biljetten själv eller inte.

Fan jag känner mig så seg idag. Fick ju knappt sova någonting i natt för det brann ju i skogen här så brandkåren och hela faderittan kom ju hit mitt i natten. Somnade väl inte förrens klockan var 5 halv 6 på morgonen.. Jag läre rycka upp mig nu. Jag kan inte bara vara hemma och sova. Måste hitta på någonting nu snart, annars kryper jag ut ur skinnet!
:*

Look at you saving the world on your own

Yes it's true. You can save the world on you're own.


Äntligen slut på mina extremt jobbiga 2 veckor på Karlslund, och när jag säger extremt så ligger det lite ironi i det också. Det var rättare sagt rätt skönt att vara där ändå om man tänker efter, jag behövde ju inte precis stressa när jag var där iallafall. Det är ju huvusaken. Sen det där att jag inte hade så mycket att göra.. ja, det kan vi hoppa över. Jag har iallafall slutat med sommarjobbet nu och går och väntar på pengar. Mina älskade 4000kr (+ lite till för semesterersättningen)

Ajustja, föriövrigt så var jag till Gävle idag med Malin & Frida. Åkte dit vid 9 tiden så vi kom fram lagomt till alla affärer hade öppnat. Kan ju säga att dagens inköp var rätt bra. En jacka och en klänning, sen lite smått tjafs som jag inte orkar rabbla upp. Gjorde iallafall av med uppåt 1000kr idag. Men det gott folk, var inte min lön, utan det var pengarna jag fick av mormor & mamma! Så det var ju rätt bra. Förresten jag får ju inte glömma att jag köpte skor idag också.. När pappa kom och hämtade mig på station så svängde vi in på crispin där jag köpte ett par skor, eller skor och skor, tofflor.

image40Och imorgon ska jag ner på stan igen och köpa mina älskade sixtyseven skor. Jag hittade dom äntligen igen på crispin idag! Så redan imorgon kommer lite av min lön att försvinna. Skorna kostade 950kr, eller något åt det hållet. Fast iofs. det kanske är någon rea eller så på dom nu eftersom dom har funnits hela våren? Vore ju rätt bra om det var det ju.. men.. det spelar ingen roll vad dom kostar för jag kommer ju inte att ångra att jag köpte dom.. they are loveli!

Nog om prat. Nu ska jag kika om det är någonting bra på tvn!

Puss


Sommarjobb i två veckor till!

Ja, som sagt har jag börjat sommarjobba nu. Fast jag vet inte direkt om man kan kalla det jag gör att jobba, den mesta delen sitter jag bara. Finns inte så mycket jag kan göra. Dom flesta som är där är ju uppåt 90 så dom har ju inte precis så mycket för sig mer än att sova & äta.

Jag har lovat mig själv att jag aldrig ska ha sommarjobb på ett ålderdomshem nå mer. Jag måste ha mer saker att göra, jag håller ju förfan på att krypa ur skinnet när jag sitter där och bara kollar. Tror jag aldrig skulle klaga på att man skulle ha ett lugn jobb, men nu var det för lugnt. Det händer ingenting alls! Det ända dramatiska är väl att en sked eller en gaffel rammlar ner på golvet. Och det säger ju sig självt, det händer inte alls nå mycket där uppe.

Timmarna går supersegt. Det är nästan som om tiden stannar när man är där. Sen imorgon ska jag nog jobba en timme extra så jag slipper jobba på midsommarafton. Så isåfall har jag bara 9dagar kvar utav sommarjobbet. Sen så har jag lite cash att göra av med om man säger så, närmare bestämt 4000kr för ingenting! Eller jo. För att sitta och kolla ut på en massa bilar som åker fram & tillbaka utanför fönstret. YEAH

Sommarpuss! :*

Hello Friends!

http://www.snabbstart.com/film/ea2eafac07

Man kan faktiskt lära sig någonting av det där klippet. Som tillexempel att en sigarett tar ifrån en männsiksa 5mintuer av ens liv och att det andra mest kända ordet i hela världen är Coca Cola? Jaja, jag tyckte iallafall att det där klippet var rätt fränt.

För iövrigt så var alla nior till Stockholm igår på trevligheter, Gröna Lund! Äntligen! Jag har inte vart där på evigheter, skönt att känna det där suget i magen när man sitter i berg&dalbarnan igen. Haha. Kom väl hem ifrån stockholm någon gång vid 3 i natt så då var det bara att slänga i sig lite käk sen sova. Tyvärr sov man inte så länge förrens man märkte att man låg under ett duntäcke och hållde på dö av värmeslag. Så det var bara att kliva upp igen och leta efter ett svalare täcke, vilket jag gjorde, så jag kunde lätt somna om sen igen.

Och på måndag börjar jag sommarjobba, känns lite tråkigt eftersom nu är det så fint väder, och jag kanske bara får vara inne? Eller jag vet inte.. Vi får väl se hur det blir!

Ha det bäst!

You can stand under my umberella..

  • Rhianna - Umbrella
    den kommer nog förmodligen bli sommarensplåga. Än så länge är den faktiskt helt okej, den finns tillochmed inne på min ipod.

jaja, hur som helst.
Idag var det den allra sista dagen på Granbergsskolan för min del. Känns lite sorgligt att säga det, eftersom man har tillbringat 10år där men ändå ska det ju bli skönt att sluta. Det är liksom blandade känslor. Och sen att 9:3b försvinner, det känns ju också endel. För det är ju en del i klassen man nog aldrig kommer att se igen. Rätt synd det också. Men, hela sommaren ligger och väntar, så det få bli massa myskvällar ute på klipporna med lite folk.
För man kan ju inte påstå att det är långt kvar till sommaren och sommarlovet nu!
Imorgon klockan 08:30, då är det skolavslutning inne i kyrkan och det kommer väl att ta ungefär en timme eller så, sen ska vi ut, ut till den gammla eken och få våra betyg och säga hej då till klassen. Sen ska man hem och käka och byta kläder och så.. seeeeen så blir det stockholm med alla nior klockan 13.00! Gröna Lund i massor! Så vi kommer hem någon gång vid 3 på natten då skulle jag tro.

Och på måndag börjar mitt sommarjobb. Usch.

Puss


Back home again..

Nu är man hemma i Sverige igen efter en veckas semester i Tunisien med familjen och några grannar. Har haft det kanon, både solen och värmen fanns! Fick många minnen med sig därifrån, många fina. Minnen som man förmodligen aldrig kommer att glömma.

När jag var där kändes det som om jag levde i någon slags dröm, allt var för bra för att vara sant.
Jag har hittat mitt paradis på jorden. Jag saknar allting,  jättemycket.  Att få känna värmen utav solen och sanden mellan tårna, jag skulle göra allt för det just nu. Det helt var underbart! Folket dessutom var också trevliga, endel mer än andra & endel mycket mer än andra. Araben som kunde svenska och hans son var nog en av dom trevligaste jag har träffat där..


image33
"- You can have 6000camels and one ferrari for her!" 
"- Den passar bra, du är inte tjock! Den passa bra!"
"- ...do you promise me that you will come back?"

image35 image37
"- I'm like chocolate and you are like...cheese! "
"- no dish, ni cicken, no dish, no chicken.. "
"Drink like a camel!"


image36
"- Allright Madame?"
"- Okey?"
"- Finish?"

Lots of love to tunisia!
♥