Snart snart..

Snart nytt år, 2007 rättare sagt.
inget nyårslöfte för mig inte. Har aldrig haft någon, och kommer aldrig att ha något nyårslöfte!
Man klarar sig alldeles utmärkt utan några.
Fast om sanningen skulle fram.. så tror jag att jag inte skulle klara av att hålla ett nyårslöfte. (a)

Jaja, nyårslöften är bara babbel enligt mig.

Imorgon så kommer Therese hit, sen så ska vi till vallsta och gratta farmor!
egentligen så har jag ingen lust. För det är alltid så mycket folk som är där, och som man inte ens känner eller har träffat någon gång, och då måste man presentera sig och blabla. Men, vad gör man inte för sin kära farmor? haha.
Gott nytt år alla!
& simma lungt.

Tankar om julen.

· Jag ska döda tomten och pissa på hans grav

Ja.. alla har ju olika åsikter om julen.
Själv så tycker jag det inte är någon jul, har liksom ingen julkänsla. Det ända jag känner är julmaten i min mage, det känns som om den är påväg upp igen. Det här är nog den konstigaste julen hitills.

Men ska väll snart ta och åka hem till Kiki & Tom, ska äta & öppna paket. Fick öppna endel igår kväll också utav familjen. Fick pengar, presentkort, smycken & sen en massa små saker typ som duschpeeling och sånt.  :) ska nog ta och kila iväg och göra mig i ordning nu.

     Finns väl inte så mycket mer och säga nu så..
God Jul ♥  

Första dagen på jullovet.

Första dagen på jullovet.
Känns rätt overkligt att det är lov nu, för det brukar ju finnas snö på jullovet?

Menmen nu är det lov i 2 långa veckor! Eller långa och långa, dom kommer säkert gå så snabbt att man inte ens märkt att man har haft lov, så är det alltid.. Tråkigt nog..
Det är väll nu när man inte har det så stressigt som man börjar på fundera på om man ska ta och hitta på någonting. Är verkligen jättesugen på att åka skidor, men tyvärr så finns det ingen snö så det kommer nog inte bli nått av med det. Ska iallafall ta och kika klart på Da Vici Koden någon dag, och lika Blue Crush sen ska jag nog till gävle med Malin någon dag  :)

Och imorgon är det jul. Känner verkligen inte för det, jag är helt slut. Åkte ner på stan igår efter vi hade slutat i skolan och fixade dom sista julklapparna. Det var helt kaaos på stan, folk överallt.
känner att jag skulle kunna vänta med jul några veckor, har ingen lust att äta julmat & lyssna på julmusik och allt det där som hör till julen.

 

  • The fray, is my new  favourite.
    jättemysig musik. laddade hem
    deras skiva igårkväll och har suttit
    och nött den sen dess. <3
  • Goood Jul förresten !